Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 4082

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

2002 | 2017-06-09 | 3589

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.

2000 | 2017-06-07 | 3505

Medžioklinis šautuvas – pasaka pokštas vaikams apie kiškio narsą. Ši senoji animacija pasakoja kaip lapė perima kiškių namus, o tuo tarpu į mišką užklysta jaunas medžiotojas. Gudrusis kiškis perima medžioklinį šautuvą ir atgauna namus. Galite žiūrėti lietuviškai, kas nutinka, kai visi miško gyventojai sužino, jog šautuvas neužtaisytas. Medžioklinis šautuvas ir kiškio drąsa išgelbsti visą kiškių giminę.

2008 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: Tai 35 minučių trumpametražis animuotas filmas. Istorija seka įvykius praėjus dviem metams po Majin Buu nugalėjimo. Žmonės iki šiol negali pamiršt savo didvyrio Pono Šėtono, o šis ta proga nusprendžia atidaryt naują viešbutį su dideliu banketu. Todėl žinoma nepamiršta pakviest tikrųjų didvyrių ir jų kolegų. Tad Songokas ir jo draugai vėl susiburia kartu gerai praleist laiką iki kol nepasirodo nauja grėsmė. Iš kosmoso atskrenda keli sajanų tipo erdvėlaiviai iš kurių vieno išlipa jaunuolis (Tarble) labai primenantis Vedžitą. Jis pasiprašo pagalbos, mat įkandin jo ir jo žmonos (Gure) atskrenda ir dvi Fryzo „liekanos“ (Abo ir Cado). Va čia ir prasideda taip visų pamėgta Drakonų kova.

2000 | 2017-06-09 | 4085

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2013 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: Vienišas, pasimetęs kačiukas atranda naujus namus ir didelę smagią šeimą, tačiau greit supranta, kad naujieji namai labai keisti ir ne tokie svetingi, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Bet negi tai galiėtų sutrukdyti patirti magijos kupiną jo gyvenimo nuotykį!

2005 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Apsaugos darbuotojas Džonas Braunas svajoja tapti policininku. Kartą jį sunkiai sužeidžia kibervagišius. Apsauginio bosė Brenda Bradford nusprendžia jį išgelbėti ir paverčia kiberpolicininku robotu inspektoriumi Gadžetu.

1973 | 2017-06-09 | 4634

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

1995 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: Paštas šiaurėje iki šiol buvo pristatomas šunų kinkiniu, bet pašto aviacijos sėkmė verčia Balto ir jo vadovaujamo kinkinio šunis jaustis nereikalingais. Tačiau, sudužus pašto lėktuvui kalnuose, kinkinio šunys pagaliau gali parodyti, ko jie yra verti.

2003 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Axis, milžiniškas spiralinis augalas, tęsiasi aukštai virš debesų. Jo centre yra kaimas, kurio gyventojams gresia pavojus, nes augalas vysta, nes jo sultys džiūsta. Žmonės meldžia dievus pagalbos. Padedama mistiškos jėgos, Kaena, maištinga paauglė nepaklūsta Didžiajam šventikui ir siauram jos žmonių mąstymui, tad išsirengia į kelionę per Axį, bei atskleidžia kokia paslaptis slypi už debesų…

2000 | 2017-06-07 | 3776

Senosios animacijos filmukas vaikams Bobikas svečiuose pas Barbosą. Gyveno šunelis barbosas. Vieną dieną šeimininkas išėjo, o šunelis nelaukdamas pasikvietė į svečius draugą Bobiką. Barbosas nieko nelaukės prisigyrė jog jis čia šeimininkas, o virtuvė, vonia, šaldytuvas, na ir jie smagiai puotavo. O šeimininkui paliko vietą ant kilimėlio. Kaip baigėsi šunelių balius pamatysime šiame linksmame filmuke su pamokančia pabaiga.

2030 | 2018-07-24 | 3623

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2022 | 2017-06-09 | 4007

Lietuviško įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ mažoji Maša ir vėl trukdo lokiui miegoti žiemos miegu. Šį kartą ji noris sužinoti sniege įmintų pėdsakų savininkus. Tik ar užteks kantrybės lokiui mokant mažąją draugę? Serijoje „Neregėtų žvėrių pėdsakai“ vaikai pamatys, kaip nenuoramai Mašai pavyks skirti žvėrių pėdsakus ir ar galiausiai pats lokys nesuabejos savo žiniomis.

2000 | 2017-06-07 | 3903

„Kvartetas“ – tai istorija apie keturis draugus – lokį, asiuliuką, beždžionėlę ir ožką, kurie nusprendė tapti muzikantais. Supratę, kad jiems dar reikia daug ko išmokti, draugai nusprendžia užsirašyti į miško konservatoriją. Šis smagus animac. filmukas leidžia giliau pažvelgti į tokias vertybes kaip darbas, atkaklumas, ryžtas ir noras. Pasakojimas mus moko, jog niekas nėra lengvai pasiekiama, o rezultatas gaunamas tik įdėjus daug darbo ir pastangų.

2030 | 2018-07-24 | 3611

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3801

Filmukas Musyte zvimbuolyte. Eina eina mūsų musė, pas drugelį ilgaūsį. Paėjusi musė taku, randa musė pinigų. Turguj virdulį užtiko, nusipirko ir parvyko. Bėkit lėkit tarakonai pavaišinsiu arbata. Susirinko visi vabaliukai ir geria arbatą. Tačiau pasirodė voras piktadarys kuris nutarė sugriauti šventę. Visus išgelbėjo narsusi uodas kuris vėliau paprašė musės rankos ir tapo vabalų didvyriu.

2030 | 2018-07-24 | 3585

Aprašymas: Mažosios kerėtojos (angl. Little charmers) pakvies į magijos ir stebuklų kupiną pasaulį.