Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3660

Stebuklingojo gaublio nuotykiai arba raganos pinklės – filmukas, kuris susideda iš kelių istorijų. Stebuklingas mėlynasis gaublys tampa raganos taikiniu, ji nori ji pagrobti ir tada pasakų pasaulis dings. Pasakojama apie broliuką ir sesutę, kuriuos mama išsiunčia į mišką grybauti, tačiau broliukas Grigorašas nepaklauso mamos ir sesutės ir nuklysta paskui jį suviliojusį grybuką ir taip atsiduria raganos namuose. Sesutė žūtbūt nori išgelbėti broliuką ir jai padeda milžinas, pelytė ir stebuklinga lazdyno šakelė, kuri gali sumažinti arba padidinti viską, prie ko ji prisiliečia. Visi jie nukeliauja į raganos namus, išvaduoja broliuką, o stebuklingas gaublys išgelbėjamas nuo raganos pykčio. Istorija apie narsą ir brolišką meilę.

2010 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Priešprieša tarp gėrio ir blogio priveda abi Žemes prie mirties ribos. Rizikingas gelbėjimo planas atrodo vienintelė galimybė išgyventi.

2022 | 2017-06-09 | 3855

Ši filmuko serija „Nepasislėpei - aš nekaltas!“ pasakoja apie vieną mėgiamiausių daugumos vaikų žaidimų. Čia pamatysime, kaip lokys tenorėjo ramiai spręsti kryžiažodžius. Tuo tarpu mergaitė Maša visą dieną norėjo žaisti slėpynes. O gal šie norai suderinami ir istorijos herojai juos abu įgyvendins vienu metu? Visa atsakymus išvysite filme Nepasislėpei - aš nekaltas!

2030 | 2018-07-24 | 3905

Aprašymas: Buvęs gatvių vaikis Aladinas, vogdavęs maistą, kad išgyventų, surimtėjo ir įsimylėjo. Jo išrinktoji – Agrabo miesto princesė Džasmina. Kartu su ja, beždžionėle Abu, skraidančiu kilimu ir greitakalbiu Džinu bei impulsyviąja papūga jie leidžiasi į nepamirštamus nuotykius. Kiek pavojų tyko kelyje ir kiek stebuklų išsipildys bekeliaujant? Princesei Džasminai, užaugusiai auksiniuose rūmuose, prasidės visai naujas gyvenimo etapas su nepamirštamais įspūdžiais, o Aladinas turės įveikti dar daug išbandymų, kad pagaliau galėtų vesti savo mylimąją ir tapti tikru princu, o gal net ir sultonu.

2030 | 2018-07-24 | 3886

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1975 | 2017-06-07 | 3862

Gyveno kartą du berniukai Ai ir Oi. Ai nuolat džiagsmingas ir nuotaikingas, tik Ai ir viskas padaryta pas jį namuosė švaru gražu ir darže viskas auga. Jis draugiškas ir pozityvus. Oi nuolat paniuręs ir nelaimingas. Jam gyvenimas atrodo nemielas viskas taip sunku ir nepakeliama. Ką bedarydavo nuolat jam viskas nepavykdavo. Taip vargšelis ilgai netrukus susirgo. Guli lovoje ir verkia. Tuomet Ai surinko visus kaimo vaikus atėjo pas Oi ir ėmė jo visus namus šveisti plauti ir tvarkyti. Nurengė Oi drabužius ir išskalbė. Draugiškumu atnešė džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Šis filmukas moko draugystės, tarpusavio pagalbos ir supratimo. Dabar Oi šypsosi ir yra laimingas :)

1985 | 2017-06-09 | 4135

Filmuko „Mauglis“ ketvirtojoje serijoje „Kova“ visiems džiunglių gyventojams gresia pavojus – artėja priešiški rudieji šunys, žvėrys supranta, kad kova bus nelygi ir galimybė laimėti labai maža. Tačiau Mauglis nepraranda vilties, išmintingasis Ka leidžia jam suprasti, jog kovoje svarbiausia ne jėga ir greitis, o sumanumas ir gudrumas. Serijoje „Kova“ vaikai išvys, kaip drąsuolis Mauglis pasitelkęs gudrybę, išgelbės savo džiunglių brolius nuo pražūties.

2013 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Istorija nukelia į XIX a. Edinburgą. Šiame mieste mažasis Džekas gimė šaltą dieną. Jo širdis nuo pat gimimo liko užšalusi. Ligoninėje jam pakeitė širdį į laikrodį su gegute. Tai laikrodis, kuris veikia tol, kol Džekas laikysis taisyklių. Pagrindinė taisyklė – jam nevalia įsimylėti. Tačiau jo susidūrimas su mergaite degančiomis akimis pakeitė Džeko gyvenimą visiems laikams. Jo sprendimas sekti paskui dainuojančią mergaitę tapo jo mechaninės širdies išbandymu ir esminiu gyvenimo lūžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3196

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2005 | 2017-06-09 | 3879

Aprašymas: Kai pabosta krėsti šunybes Žemėje, amžini peštukai Tomas ir Džeris drąsiai iškeliauja ten, kur kojos nėra įkėlęs joks katinas nei peliukas, – jie įviliojami į erdvėlaivį, kuris skrenda į Marsą. Kai jų klaidinga misija tampa visiškai nebevaldoma, pylos gauna pats Tomas, nes marsiečiai, palaikę jį milžiniška kosmoso pabaisa, surengia puolimą! Tačiau katino ūsai dar labiau susiraito, kai jis sužino, kad Džerį marsiečiai paskelbia seniai prarastu savo vyriausiuoju išminčiumi! Ar abu peštukai bent kuriam laikui pamirš savo nesutarimus ir imsis gelbėti Žemę nuo marsiečių antplūdžio? Juk, kad pasiektum tikslą, įsivėlęs į šį nežemiškai smagų nuotykį, šįkart gali prireikti visų devynių Tomo gyvybių.

2007 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.

2005 | 2017-06-09 | 3773

Aprašymas: Seras Kerolbumeris, siekdamas vesti princesę Silverbelę, nusprendžia apipilti ją dovanomis. Noredamas sužinoti, ko trokšta aikštingoji princesė, Seras pasiunčia savo dvarininką Holiberį iš jos pavogti Kaledinių dovanų sąrašą. Tačiau Holiberis apsirinka – vietoje prašyto sarašo nukniaukia Karaliaus kryžiažodžio atsakymus: „Kurapka kriaušėje?“, „Trys prancūziškos vištos?“, „Vienuolika šokančių damų?“. Kai Kalėdų išvakarėse Holiberis su visomis sąraše rastomis keistomis dovanomis atkeliauja pas princesę, įvykiai pasisuka toli gražu ne Kerolbumerio naudai…

1998 | 2017-06-09 | 3847

Donald Duck Interjer decorator išleistas 1948 m.

2000 | 2017-06-07 | 3736

Animacinis šedevras „Geltonkaklė“ – tai pamokantis senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie geradarių paukščių porą, kuri nepabūgsta ir apsiima globoti savo kaimynų jauniklius, kai šių tėvai žūsta nelygioje kovoje prieš didžiausią plėšrūną - sakalą. Pasakoje pabrėžiama draugystė ir geranoriškumas, atsidavimas ir pasiaukojimas dėl kitų. Filmukas jaunąjį žiūrovą moko atlaidumo ir supratingumo bei skatina išitesti pagalbos rankas kitiems.

1975 | 2017-06-08 | 3718

Filmukas vaikams Svečiuose pas nykštukus. Brangakmenių ieškotojų, geologų, misijos metu, atradus kvarco gabalėlį, sąnbrūzdžio metu, vienas geologų įkrenta į duobę, kurioje gyvena nykštukai. O jie, daro tą patį ką ir geologai, kasa brangakmenius. Geologas aptinka nykštukų buveinę ir paprašo, kad jį išleistų iš požemių, tačiau nykštukai nenori jo taip lengvai paliesti, mat geologas gali išduoti visas paslaptis apie jų brangakmenius.

2030 | 2018-07-24 | 3306

Aprašymas: Didvyrių draugužiai (angl. Sidekick) – JAV animacinis serialas. Tai superherojų ir piktadarių pasaulio dalis. Vienintelis dalykas, kurio trokšta herojus Erikas Nydlas – tapti puikiu didvyrių draugužiu ir patirti nuostabių nuotykių. Jis gauna šį šansą, kai jį įsivaikina pasaulyje garsus superherojus Maksumas Menas. Deja, Maksumas Menas dingsta palikdamas Eriką ir jo sargybinį Maksumą Brainą. Ar pasaulis supras, kas iš tiesų yra garsusis superherojus ir, kad deramai atlieka savo pareigas?