Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3960

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

2000 | 2017-06-07 | 3848

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.

2030 | 2018-07-24 | 3861

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1961 | 2017-06-09 | 4592

Aprašymas: (rus. Самогонщики). Trumpo metražo komedija. Bailys, Kvailys ir Daugžinys nusprendė suorganizuoti naminės gamybą – ir vėl nesėkmė…

2008 | 2017-06-09 | 3659

2002 | 2017-06-09 | 3974

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2014 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Zarina, labai protinga ir smalsi fėja, yra sužavėta fėjų dulkių magijos bei pasiryžusi išsiaiškinti, kokių galių jos turi. Po slaptų eksperimentų su mėlynomis dulkėmis Fėjų slėnyje įvyksta nelaimė, o Zarinos prižiūrėtojas fėjūnas Garis pašalina ją iš dulkių saugotojų. Zarina išvyksta iš Fėjų slėnio. Po metų Fėjų slėnyje surengiamas Keturių metų laikų festivalis, kuriame pasirodo visų metų laikų fėjos. Per pasirodymus fėjos pastebi Zariną skraidant aplink auditoriją ir barstant ant žiūrovų keistus miltelius, kurie priverčia juos užmigti. Fėjos pasislepia, o kai Zarina išvyksta, jos supranta, jog kad šioji pavogė visas mėlynasias fėjų dulkes – vienintelį dalyką, iš kurio išgaunamos geltonosios dulkės, leidžiančios fėjoms skraidyti. Fėjoms nelieka nieko kito, kaip sekti Zariną ir sugrąžinti mėlynąsias fėjų dulkes ten, kur joms ir vieta.

1998 | 2017-06-09 | 4023

Donald Duck The fox hunt išleistas 1938 m.

2009 | 2017-06-09 | 3892

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

2000 | 2017-06-07 | 3951

Filmukas Ežiukas ir vėžlys. Pasakojimas apie ežiuką ir vėžlį, kurie miške sutiko mažą leoparduką. Jis niekaip negalėjo suprasti kuris iš jų vėžlys, o kuris ežys Tada ežiukas su vėžliuku užsimaskavo dar labiau ir bandė suklaidinti mažą leoparduką. Mama pamokė leoparduką, kad yra daug įvairiausių žvėrelių ir jei kažkurio nepažįsti, tai jį tiesiog reikia pailkti ramybėje.

2012 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Netikėtai praradęs savo geriausią draugą, šunį Sparkį, jaunasis Viktoras net neketina susitaikyti su netektimi ir, į pagalbą pasitelkdamas mokslo jėgą, eksperimento būdu prikelia šunį iš mirusiųjų! Iš pirmo žvilgsnio džiaugsmingas įvykis netikėtai pakrypsta visai kita linkme. Sparkis slapčia pabėga iš berniuko slaptavietės, ir Viktoro šeima, draugai ir miestelio gyventojai pamato, jog buvęs namų augintinis tėra antram gyvenimui prikeltas monstras, o šis įvykis gali prišaukti ne vieną nelaimę…

1998 | 2017-06-09 | 3598

Donald Duck Trial of Donald duck išleistas 1948 m.

2022 | 2017-06-09 | 3705

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

2030 | 2018-07-24 | 3100

Aprašymas: Ilgus metus slapta šalia žmonių gyvenę vampyrai galiausiai nusprendė kad užteks slėptis, tegul žmonės sužino jie nėra tik mitas. Jie iš Japonijos vyriausybės nusipirko dirbtinę salą ir pavadino ją “Vampyru sala”, į ją turėjo persikelti visi vampyrai ir gyventi ten sau gražiai nekeldami pavojaus žmonėms, bet tai patinka ne visiems… Taip prasideda vampyrų tarpusavio kova dėl principų, per ilgą laiką įsišaknijusių vampyrų bendruomenėje.

2030 | 2018-07-24 | 3527

Aprašymas: Betmenas (angl. Batman) yra JAV animacinis serialas, kuris pristato DC Comics superherojų Betmeną. Serialą sukurti paskatino Tim Burton filmai Batman ir Batman Returns, Frank Miller komiksų knyga Batman: The Dark Knight Returns, bei visuotinai pripažinta Supermeno animacija, pateikta Fleischer Studios 1940 m.

2014 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Pagaliau sužinosime, kokius nuotykius kasmet patiria milijonai paukščių išsiruošusių žiemoti į šiltuosius kraštus! Geltonasis kikilis – mažas ir mielas našlaitis paukščiukas niekad iki šiol nėra palikęs savo gimtojo lizdo. Jis turi surasti drąsos ir šimtus savo gentainių saugiai palydėti į Afriką. Geltonasis sparnuotis turės išmokti visų lyderio bruožų bei pateisinti visų viltis. Jaudinantys nuotykiai prasideda! Šiltas ir šviesus animacinis filmukas…