Labas, dabar tu esi lietuviškos torentų mainyklos TORENTAI.LT prieangyje.


TORENTAI.LT - neužsiima komercine veikla ir vienintelis tikslas dėl kurio mes veikiame, tai bendravimas ir asmeninės informacijos mainai.

Jeigu tu negali gyventi nesidalindamas su kitais - TORENTAI.LT skirtas kaip tik tau. Registruokis ir prisijunk!



Ką Išdarinėja Vyrai / Что творят мужчины! (2013) [BDRip LT/RU] Komedija

3 dalina / 2 siurbia

10 balų žemės drebėjimas / 10.0 Earthquake 2014 DVDRip LT EN mp4

1 dalina / 2 siurbia
Ieškoti

Siurbti Maistinga siela / Martha Marcy May Marlene (2011) BRRip Auksas

Siurbti

Siurbti Martha.Marcy.May.Marlene.2011.BRRip.XviD.AC3.LT-TRL.avi.torrent Atsisiųsti suarchyvuotą į gzip

Detalės
Skyrius: Filmai LT
Dydis: 1.46 GB (1,563,443,200 baitai)
Įkeltas: 2021-11-27 15:43
Atsisiuntė: 335 (0 dalina, 0 siurbia = 0 susijungę)
Reitingas
  • Įvertinimas - 3, balsavo 3 (reikalingi bent 1 balsai)
Jau balsavai
Aprašymas

Maistinga siela /Martha Marcy May Marlene

Metai: 2011
Žanras: Trileris, Drama
Trukmė: 1:41:54

Režisierius: Sean Durkin
Vaidina: : Elizabeth Olsen, Christopher Abbott, Brady Corbet, Hugh Dancy, Maria Dizzia, Julia Garner, John Hawkes, Louisa Krause, Sarah Paulson, Adam David Thompson, Allen McCullough, Lauren Molina

Apie filmą:Šiandien noriu pristatyti kino filmą su labai žiauriai, bent jau man, nepatogiu pavadinimu „Marta Mersi Mei Merlen“ (Martha Marcy May Marlene) (2011 m.). Šis filmas visai netyčiomis įkrito į mano filmų repertuarą ir pelnytai džiaugiuosi, kad įkrito, nes praleidau geras kupinas keistos psichologinės įtampos valandas. Filme pasirodo garsiųjų dvynukių Olsen‘ų jaunėlė sesuo Elizabeth Olsen, kuri, dievaži, ne taip kaip vyresnėlės, iš tikrųjų sužavėjo ir atliko itin sudėtingą, įdomų ir įtaigų jaunos merginos vaidmenį, kuri papuola į keistą sektą, joje ji „atiduodama“ kaip ir visos čia atkeliavusios merginos į vieno vyro seksualinių geidulių guolį, o baisiausia, kad mergina jį įsimyli ir galvoja, kad tai yra normalu, jog tokia yra meilė, pagrįsta pasitikėjimu, kai tau plaunamos smegenys, bet mergina pabėga pas savo seserį, kuri turi susikūrusi mums įprastą gyvenimą, tačiau ten ji jaučiasi kaip beždžionė tarp žmonių ir viską daro ne taip, kaip reikia, yra netaktiška, nedrovi, nekultūringa, tačiau mergina slepia paslaptis iš sektos...

Iš tikrųjų labai gražiai surėdytas filmas, tiek siužeto struktūra, laikų sumaišymas, tikroviškumas, emocinė įtampa, kurie leidžia pasinerti į visiškai svetimą gyvenimą ir juo gyventi, patirti net prisilietimus. Filmą be jokios abejonės laikyčiau stipriu, kuriame mažai Holivudui būdingų mechanizmų, panašių filmų jausenas buvau apčiuopęs „Vinterio kaulai“, „Tyrenozauras“, „Antroji žemė“ ir pan. Pasikartosiu, kad patiko Olsen vaidyba, ši aiškiai perspjovusi abi sesutes, kurių paskutinių metu nebematau jokiose komedijose, sugebėjo užsitarnauti geros aktorės vardą ir, regis, dabar skinsis kelią į karjerą tik rimtuose filmuose, tai ir gerai, to jai ir linkiu.

Didelis maladiec režisieriui, operatoriui. Man asmeniškai svarbiausia, kad siužetas suderintas su jausena, kurią galimą apčiuopti, išgyventi. Šįkart filmas teikė per heroję ir baimę, ir nerimą, ir pavydą, ir stiprybę... Tiesa, filmo pabaiga šiek tiek netikėta, nes taip įsižiūrėjau, kad „pliūkšt“ ir pasipylė raidės, pagalvojau, gal blogą kino versiją žiūriu – be pabaigos, bet po to suvokiau, kad tokia ir turi būti pabaiga – tai ne klausimų, bet nuojautų pabaiga, o ji visada tokiuose filmuose pasitvirtina.

Apie save kelis mėnesius artimiesiems nepranešusi Marta paskambina vyresnei seseriai ir išsigandusiu balsu pasiprašo prieglobsčio. Rūpestingoji Liusė su vyru Tedu plačiai atveria savo namų, esančių netoli Niujorko, duris. Marta kol kas nedrįsta papasakoti apie šiurpius savo nuotykius, patirtus sektoje. Jos lyderis Patrikas nuolat ją apgaudinėjo, ragino vadintis Marse Mei, mokė apsiginti nuo įsibrovėlių ir skatino neapykantą turtingiesiems.

Neištvėrusi psichologinio spaudimo ir vis stiprėjančio asmenybės susidvejinimo Marta pabėga. Ji supranta, kad užsitraukė sektos nemalonę. Mergina paniškai bijo keršto, bet neskuba pasitikėti artimais žmonėmis, kurie galbūt vieninteliai gali jai padėti. Besikartojantys košmarai, neblėstantys prisiminimai, nevaldomi agresijos priepuoliai ir paranoja stumia Martą į dar pavojingesnę vienatvę.

Kokybė: BRRip
Kalba: Lietuvių (vienbalsis - ACxDC)
Video: 720x304 (2.37:1), 23.976 fps, XviD build 47 ~1412 kbps avg, 0.27 bit/pixel
Audio: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~640 kbps

Info hash 4ae55383ae3fafb7b07ce4203790e7af6c18c169
Skyrius Filmai LT
Aktyvumas Paskutinį kartą buvo dalinamas prieš 1511d 05:36:22 (2020-03-07 18:47)
Dydis 1.46 GB (1,563,443,200 baitai)
Įkeltas 2021-11-27 15:43
Žiūrėjo 5773
Pasiėmė 1738
Nuorodos į šį torentą
BBCode
HTML
Tiesioginė nuoroda
Pasižymėti
Žymės
Nėra žymių

Dar niekas nekomentavo


123

 

hit counter
| |
Powered by TB Dev SZ Edition © 2007 Nafania. Forum engine based on sources of phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.  Į lietuvių kalbą verčia Torentai.lt Adminas