Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3766

Filmukas vaikams Senelis Ivanovičius. Senas rusų animacijos filmukas vaikams. Senelis šaltis, Jo vardas, gan neįprastas šiame filmuke - Ivanovičius. Nusprendžia aplankyti dvi sesutes ir jų močiutę, jis galvojo, kad jos labai mielos, tačiau pamatęs, kaip jos elgiasi prie stalo, ima ir sukuria bausmę – paspendžia spąstus ir merginos įkrenta į šulinį, kuriame gyvena senelis. Tam, kad jos ištrūktų, senelis šaltis sukuria užduotis, kurias jos privalo įvykdyti.

2030 | 2018-07-24 | 3383

Aprašymas: Stiprus žemės drebėjimas sukrečia didžiąją dalį Japonijos ir paskandina tris ketvirtadalius Tokijo. Po dešimties metų prasideda istorija apie Igarasi Gantą, iš pažiūros paprastą ir neįdomų Nagana prefektūros vidurinės mokyklos moksleivį. Išgyvenęs didįjį žemės drebėjimą, Gantas nieko neatsimena apie šią tragediją ir gyvena tik paprastą, normalų gyvenimą. Visa tai pasikeičia, kai vieną dieną kruvinas nepažįstamasis su raudonais šarvais išnyra prieš jo klasės langą. Pamišęs Raudonasis Žmogus išžudo visą klasę. Užuot nužudęs ir Gantą, įstato į jo krūtinę raudoną kristalo šukę. Praėjus keletui dienų nuo šio įvykio, Gantas tampa vieninteliu įtariamuoju, o įtartinai staigaus teismo metu pripažįstamas kaltu ir įkalinamas Mirtininkų Atrakcionų Parke – milžinišką teminį parką primenančiame kalėjime.

2000 | 2017-06-07 | 3604

Filmukas Stebuklai vidurdienį. Filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie yra labai išdykę ir daro tai ką nori, o ne atlieka savo pareigas. Už tokį jų elgesį, jie gauna barti iš mamos. Tada sugulus vakare, juos aplanko burtininkė, kurios jie paprašo, kad visi žmonės užmirštų savo pareigas ir visiems būtų smagu. Burtininkė padaro, taip, kad burtai veiktų tik tuos žmones kuriuos jie užkalbins. Istorija puikiai atspindi tai, koks chaosas įsivyrautų, jeigu visi pamirštų tai, ką daryti privalo.

2007 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią… priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu…

2006 | 2017-06-09 | 3716

Aprašymas: Istorija apie senojo Tokijo rajono mokyklą lankančią moksleivę Makoto, dažnokai bežaidžiančia su savo dviem draugais Chiakiu ir Kousuke “catchballą” beisbolo aikštelei. Būdama labai neatsargi ir nerūpestinga ji gan dažnai atsiduria įtin nemaloniose situacijose. Ir štai per vieną eilinį kuriozą pargriuvusi mokslinių tyrimų laboratorinių instrumentų sandelyje Makoto netyčia aptinką keistą riešuto formos daiktą, kuris jai suteikia galimybę daryti šuolius laike.

2000 | 2017-06-07 | 3754

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

2022 | 2017-06-09 | 4018

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3371

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

1958 | 2017-06-08 | 3668

Senosios animacijos filmukas Grybukas stogiukas. Filmukas apie skruzdę, kuri neskubėjo namo nors ir artėjo dideli debesys. Ir prasidėjo didelis lietus ir perkūnija. Skruzdė pasislepė po grybuku, čia atėjo ir drugelis ir pelytė pasislėpti po grybuku. Čia atėjo ir kiti žvėreliai. Kai pasibaigė audra žvereliai grybukui dėkojo, o grybukas atsakė, kad nuo audros juos gera širdis užstojo, nuo priešo - nuoširdi draugystė saugojo.

2030 | 2018-07-24 | 12199

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2005 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Vieną gražią dieną girioje staiga pradėjo dėtis keisti dalykai. Iš kur tie bauginantys garsai? Kodėl nei iš šio, nei iš to pradeda šlamėti medžiai? Kas bruzda ten, tankynėje? Baisoka? Taip! Paslaptinga? Be abejo. Štai kodėl visus Šimtamylės girios senbūvius staiga apima tiesiog nenugalimas smalsumas ir noras kuo greičiau išsiaiškinti kas gi tas paslaptingasis ramybės drumstėjas.Kas geriau gali atsakyti į visus keistus klausimus, jei ne išmintingasis Triušis? Pas jį ir išsiruošia Mikė Pūkuotukas su savo geriausiais draugais ir bendražygiais: Knysliuku, Tigru ir kengūriuku Rū. Be abejo, Triušis žino atsakymą: „Tik vienintelis padaras gali kelti tokius keistus garsus. Tai – Ramblys!”.

1965 | 2017-06-08 | 4377

Filmukas Vovka pasakų karalystėje. Tinginukas berniukas Vovka, bibliotekoje išsiunčiamas į pasakų karalystę. Joje jis pamato, kad sėdėjimas ir nieko neveikimas, prie gero nepriveda. Taip jis klaidžiodamas tarp pasakų knygos puslapių, išmoksta gausybę naujų dalykų ir suvokia, kad mokykloje mokomų dalykų prireikia ne tik realiame gyvenime, bet ir pasakų karalystėje. Filmukas padeda suvokti, kad jei nieko neveiksi, tai nieko ir neturėsi.

2000 | 2017-06-07 | 3662

Namų cirkas – berniukas, vardu Timoša per televizorių pamato cirko pasirodymą ir sumano turėti nuosavą namų cirką. Senelė prašo jai padėti šį bei tą, o Timoša sakosi užsiėmęs. Filmukas lietuviškai vaikams turi ir moralą. Berniuko augintiniai: katė, šuo ir papūgėlė nesutinka dalyvauti namų cirke, taipogi apsimeta užsiėmę. Į gerą atsakoma geru. Šito mus pamoko senoji animacija Namų cirkas.

1999 | 2017-06-09 | 4225

Aprašymas: Skūbis Dū ir jo komanda bando atskleisti paslaptingą klajojančio vaiduoklio istoriją. Kodėl klajojantis vaiduoklis nusprendė aptemdyti kasmetinę rudens šventę Anglijos miestelyje? Skūbis Dū ir komanda pasiruošusi vaiduoklį sutramdyti!