Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3718

Donald Duck Frank duck brings they alive išleistas 1946 m.

2022 | 2017-06-09 | 3766

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2012 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2000 | 2017-06-07 | 3763

„Aitvaras palėpėje“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie tris vaiduoklius,kurie nusprendžia pamiegoti palėpėje.Jie nori miegoti visą dieną, nes juk diena, kai yra šviesu, vaiduokliai nesivaidena. Mažasis gąsdintojas pro langą išvysta nepaprastą daiktą-aitvarą. Juo žaidžia mažas berniukas, tačiau jam vis trukdo paauglys. Išsikišus mažąjam vaiduokliui, didysis berniukas patenka į palėpę, pilną vaiduoklių. Kaip vaiduokliukai draugausi ir gąsdins berniukus pamatysite šiame filmuke, kuris teigia,jog negalima erzinti mažesnių už save, nes gali likti nubaustas.

2011 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Pašėlusi burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių. Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina. Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai – šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

2000 | 2017-06-07 | 3706

Filmukas vaikams Akmens sūnus ir milžinas. Pasakojimas apie milžiną, kuris iš žmonių pavogė ugnį, šviesą ir šilumą. Didvyriai karžygiai norėjo nukauti milžiną, tačiau jis pasirodė toks galingas, jog susiurbė debesis ir pūsdamas užšaldė visus karžygius. Tačiau atsirado vienas narsus jaunikaitis kuris stojo į kovą su milžinu. Jis stebuklinga strėle šovė į žvaigždes ir atšildė karius. Vėliau nujojęs pas milžiną gudrumu ir narsa jį nugalėjo. Milžinas siūlė jam savo jėgą, tačiau narsus karys atšovė jog jėga priklauso tik žmonėms. Jaunikaitis sugražino ugnį, visi paukščiai žvėrys ir žmonės džiaugėsi ir šlovino Karį Susruką. Filmukas moko narsos, dorybės ir rūpesčio kitais.

2000 | 2017-06-07 | 4176

Tai pasaka vaikams pie Berniuką ir mergaitę, skambiai pavadintus - Tik ir tak. Jie patenka į milžinų šalį, o tai yra ne kas kitą, kaip tiesiog didelis mūsų pasaulis. Jie randa knygų lentyną ir varto knygas kurių istorijų dalyviais tampa patys. Tai šauni istorija pie tai, kodėl verta skaityti ir kaip tai lavina vaizduotę. O laki vaizduotė, tai kelias į svajonių išsipildymą

2000 | 2017-06-07 | 3589

„Vilkas ir Raudonkepuraitė“ – įdomus filmukas vaikams. Tai gerai žinoma pasaka mažiesiems, kuri pritraukia dėmesį ir video formatu. Kaip įprasta pasakoms, čia yra ir gerų, ir blogų veikėjų. Būtent pastariesiems priskiriamas vilkas. Jį galima pavadinti tikru niekadėju. Raudonkepuraitės kelionė pas senelę nors ir pavojinga, tačiau galiausiai baigiasi laimingai. Tai gražus filmukas vaikams, pritraukiantis įdomiu siužetu ir pamokantis atsargumo.

2015 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Į kino ekranus atkeliauja senovines kung-fu paslaptis išmanantis triušis. Visą gyvenimą svajojęs tapti galingu kovotoju, vienas triušelis pagaliau įgyvendino savo svajonę. Iš savo mokytojo išmokęs senovinių kung-fu meno paslapčių, vieną dieną triušelis galėjo stoti į kovą su bet kuriuo priešininku. Svarbiame stipriausių kung-fu kovotojų turnyre nugalėjęs visus varžovus, jis tapo visų gerbiamu savo miestelio gynėju. Sunkiai iškovota pergalė, aplinkinių pagyros ir pagarba išlepino triušį. Maudydamasis šlovės spinduliuose jis aptingo ir apleido treniruotes. Vieną dieną priverstas stoti į kovą su klastingu priešininku, triušis su nerimu pastebi, kad jo kung-fu sugebėjimai paslaptingai dingo. Maža to – jo nugalėtojas ima kėsintis sugriauti gimtojo triušio miestelio tvarką ir ramybę. Netrukus paaiškėja ir dar viena nemaloni aplinkybė: jo priešininkas stengiasi pasisavinti paslaptingą senovinį akmenį, su kurio pagalba galima valdyti žemę ir ugnį. Supratęs, kad tai reikštų pražūtį jo gimtajam miesteliui, triušis privalo padaryti viską, kad apgintų tai, kas jam brangu. Sukandęs dantis, jis grįžta prie griežto treniruočių režimo. Tačiau ar jo pastangų pakaks apsiginti nuo klastingojo priešininko? Su dviejų ištikimų draugų pagalba kung-fu triušis pasiryžta suardyti savo priešo planus ir apginti savo gimtąjį miestelį.

2030 | 2018-07-24 | 4816

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

1990 | 2017-06-07 | 4123

Kadaise Lietuvoje tai gražus filmukas apie Lietuvą ir jos istoriją. Istorija pasakoja apie Lietuvos paukščius ir žvėris, miškus, karžygius kovojusius už tėvynę. Animaciniame filme skamba lietuvių liaudies senolių dainos, taip primindamos vaikams apie taurią Lietuvos dvasią. Taip pat pamatysite Gedimino sapną apie geležinį vilką ir Vilniaus susikūrimo istoriją.

2000 | 2017-06-07 | 3840

Frantisekas – filmukas vaikams apie lakią vaizduotę turintį mokinuką Frantiseką. Jis išsiskiria iš kitų mokinių, nes viską daro ne taip kaip liepia mokytojas, o taip, kaip jam atrodo gražiau. Mokytojas širsta ant Frantiseko už tai, kad šis jo neklauso. Tačiau galiausiai ir pats mokytojas supranta, kad Frantiseko kuriamas grožis pranoksta tai, ko jis visada mokino savo mokinius. Filmukas parodo, kaip svarbu būti atkakliems, norint pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2000 | 2017-06-07 | 3834

Ožerškė – linksma, pamokanti istorija apie ožkelę, kuri norėjo būti gudresnė už kitus. Tinginė ir gudruolė, prisigerina seneliui, kuris ją gina ir gaili. Ožkelė meluoja jam, kad ją skriaudžia ir taip jo akyse lieka nekalta dėl savo poelgių. Tačiau jos melagystėms ateina galas ir net senelis nuo jos nusisuka. Tuomet Ožerškė pasitaiso, supratusi, kad vienišai gyventi bus liūdna ir graudu, todėl susitaiko su seneliais.

2007 | 2018-07-24 | 10713

Aprašymas: Piktajai pamotei į rankas patenka Krikštamotės fėjos burtų lazdelė, ir ji pasuka laiką atgal. Burtų pagalba pamotė padaro taip, kad princas pamilsta jos dukrą Anastasiją. Pelenei reikia įveikti klastą ir burtus, kad atgautų meilę.

Pelenė 3: Laiko vingis - Cinderella 3: A Twist in Time (2007)

2000 | 2017-06-07 | 4236

Senoji animacija Laivelis – tai istorija vaikams apie draugystę, kurią galite žiūrėti online lietuviškai. Keturi draugai: Viščiukas, Peliukas, Skruzdėliukas ir Vikšriukas leidžiasi į kelionę laiveliu kartu su Varliuku. Netikėtai kilus audrai, Varliukas su Viščiuku atsiskiria. Viskam nurimus draugai vėl susitinka bei susiduria su nauja grėsme. Filmuko veikėjas Varliukas visus išgelbsti ir įsižiebia nauja stipri draugystė.