Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1986 | 2017-06-11 | 12946

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

2000 | 2017-06-07 | 3643

Senelės gimimo diena – filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie anūkėlio ir jo draugo šuniuko pasiruošimą senelės gimtadieniui. Jie galvoja, kokią dovaną senelei būtų galima padovanoti ir taip jie sugalvoja padovanoti pačios senelės akinius, ir mėsmalę. Senelė pasigenda savo daiktų ir klausia anūkėlio kur jie dingo. Ji ketino gimtadienio svečius pavaišinti koldūnais, tačiau neranda akinių ir mėsmalės. Anūkėlis supratęs, kad negerai padarė, paėmęs be senelės leidimo daiktus, juos grąžina. Toliau įvyksta graži ir smagi senelės gimtadienio šventė.

1995 | 2017-06-11 | 4809

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2030 | 2018-07-24 | 4015

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2004 | 2017-06-09 | 3873

Aprašymas: Dvikovos, žaidimo strategijos, išmintis ir tikros linksmybės karščiausiame kortų žaidime, kurio energija pulsuoja pats pirmasis filmas apie Jugį, įkvėptas populiariųjų kompiuterinių žaidimų, komiksų knygelių ir televizijos serialų. Didvyris Jugis ryžtingai susiremia su Kaiba. Kova darosi vis pavojingesnė, kai belošiant įsivaizduojamos kortų pabaisos virsta tikromis, ir į žaidimą įsikiša tikros piktosios jėgos.

2021 | 2017-06-09 | 4142

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

2007 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3655

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2013 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2030 | 2018-07-24 | 4167

Aprašymas: Narutas buvo jaunas nindzė. Jis buvo nepataisomas išdaigininkas. Jis įgyvendino savo svajonę tapti geriausiu nindze kaime, o jo atvaizdą galima išvysti virš Hokagės monumento. Bet ši istorija ne apie Narutą. Senieji užleidžia vietą naujiems talentams, kurių priešaky Naruto sūnus – Borutas.

2030 | 2018-07-24 | 3605

Aprašymas: Timio laikas (angl. Timmy time), tai animacinis filmukas apie aviuką, kuris turi įvairiausių reikalų su kitais fermos gyventojais…

2014 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: Papildoma Titanų medžioklės serija, kurioje pasakojama Jano istorija.

2009 | 2017-06-09 | 5315

Aprašymas: Samanta, Clover ir Alex yra trys merginos, kurios atrodo, kad nesiskiria iš kitų Beverly Hilso vidurinės mokinių… Bet žmonės net neįtaria, kad jos yra aukščiausio lygio slaptosios agentės! Jos susiduria ne tik su nusikaltėliais maniakais, bet ir su liūtažmogiais arba su gorilomis!

1994 | 2017-06-09 | 4358

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)