Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3759

Senosios animacijos filmukas Mėnesienos pasaka. Pakilo mėnulis. Ir apšvietė ant popieriaus nupieštą mergaitę, bei nusiuntė jai žvaigždutę. Staiga mėnesienos šviesoje mergaitė atgijo ir prasidėjo pasaka. Šis filmukas be žodžių su gražia smuiko melodija padės vaikams užmigti pasineriant į stebuklingą sapnų karalystę. Kviečiame vaikus pažiūrėti kokia yra Mėnesienos pasaka.

2030 | 2018-07-24 | 3284

Aprašymas: Antinas Narsuolis (angl. Darkwing Duck) – JAV animacinis serialas. Čia bus daug detektyvo parodijos ir daug piešto veiksmo. Švento Konrado miestas turi savo herojų – detektyvą Antiną Narsuolį. Šis seklys nėra tobulas – jį dažnai užvaldo didybės manija ir didžiulis šlovės troškimas. Todėl jam vis tenka rinktis tarp savo egoistinių norų ir pastangų būti geru tėčiu, kad nenuskriaustų įdukros Gosalinos. Darbe Antinui pagelbsti keistokas padėjėjas lakūnas Launčpedas Makvakas, su kuriuo jie narplioja įvairiausius antinų plunksneles šiurpinančius nusikaltimus.

2000 | 2017-06-07 | 3585

Gimimo diena - dagistaniečių pasaka. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris turėjo draugą avinėlį kuris katik gimė. Muratas galvojo, kad ir jis jau gimęs, kaip avinėlis, tačiau senelis jį pamokė, kad žmogaus gimimo diena yra ne ta, kai jis gimsta kaip avinėlis, o kaip jis pateisina savo gimimą. Filmukas pasakoja, kaip berniukas gudrumu ir valia įveikė pabaisą Aždachą ir tapo tikru žmogumi.

2022 | 2017-06-09 | 3776

Epizode „Augimo vitaminas“ lokys norėdamas pagerinti derlių užsiima moksliniais atradimais, o mažoji Maša jo namuose siaučia tol, kol ją pačią paveikia stebuklingas lokio vitaminas. Lokiui tenka skubiai galvoti receptą vitamino, kuris sugrąžintų milžinei Mašai jos ūgį. Serijoje „Augimo vitaminas“ vaikučiai, išvys, kaip sekėsi lokiui atradinėti stebuklingus vitaminus.

2013 | 2017-06-09 | 3852

Aprašymas: Kaliausė yra Chipotle žaidimu pagrįstas trumpametražis filmukas.

2030 | 2018-07-24 | 4489

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2010 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Lupinas Trečiasis mėgina pavogti nacionalinę Japonijos vertybę „Jigoku Nyorai Zo“, kuri paslepta pas Vokietijos nacius. Tačiau šio turto nori ir Morganas, vadovaujanti nindzių gaujai…

2000 | 2017-06-07 | 3706

„Stebuklingas varpelis“ – pasaka vaikams, prasidedanti sunkiais mergaitės darbais. Ji pamotės išvejama miškan. Ten atranda meškos trobelę. Lokys ir pelytė padeda mergaitei įvykdyti pamotės palieptą užduotį. Kuo toliau, tuo labiau senosios animacijos filmukas atskleidžia tinginystės ir godumo blogybes. Tai ne tik labai pamokanti, bet ir graži pasaka su charakteringais veikėjais bei puikiu įgarsinimu.

2011 | 2017-06-09 | 3640

Aprašymas: Režisieriaus Oskaro Jonassono spalvingas animacinis filmas orientuotas į mažuosius žiūrovus, seka šimtametę legendą. Mažame kaimelyje augantis paauglys kalvis, o iš tikro – Valhalos dievų karaliaus Odino sūnus, trokšta užaugęs tapti stipriu vyru ir įstoti į kovotojų prieš piktąją raganą gretas. Vieną dieną Toro rankose atsiduria kalbantis kūjis, kuris ne tik dalija naudingus patarimus, bet ir suteikia galiūno jėgų. Stebuklingą ginklą pasisavinti nori daugybė blogiečių ir net prakeiksmus svaidanti piktoji ragana su galingų milžinų rinktine. Šiaurietiškos mitologijos sakmė, keistai intriguojantis ir kerintis animacijos stilius, įdomūs personažai ir efektyviai išnaudoti 3D privalumai turėtų iškelti islandišką šedevriuką iki pasaulinio lygio fenomeno.

2000 | 2017-06-07 | 3752

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

2000 | 2017-06-07 | 3944

Senosios animacijos filmuke pasakojama apie drambliuką Timką. Jis, kaip ir visi labai domėjosi cirku bei pats norėjo tapti artistu. Netikėtai patekęs į cirko artistų treniruotę drambliukas patraukia vadovo dėmesį ir gauna pasiūlymą prisidėti. Pirmieji bandymai nesėkmingi, kiti artistai šaiposi iš Timkos. Drambliukas labai stengėsi, daug treniravosi ir pasiekė savo tikslą - tapo geriausiu cirko artistu.Ši senosios animacijos pasaka vaikams moko, kad visada reikia labai stengtis, daug dirbti ir pasieksi savo svajonę.

2000 | 2017-06-09 | 4446

Seriale vaikams ir visai šeimai - „Smurfai“ išvysime istoriją apie stebuklingus akinius. Smurfytė labai pagerbiama ir sulaukia daug dovanų. Vienas smurfas sugalvoja padovanoti jai stebuklingus vaivorykštės akinius ir nori, kad ji pamiltų dovanotoją. Šventinė nuotaika miestelyje, tačiau žinys Gargamelis nesnaudžia, jis sukelė vėtrą ir smurfai skuba slėptis, tačiau Smurfytė neišsilaiko ir Smurfytė su Meistreliu nunešami vėtros. Smurfai lekia prie upės jų ieškoti. Čia jų jau laukia Gargamelis, kuris pačiumpa Smurfytę. Ji su stebuklingais akiniais ir Gargamelį mato kaip stebuklingą princą ir jo neatpažįsta. Ar išsisklaidys stebuklingų akinių kerai ir Smurfytė praregės – vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

1985 | 2017-06-09 | 3773

Pirmojoje Mauglio serijoje „Raksa“ vaikai pamatys, kaip mažąjį žmonių vaiką priims džiunglių gyventojai, kaip jam pavyks įsilieti į vilkų šeimą ir ką nuspręs žvėrių taryba dėl Mauglio likimo. Kurie žvėrys stos vaiko pusėn, o kurie lieps jį išmesti ar net sunaikinti. Pirmoje daugiarerijinio filmuko serijoje „Raksa“ žiūrovai sužinos kokią lemtį Maugliui paskirs vadas Akela ir kaip į tai reaguos piktasis Šarchanas.

2013 | 2017-06-09 | 3604

Aprašymas: Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

2012 | 2017-06-09 | 4114

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas ir hipopotamė Glorija vis dar puoselėja viltį grįžti į Niujorko zoologijos sodą ir visais įmanomais būdais ketina įgyvendinti savo svajonę. Šįkart pašėlusiems žvėreliams tenka kirsti Europą, kur ketveriukė prisijungia prie keliaujančio cirko ant ratų. Būtent čia Martis, Aleksas, Glorija ir Melmanas randa naujų draugų ir, jeigu planas pasiseks, kelią namo. Tačiau ne viskas taip lengva kaip gali pasirodyti iš pradžių, o už draugų visuomet slypi priešai. Vienas jų – toli gražu negeranoriškai nusiteikęs beglobių gyvūnų gaudytojas, kuris net neketina taip lengvai paleisti egzotiškų gyvūnų ketveriukės. Tad ar Martis, Aleksas, Glorija ir Melomanas sugebės grįžti į išsvajotąjį Niujorką?

2012 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Tai nauja istorijos apie Pelenę interpretacija. Pelenė šįkart gyvena laukiniuose vakaruose, kur atvyksta rusų princas ir jo teta. Animacinis filmas pasakoja apie neįtikėtinus nuotykius ir įvykius, gaudynes ir pagrobimus, draugystę ir tikrą meilę, kuriai niekas negali sutrukdyti.

2010 | 2018-07-24 | 4590

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (1 sezonas) - My Little Pony (2010)

2013 | 2017-06-09 | 4045

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?