Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2000 | 2017-06-09 | 4148

Šioje Dalyje Astrosmurfas mėlynųjų nykštukų kaimelyje vyks Svajoklio gimtadienis. Kokį įdomų norą jis sugalvos ? Kokiais tik būdais jis nebandys šį norą išpildyti viskas baigsis skardžiu smurfų kaimelio juoku. Gerieji smurfai sugalvos gudrų planą kaip padėti Svajoklio norui išsipildyti. Bet reikia saugotis ir nenaudėlio Gargamelio. Kaip kilnieji žmogeliukai įvykdys savo planus pamatysite nuostabiame mažūjų filmuke Astrosmurfas.

2000 | 2017-06-09 | 3615

Visą smurfų miestelį užpuola ilga ir varginanti sausra, smurfai neberanda uogų, nebegali išsispausti sulčių. Tėtė smurfas ieško išeities ir sukuria didijančią mikstūrą. Gudruolis pamato tėtės išradimą ir nutaria paimti mikstūros laukinių uogų padidinimui. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip numatytą. Smurfas Stipruolis pavirsta į milžiną, jį apšlaksto didinamaisiais milteliais smurfas, norėjas padidinti uogas. Tačiau milžinas Stipruolis pridaro daugiau bėdų, nei pagelbėja: sumindo daržą, sugriauną namą. Filmuke „Smurfai“ vaikai pamatys nuostabius smurfų nuotykius jų nuostabiame mėlyname pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 4269

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1965 | 2017-06-09 | 4036

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2008 | 2017-06-09 | 3998

Aprašymas: Nepagrįstai apkaltintas princesės Kailos pagrobimu, jaunasis svajotojas Delgas privalo įrodyti savo nekaltumą ir įtikinti dvi kariaujančias gentis susivienyti. Tik taip Delgui pavyks išgelbėti princesės gyvybę…

1998 | 2017-06-09 | 3845

Donald Duck The clock watcher išleistas 1945 m.

1971 | 2017-06-09 | 3801

Aprašymas: (rus. Двенадцать стульев). Per revoliuciją ir po jos trumpai trukusiu karinio komunizmo laikotarpiu daugelis savo brangenybes slėpė kuo patikimiau. Ir štai Ipolitas Matvejevičius Vorobjaninovas iš mirštančios uošvės sužino, kad ši kažkada paslėpusi savo 150 tūkst. aukso rublių vertės deimantus ir perlus po vienos iš dvylikos meistro Gambso svetainės komplekto kėdžių apmušalu. Viską metęs, Vorobjaninovas puola ieškoti kėdžių, o jam imasi padėti, žinoma, ne veltui, jaunas avantiūristas, „didysis kombinatorius“ Ostapas Benderis. Aptikti išblaškyto komplekto pėdsakus nelengva. Paiešką sunkina ir tai, kad prieš mirdama Vorobjaninovo uošvė brangenybių paslaptį atskleidusi savo nuodėmklausiui tėvui Fiodorui, visą gyvenimą svajojusiam apie nuosavą žvakių fabrikėlį Samaroje…

2030 | 2018-07-24 | 4071

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1970 | 2017-06-09 | 3878

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

1998 | 2017-06-09 | 3738

Donald Duck Sleep time Donald išleistas 1947 m.

2014 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2011 | 2017-06-09 | 4701

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2030 | 2018-07-24 | 3776

Aprašymas: Deksterio laboratorija (angl. Dexter’s laboratory) – JAV animacinis serialas. Istorija apie berniuko genijaus ir jį nervinančios sesers nenusisekusius nuotykius.