Labas, dabar tu esi lietuviškos torentų mainyklos TORENTAI.LT prieangyje.


TORENTAI.LT - neužsiima komercine veikla ir vienintelis tikslas dėl kurio mes veikiame, tai bendravimas ir asmeninės informacijos mainai.

Jeigu tu negali gyventi nesidalindamas su kitais - TORENTAI.LT skirtas kaip tik tau. Registruokis ir prisijunk!



10 balų žemės drebėjimas / 10.0 Earthquake 2014 DVDRip LT EN mp4

1 dalina

Ką Išdarinėja Vyrai / Что творят мужчины! (2013) [BDRip LT/RU] Komedija

1 dalina

Robotų žemė / Automata.2014.BRRip.XviD.AC3.LT-TRL.avi

1 dalina
Ieškoti

Siurbti Tai Nutiko Jemene / Salmon Fishing in the Yemen (2011) [BRRip LT/EN] Komedija / Drama / Romantinis

Siurbti

Siurbti Salmon.Fishing.in.the.Yemen.2011.BRRip.XviD.AC3.LT.EN-KinoFanas.avi.torrent Atsisiųsti suarchyvuotą į gzip

Detalės
Skyrius: Filmai LT
Dydis: 1.91 GB (2,049,296,384 baitai)
Įkeltas: 2021-11-27 15:43
Atsisiuntė: 165 (0 dalina, 0 siurbia = 0 susijungę)
Reitingas
  • Įvertinimas - 0, balsavo 1 (reikalingi bent 1 balsai)
Jau balsavai
Aprašymas

Tai Nutiko Jemene / Salmon Fishing in the Yemen

Metai: 2011
Šalis: UK
Žanras: Komedija / Drama / Romantinis
Trukmė: 01:47:22
Vertimas: Lietuvių (Profesionalus, vienbalsis) / Anglų (Originalus)

Režisierius: Lasse Hallström
Vaidina: Amr Waked, Emily Blunt, Catherine Steadman, Tom Mison, Ewan McGregor, Rachael Stirling, Kristin Scott Thomas, Tom Beard, Jill Baker, Conleth Hill, Alex Taylor-McDowall, Matilda White, Otto Farrant, Hamish Gray, Clive Wood ...

Apie filmą:

Žaisminga ir romantiška britų humoro komedija apie vienišą žvejybos ekspertą, kuris gauna netikėtą pasiūlymą kardinaliai pakeisti nelaimingą gyvenimą, jeigu sugebės įvykdyti neįmanomą misiją ir užveisti lašišas kaitrioje Jemeno dykumoje.

Mikliai praturtėję ir nuo kupranugario tiesiai į "Ferarius" persėdę Arabijos šeichai dažnai neturi kur dėti pinigų ir dar dažniau užsigeidžia nerealiausių dalykų. Vienas toks įtakingas ir išradingas turtuolis Mohamedas (aktorius Amras Wakedas) užsisvaigsta, kad Jemeno dykumos upelyje pradėtų plaukioti lašišos. Ir tai dar ne viskas - jis ketina organizuoti tarptautines žvejybos varžybas. Nereikia būti gudriu mokslininku, kad suprastum, jog tai praktiškai neįmanoma.

Tačiau beprotiška užduotimi apsiima rimtai rūpintis Didžiosios Britanijos ministro pirmininko atstovė spaudai Bridžet Maksvel (aktorė Kristin Scott Thomas), kuri tikisi išpešti populiarumo dividentų, pagerinti valstybės vadovo reputaciją "geros valios" poelgiu ir nukreipti visuomenės dėmesį nuo žymiai svarbesnių reikalų.

Juk Mohamedas stengiasi ne dėl savęs, bet dėl savo šalies piliečių. Nuoširdusis šeichas tvirtai tiki, kad gyvenimas Jemene staigiai pagerėtų, jeigu dykumoje žmonės galėtų užsiimti žemdirbyste ir dalyvauti egzotiškose žvejų varžybose. Mohamedas neabejoja, kad žvejyba padeda žmogui užmegzti dvasinį ryšį su gamta. Pomėgiui žvejoti negailintis pinigų šeichas specialiai skraido į Škotiją ir čia bando pramušti ledus.

Britų vyriausybei dirbantis škotų akademikas ir žvejybos ekspertas Alfredas Džounsas (aktorius Ewanas McGregoras) tik nusijuokia vos išgirdęs apie absurdišką idėją. Bet šeicho nusamdyta viešųjų ryšių specialistė Harieta Četvud-Talbot (aktorė Emily Blunt) yra pasiruošusi nerealią svajonę paversti neįtikėtina realybe. Flirtuojanti jauna moteris turi pakankamai laiko išlaukti ir įkalbėti profesorių Alfredą, kuris nesijaučia laimingas ir trokšta sugrąžinti emocinę skolą Arabijos žmonėms.

Skeptiškai nusiteikęs ir nelaimingai susituokęs vienišius škotas atkakliai protestuoja, bet susižavi svečio iš Artimųjų Rytų nežabotu optimizmu. Jis sutinka pabandyti ir pats suformuluoja sunkiai įvykdomų reikalavimų sąrašą, nors pats netiki tuo, ką ketina daryti. Alfredui teks išmokti ir suprasti tikėjimo svarbą, o kiek vėliau atrasti ir prisijaukinti tyrą meilę, kurios jis taip ilgai ir nesėkmingai ieškojo.


From the director of Chocolat and the Oscar-winning® screenwriter of Slumdog Millionaire comes the inspirational comedy Salmon Fishing in the Yemen. When Britain's leading fisheries expert (Ewan McGregor) is approached by a consultant (Emily Blunt) to help realize a sheikh's (Amr Waked) vision of bringing the sport of fly-fishing to the desert, he immediately thinks the project is both absurd and unachievable. But when the Prime Minister's overzealous press secretary (Kristin Scott Thomas) latches on to it as a "good will" story, this unlikely team will put it all on the line and embark on an upstream journey of faith and fish to prove the impossible, possible.

IMDB link

Failo formatas: AVI (XviD)
Kokybė: BRRip
Video: MPEG-4 Visual, 1 699 Kbps, 720x304 (2.368), 23.976 fps, 0.32 bit/pixel
Audio LT: AC-3, 448 Kbps, 6 ch, 48.0 KHz, CBR
Audio EN: AC-3, 384 Kbps, 6 ch, 48.0 KHz, CBR

Ekranvaizdžiai
.
Info hash e1f76bba7474028f77e87b1e2071acb06054c3b8
Skyrius Filmai LT
Aktyvumas Paskutinį kartą buvo dalinamas prieš 1389d 15:01:20 (2020-06-07 18:56)
Dydis 1.91 GB (2,049,296,384 baitai)
Įkeltas 2021-11-27 15:43
Žiūrėjo 4049
Pasiėmė 1497
Nuorodos į šį torentą
BBCode
HTML
Tiesioginė nuoroda
Pasižymėti
Žymės
Nėra žymių

Dar niekas nekomentavo


123

 

hit counter
| |
Powered by TB Dev SZ Edition © 2007 Nafania. Forum engine based on sources of phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.  Į lietuvių kalbą verčia Torentai.lt Adminas