Labas, dabar tu esi lietuviškos torentų mainyklos TORENTAI.LT prieangyje.


TORENTAI.LT - neužsiima komercine veikla ir vienintelis tikslas dėl kurio mes veikiame, tai bendravimas ir asmeninės informacijos mainai.

Jeigu tu negali gyventi nesidalindamas su kitais - TORENTAI.LT skirtas kaip tik tau. Registruokis ir prisijunk!


Ieškoti

Siurbti (Allen Carr) Lengvas Būdas Sulieknėti (2008)

Siurbti

Siurbti Allen Carr - Lengvas Budas Sulieknieti.pdf.torrent Atsisiųsti suarchyvuotą į gzip

Detalės
Skyrius: Knygos
Dydis: 630.54 KB (645,672 baitai)
Įkeltas: 2021-11-27 15:43
Atsisiuntė: 192 (0 dalina, 0 siurbia = 0 susijungę)
Reitingas
  • Įvertinimas - 0, balsavo 0 (reikalingi bent 1 balsai)
Jau balsavai
Aprašymas

Autorius: Allen Carr

Lengvas Būdas Sulieknėti

Originalus pavadinimas: Lengvas Būdas Sulieknėti
Metai: 2008
Kalba: Lietuvių

Leidykla: Lengvas būdas
Formatas: .pdf

Aprašymas: Atsikratykite antsvorio be dietų, kalorijų skaičiavimo ar valios pastangų.

Tai tiesa! Alleno Carro mitybos planas suteikia galimybę mėgautis valgymu, puikiu maisto skoniu ir atsikratyti antsvorio. Jūs:
Valgysite savo mėgstamiausią maistą;
Vadovausitės savo įgimtais instinktais;
Nejusite kaltės jausmo ir sąžinės graužaties;
Mėgausitės šviežio maisto skoniu;
Išvengsite virškinimo negalavimų;
Išmoksite naujai lavinti savo skonį;
Leisite apetitui būti jūsų vedliu.


Alleno Carro „Lengvas būdas mesti rūkyti“ padėjo milijonams rūkalių atsikratyti priklausomybes. Dabar jis pasitelkė savo įgūdžius ir sukūrė vien logika ir sveiku protu pagrįstą metodą, padedantį lengvai atsikratyti antsvorio. Knygoje nerasite draudimų ir liepimų, tik principus, kurių laikydamiesi valgysite sveikiau, jausitės geriau ir neturėsite antsvorio.

Ištrauka

Įvadas

Medicinos tyrimai atskleidžia vis daugiau faktų apie ligų procesus, tačiau mūsų nesugebėjimas pasinaudoti jau turimomis žiniomis ir toliau lemia labai daug visuomenės susirgimų ir priešlaikinių mirčių. Rūkymo žala pirmiausia buvo nustatyta tiriant ryšį tarp gydytojų įpročio rūkyti ir jų mirties priežasties. Tyrimas atskleidė, kad plaučių vėžys beveik visada buvo susijęs su rūkymu.

Skatinti žmones mesti rūkyti ir rinktis sveiką gyvenimo būdą jau seniai yra bendrosios praktikos gydytojų pareiga. Deja, daugumai jų šiai darbo sričiai pritrūksta laiko ar jėgų, be to pastangas dažnai sužlugdo grėsminga cigarečių reklama, tikslingai nukreipta į jaunus žmones.
Pirmą kartą apie Alleną Carrą išgirdau iš savo paciento. Jis nustebino mane vieną dieną pareiškęs, kad rado lengvą būdą mesti rūkyti. Nuo to laiko rekomenduoju Alleno Carro „Lengvą būdą mesti rūkyti“ visiems savo pacientams ir matau įspūdingus rezultatus. Susidomėjimas Alleno Carro metodu paskatino mane asmeniškai išnagrinėti, kodėl jo požiūris toks veiksmingas.

Padėjęs daugybei žmonių mesti rūkyti, Allenas Carras sukūrė dar vieną metodą, padedantį žmonėms greitai ir lengvai atsikratyti antsvorio, nuo kurio daugiau ar mažiau kenčia daugelis mūsų. Perskaitęs ir išklausęs Alleno Carro požiūrį į šią nuolatinę problemą, nustebau, kad beveik nevalingai įsisavinau jo išmintį. Rezultatas buvo labai malonus. Dabar galiu lengviau judėti, ypač skvošo aikštelėje, ir jaučiuosi geriau, būdamas sveikesnis. Tai mane labai sužavėjo, ypač dėl to, kad net nebuvau labai susirūpinęs tuo keletu papildomų kilogramų ties savo juosmeniu. Jūsų kelionė su Alleno Carro knyga bus netikėtas atradimas, atskleisiantis, kad kontroliuoti savo svorį gali būti labai paprasta.

Daktaras Michaelis Bray’us, medicinos ir chemijos bakalauras; bendrosios praktikos gydytojų kolegijos dėstytojas




...
Info hash 4f2d2772b81c5f98a70130055d8c74a2fb8a5cd6
Skyrius Knygos
Aktyvumas Paskutinį kartą buvo dalinamas prieš 903d 20:53:07 (2021-11-03 19:18)
Dydis 630.54 KB (645,672 baitai)
Įkeltas 2021-11-27 15:43
Žiūrėjo 4548
Pasiėmė 2086
Nuorodos į šį torentą
BBCode
HTML
Tiesioginė nuoroda
Pasižymėti
Žymės
Nėra žymių

Dar niekas nekomentavo


123

 

hit counter
| |
Powered by TB Dev SZ Edition © 2007 Nafania. Forum engine based on sources of phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.  Į lietuvių kalbą verčia Torentai.lt Adminas