Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 4417

Donald Duck Dumb bell of the yukon išleistas 1946 m.

1998 | 2017-06-09 | 3862

Donald Duck Donald's happy birthday išleistas 1949 m.

2010 | 2017-06-09 | 3698

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2013 | 2017-06-09 | 3719

Aprašymas: Vienišas, pasimetęs kačiukas atranda naujus namus ir didelę smagią šeimą, tačiau greit supranta, kad naujieji namai labai keisti ir ne tokie svetingi, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Bet negi tai galiėtų sutrukdyti patirti magijos kupiną jo gyvenimo nuotykį!

2000 | 2017-06-07 | 3903

Senosios animacijos filmukas vaikams Saulės dukra. Kažkur, toli toli šiaurėje, Dingsta saulė, ir ateina amžina naktis. Žmonės sunerimsta, tačiau po viešnagės pas šamaną, atsiranda vienas drąsuolis, kuris pasiryžta sugražinti saulę. Įveikęs visus sunkumus, narsuolis, sutinką saulę, ir išsiaiškina, kad ji nešviečia dėl to, kad šaltis pagrobė saulės dukrą – vasarėlę. Ši nuotykių ir žygdarbių kupina istorija vaikams sujaudins kiekvieną pasakų mėgėją.

2013 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Džiunglėse gorilų užaugintas berniukas Tarzanas puikiai sugeba karstytis medžiais ir kabarotis lianomis. Žaliuojančios džiunglės tapo svetingais vaikino namais, tačiau Tarzanas – žmonių vaikas ir kad ir kaip jis mylėtų savo namais laikomas džiungles, pažintis su Džeine Porter traukia vaikiną prie tikrosios jo padermės. Netrukus Tarzanas sužino, jog jo tėvai buvo turtingi kompanijos savininkai, tačiau dabartinis jos vadovas, sužinojęs, jog lėktuvo katastrofoje žuvusių Tarzano tėvų kompanija priklauso netikėtai išgyvenusiam berniukui, pasiunčia samdomų karių gaują, kad šie surastų ir nugalabytų Tarzaną. Padedamas Džeinės, džiunglių vaikis stos į kovą su iki ausų ginkluotais kariais, jog apgintų ne tik jį priglaudusias džiungles, bet ir tikrąją savo padermę.

2022 | 2017-06-09 | 3815

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

1989 | 2017-06-09 | 3988

Aprašymas: Nesėkmė – Volisui baigėsi sūris. Beieškant skanėsto neramiajam išradėjui topteli mintis, kad galbūt mėnulis padarytas iš šio nuostabaus produkto. Susikonstravęs raketą Volisas ir Gromitas leidžiasi į kelionę…

2013 | 2017-06-09 | 3879

Aprašymas: Kalno papėdėje saugiai įsikūrusioje zebrų kaimenėje, linksmai ir nerūpestingai leidžiančioje savo dienas, gimsta išskirtinis mažylis. Kumba toks pats šoklus, vikrus bei greitas kaip ir kiti zebriukai, bet savo išvaizda skiriasi nuo visų: jo galva ir kaklas dryžuoti, tačiau kūnas vienspalvis. Prietaringi zebrai labai greitai susieja keisto zebriuko gimimą su blogą lemiančiu ženklu. Prasidėjus kankinančiai sausrai pašaipas keičia kaltinimai, kol galų gale Kumba pasitraukia iš savo būrio. Trokšdamas būti toks, kaip visi, jis ryžtasi susigrąžinti savo dryželius. Pasak legendos, pirmieji zebrai savo dryžius gavo tuomet, kai išsimaudė paslaptingose versmėse Karų dykumos glūdumoje. Gavęs iš vabzdžio maldininko žemėlapį, turintį jį nuvesti prie stebuklingos vandens daubos, atstumtasis zebriukas leidžiasi į pavojingą kelionę. Po kupinos išbandymų kelionės Kumba galų gale supranta, kad būti tokiu pat kaip ir visi nėra pats reikšmingiausias dalykas pasaulyje. Daug svarbiau išlikti savimi ir mokėti tuo džiaugtis, o išoriniai trūkumai tik padaro mus išskirtiniais ir netrukdo nei draugystei, nei džiaugsmui.

1999 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: Keturi mažo JAV miestelio vaikai Stanas, Kartmanas, Kailas ir Kenis vargais negalais patenka į kino teatrą, kuriame rodomas tik suaugusiems skirtas filmas. Jame du Kanados aktoriai labai daug keikiasi ir dainuoja nešvankias daineles. Tai padaro didžiulę įtaką vaikams, kurie jau nebegali atsispirti pagundai keiktis. Įsiutę tėvai pradeda spausti prezidentą Billą Clintoną, kad šis skelbtų karą Kanadai. Tuo tarpu, Kenis sugalvoja išbandyti dar vieną didžiajame ekrane rodytą subtilybę ir tragiškai žūsta. Jis patenka į Pragarą, kur susipažįsta su velniu ir Saddamu Husseinu, kuris tik ir laukia karo pradžios.

2030 | 2018-07-24 | 4711

Aprašymas: Maša ir Lokys (rus. Маша и Медведь) – rusų animacinis serialas. Šis filmas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo “MAŠA IR LOKYS” veikėjais – išdaigininke Maša ir geraširdžiu lokiu. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems – berniukams ir mergaitėms, tėveliams ir mamytėms, seneliams ir močiutėms!

2011 | 2017-06-09 | 5006

Aprašymas: Megamaindas – tai mėlinas ateivis atvykęs iš tolimos planetos į žemę. Ilgus metus daręs negerus dalykus, sukūręs galybę išradimų ir įrankių blogio darymui. Tokia buvo jo praeitis. Nuo dabar, jis yra Metrosyčio gynėjas. Naujas stilius su nauju kostiumu, senas draugas ir nauji rūpesčiai. Mygtukas, kuris ilgus metus gulėjo štalčiuje tapo niekam nepatrauklus. Megamindas ir Pastumdėlis negalėjo prisiminti nuo ko jis yra, tad nutarė išbandyti. Bandė ir prisibandė. Smagi istorija visai šeimai.

1969 | 2018-07-24 | 5367

Серия мультфильмов: - Винни-Пух (1969) - Винни-Пух идёт в гости (1971) - Винни-Пух и день забот (1972)

Pagal Alan Alexander Milne knygas, sukurtas filmukas „Mikė Pūkuotukas“ – tikra animacijos klasika, puikia žinoma tiek vaikams, tiek jų tėveliams. Linksmose istorijose pasakojami smaližiaus meškiuko Pūkuotuko ir jo draugų: Knysliukas, asiliuko, triušio, pelėdos, nuotykiai. Geraširdis meškiukas vis papuola į kokią bėda – sugelia bitės, įstringa oloje, nešdamas dovanų medaus jį suvalgo. Filmuke „Mikė Pūkuotukas“ mažieji žiūrovai išvys, kaip meškutis su draugų pagalba prisigalvoja neįtikėtinų ir labai smagių būdų įveikti visas kliūtis.

Mikė Pūkuotukas - Винни-Пух (1969) (1969)

1998 | 2017-06-09 | 3793

Donald Duck Dude duck išleistas 1951 m.

2000 | 2017-06-09 | 3593

Linksmojo filmuku „Ogis ir tarakonai“ epizode „Iš Mumbajaus su mylimąja“ Ogis, Džekas ir Ogio mylimoji keliaus į tolimąjį Mumbajų stebėti pasaulio kriketo čempionato. Žinoma, kartu skrenda ir išdykėliai tarakonai, tik vedami kitų tikslų – pavogti gražiosios Mumbajaus princesės deimantą. Serijoje „Iš Mumbajaus su mylimąją“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos ar nesugadins tarakonai katinų atostogų ir, ar pavyks jiems pasiekti savo piktas užmačias.

2030 | 2018-07-24 | 3562

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2030 | 2018-07-24 | 4048

Aprašymas: Linksmieji draugai (angl. Backyardigans) – tai puiki mokomoji animacija patiems mažiausiems.

2030 | 2018-07-24 | 3533

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!