Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3792

Miško paštas gavo siuntinį! Paštininkas geniukas pasimetęs ir nežino kam siuntinys priklauso, nes siuntinys adresuotas...pačiam silpniausiam. O kas miške yra pats silpniausias? Vilkas? Šernas? Gal lapė? Nė vienas nenori to pripažinti! Tačiau sužinojus, kad paties silpniausio laukia siuntinys-dovana, tarp miško žvėrių užverda įnirtinga kova – kuris gi iš visų yra silpniausias? Dabar jau visi nori tokiais būti! Kas gaus tokią didžiulę dovaną? O įdomu, kas gi yra dėžėje? Kokia dovana laukia laimėjusio kovą dėl siuntinio? Galbūt teks pasigailėti… Viską, vaikai, sužinosite pažiūrėję vieną nutikimą miške ,,dovana silpniausiam”.

2000 | 2017-06-07 | 4240

Ilja muromietis- drąsus ir ryžtingas karžygys, kuris trokšta apginti Rusiją. Keliaudamas į Kijevą jis sutinka Čiurilą Plenkovičių, kuris parodo kelią Kijevo link. Raiteliui tenka rinktis: keliauti tolimą,tačiau gražų ir saugų kelią ar joti trumpu, tačiau labai pavojingu keliu, kuriame galima sutikti lakštingalą galvažudį ir žūti. Ką rinksis drąsusis riteris? Senosios animacijos filmukas vaikam ir tėveliams apie pasirinkimą, meilę tėvynei bei didelę narsą.

2000 | 2017-06-07 | 3890

„Namas leopardui“ – tai įdomus vaikiškas filmukas apie džiungles lietui lyjant. Tokiomis oro sąlygomis leopardui verkiant reikia pastogės. Tai įdomus ir nuotaikingas pasakojimas apie gyvūnus, jų kasdienybę, o svarbiausia – apie leopardą, kuriam derėtų būti ne tokiam piktam. Kaip viskas ten iš tiesų buvo, atskleis pats „Namas leopardui“ – dėmesio vertas filmukas vaikams.

1998 | 2017-06-09 | 3685

Donald Duck Donald and Pluto išleistas 1937 m.

2003 | 2017-06-09 | 4113

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

2011 | 2017-06-09 | 3580

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.

2000 | 2017-06-07 | 3675

„Pasaka“ – tai nuostabi pasaka apie kunigaikštį, jo tarną, kurie keliauja į burtininko Kašėjaus bokštą išlaisvinti gražuolės Vasilisos. Kašėjus liepia bailiui kunigaikščiui atlikti žygdarbius, nes tik tokiu būdu Vasilisa taps laisva. Tačiau vietoj kunigaikščio, gelbėti gražuolę apsiima narsusis jo tarnas. Ši pasaka mus moko, jog svarbiausios žmogiškosios vertybės yra drąsa bei pasiaukojimas, ir tik patys drąsiausi bei ištikimiausi nusipelno būti laimingi.

2000 | 2017-06-09 | 3722

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2005 | 2017-06-09 | 4767

Aprašymas: Iš vieno miesto į kitą pervažiuojantis cirko karavano sunkvežimis netikėtai sugenda. Po neplanuoto sustojimo ir trumpo poilsio artistų trupė pratęsia kelionę, bet per neapsižiūrėjimą netyčia palieka krepšį su zebriuku. Mažylį suranda netoliese gyvenantis žirgų treneris Nolanas Volšas ir jo dukrelė Dženė, kuri labai nori pasilikti zebriuką namuose. Tėtis iš pradžių priešinasi tokiam sumanymui ir planuoja kuo greičiau susirasti pamesto gyvūno savininkus, bet kiek vėliau nusileidžia. Volšų fermoje Dryžiumi pavadintą zebriuką draugiškai priima kiti gyventojai: ūmaus chakterio ponis Kuodžius, patarimų nestokojanti geraširdė ožka Franė, išsiblaškęs gaidys Redžis, dvi linksmosios musės ir pelikanas pravarde Žąsas, kuris kažkodėl yra įsitikinęs, kad jį persekioja mafija. Dryžius vis labiau pripranta prie naujo gyvenimo būdo ir pradeda save įsivaizduoti ne zebru, o žirgu. Netrukus jis pradeda svajoti apie galimybę sudalyvauti tikrose žirgų lenktynėse.

2006 | 2017-06-09 | 3918

Aprašymas: Tai naujas garsios animacijos studijos „Pixar“, sukūrusios jau legenda tapusius filmus „Žaislų istorija“, „Žuviukas Nemo“, „Nerealieji“, darbas. Nuotykių, fantazijos, emocijų ir juoko kupinas filmas pasakoja apie žavias, savo charakterį turinčias mašinytes, kurios susigrumia kelyje Route 66. Lenktyninis automobilis Makvinas netikėtai pasuka į mieguistą aplinkkelį ir patenka į mažą miestelį… Trokšdamas laimėti čempionatą, Makvinas susipažįsta su neįprastais miestelio veikėjais: ryškiu 2002-ųjų „Porsche“, mistine praeitimi dvelkiančiu 1951-ųjų „Hudson Horner“ ir surūdijusi, bet patikimu vilkiku Materiu. Jie padeda Makvinui suprasti, kad gyvenime yra geresnių dalykų nei trofėjai, šlovė ir rėmimas, o svarbiausia – tai ne finišo linija, o pati kelionė!

2030 | 2018-07-24 | 5568

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2030 | 2018-07-24 | 3133

Aprašymas: Mano draugė beždžionėlė (angl. My gym partner’s a Monkey) – JAV animacinis serialas apie berniuką ir jo draugę beždžionėlę, bei jų nuotykius.

2002 | 2017-06-09 | 3659

Aprašymas: Draugužių kompanija, Scooby, Shaggy, Fredas, Daphne, Velma išmesti iš MYSTERY korporacijos, po dviejų metų vėl susijungia, kad ištirtų paranormalius incidentus pasakiškoje Spookey saloje. Šios salos savininkas Emilis Mondavarios, kurį suvaidino garsusis komikas ponas Bynas, baiminasi, kad žmonės išsigąs ir nebevyks į šį puikų kurortą, juolab, kad gandas apie salos šmėklas gali greit pasklisti. Jis nusamdo šį šaunų penketuką ir reikalauja išsiaiškinti Paslaptį, kol iš salos dar nedingo įbauginti gyventojai. Draugelių gaujai tenka pamiršti viską, ką jie manė žiną apie vaiduoklius, šmėklas, demonus ir pabandyti išgelbėti save, o, galbūt, ir pasaulį.

2022 | 2017-06-09 | 3991

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2011 | 2017-06-09 | 3820

Aprašymas: Daktaras Raičis yra vienas iš keleto išlikusių Taflo rasės atstovų, kadaise gyvenusių Planto planetoje prieš pasirodant Sajanams. Sajanai ne tik išžudė visa Taflo rasę, bet taip pat pavogė jų technologijas ir užkariavo planetą, kurią vėliau pavadino Vegetos planeta savo karaliaus garbei. Raičiui pavyko išsigelbėti kapsulės pagalba. Prieglobstį jis rado Tamsiojoje planetoje. Tai pasaulis, nustumtas į galaktikos pakraštį. Dabar jo vienintelis noras yra išnaikinti likusius Sajanus.

2006 | 2017-06-09 | 3832

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…