Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

1964 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Sutuoktinių Benksų pora turi didelę problemą. Jei dar tiksliau, – netgi dvi. Jų vardai – Maiklas ir Džeinė – ir tai yra jų pačių vaikai. Tėvai amžinai užsiėmę savais „neatidėliojamais“ darbais, todėl jų vaikai paliekami vieni du ir iš nuobodulio ar neturėjimo ką veikti, kasdien prikrečia įvairiausių aibių ir šunybių. Bėda dar ir tame, jog nei viena iš reguliariai besikeičiančių samdomų auklių, visiškai nesuvaldo nei situacijos, nei vaikų ir niekaip neranda tinkamo priėjimo prie jaunųjų Benksų palikuonių. Bet kartą prie jų namų slenksčio netikėtai išdygsta nepaprasta, žavi, jauna, apgaulingai griežtomis akimis ledi su dideliu skėčiu rankoje. Jos vardas – Merė Popins ir būtent jai yra lemta radikaliai pakeisti Benksų gyvenimą. Juk jinai ne tik auklė, bet ir tikrų tikriausia burtininkė, galinti kad ir pačią niūriausią dieną paversti švente, kiekvieną nemėgstamą namų ruošos darbą – žaidimu, kiekvieną dieną – nepaprastu nuotykiu ir taip beviltiškas neklaužadas perorientuoti į dorus bei išauklėtus vaikučius. Legendinis Disnėjaus 1964 metų miuziklas-pasaka „Merė Popins“ buvo ypatingai sėkmingas projektas ir iki šiol vadinamas vienu sėkmingiausių filmų kino istorijoje. Pagal Pamelos Travers knygą pastatyta juosta buvo nominuota trylikai „Oskarų“, laimėjo penkis.

2000 | 2017-06-07 | 4097

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

2000 | 2017-06-07 | 4170

Filmukas vaikams Dramblys ir skruzdelė. Dagistane yra prietaras - jei vasarą lija ir šviečia saulė po uola ten kur šešėlis - įvyks lapės vestuvės. Nuotaka Laputė jau susiruošusi laukia svečių. Susirinko svečiai, buvo tarp jų dramblys ir skruzdėliukas, kurį vos per padidinimo stiklą įmanoma buvo įžiūrėti. Čia dramblys pradėjo rodyti savo agresiją ir jėgą skriausti kitus žvėris. Tačiau skruzdėliukas jį gudriai pamokė ir pastatė į vietą.

2000 | 2017-06-07 | 3933

Filmukas vaikams Vaikiškas albumas. Filmuku šios istorijos nepavadinis, tai tikrų tikriausias animacinis miuziklas. Jame gausu stebuklų, bei nuotykių. Tai pasaka apie Karalaitį ir paprastą merginą jų išgyvenimus ir meile. Isotorija tikrai patiks kiekvienam, ką sužavėjo „Pelenė“, tik šioje istorijoje, meile nugali tik skambant muzikai ir neištarus nei vieno žodžio.

2030 | 2018-07-24 | 3491

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2003 | 2018-07-24 | 3865

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

1966 | 2018-07-25 | 3478

2012 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

2030 | 2018-07-24 | 3598

Aprašymas: Vampyrų medžiotojas gelbsti miestą, siaubiamą Drakulai pavaldžios anapusinio pasaulio armijos.

1998 | 2017-06-09 | 3863

The Wise Little Hen išleistas 1934 m.

2009 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2022 | 2017-06-09 | 3814

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2030 | 2018-07-24 | 3508

Aprašymas: Istorija sukasi apie merginą, vardu Kuronuma Savako, dar pravardžiuojamą Sadako (atsimenate filmą „Skambutis“?), nes jos veidas kartais būna labai baisus ir ji keistai elgiasi. Ji stipriai žavisi savo klasioku Kazehajumi, bet jis to nežino. Jis labai malonus ir jo asmenybė labai traukia kitus žmones. Nepaisant savo veido, Savako po truputį pradeda susidraugauti su kitais ir gyventi normalų gyvenimą, kaip paprasta mokinė. Palaipsniui netgi ima veikti žmones, esančius aplink ją, netgi Kazehajų….

1995 | 2017-06-11 | 4819

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2022 | 2017-06-09 | 3870

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

1998 | 2017-06-09 | 3622

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.