Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3955

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2014 | 2017-06-09 | 3910

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

2009 | 2017-06-09 | 3931

Aprašymas: Nusilpus Asgardo karalystės gynybai, gudrusis Lokis nusprendžia visam laikui atsikratyti prakeiktojo įbrolio Toro. Didingoje gėrio ir blogio kovoje Torui teks susikauti su Halku – vienintele būtybe pasaulyje, kuri jėgomis prilygsta jam, didingajam Dievui.

2000 | 2017-06-07 | 4100

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

2000 | 2017-06-07 | 3942

Garnys ir gervė, juk labai panašūs paukščiai, na, bent savo išvaizda, tačiau savo gebėjimais ir charakteriu abu labai skiriasi. Filmukas vaikams pasakoja apie tai, kad meilei ribų nėra ir tai, jog priešingybės traukia, tačiau, kartais, kvaili principai neleidžia įsimylėjėliams, kartu, būti laimingiems. O kartais, būna per vėlu taisyti savo klaidas.

1969 | 2018-07-24 | 13081

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

1974 | 2017-06-09 | 4035

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.

2002 | 2017-06-09 | 4286

Aprašymas: Deja, Kevino tėvai išsiskyrė. Nors mažylis gyvena su mama, Kalėdas jis nusprendžia praleisti drauge su tėčiu prabangiame jo draugės name. Ir atsitik tu man taip, kad turtuolės namus nusprendžia apšvarinti vagišiai…

2030 | 2018-07-24 | 3599

Aprašymas: Vampyrų medžiotojas gelbsti miestą, siaubiamą Drakulai pavaldžios anapusinio pasaulio armijos.

2030 | 2018-07-24 | 4526

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1982 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Sniego senis – prieš trisdešimt metų sukurtas filmas, be kurio britai neįsivaizduoja didžiųjų metų švenčių. Džeimso nulipdytas Sniego senis vieną naktį atgyja… Berniukas ir naujasis jo draugas leidžiasi į stebuklingą nuotykių pasaulį, aplanko Sniego senio gimtinę – Šiaurės ašigalį. O ten juos pasitinka nepaprastas šeimininkas.

2006 | 2017-06-09 | 3571

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2000 | 2017-06-07 | 4235

Puikus fantastinis filmukas vaikams, apie nežiniuką, kuris su draugais skrido į mėnulį. Nežiniukas mėnulyje - papasakos vaikams apie fiziką, astronomiją, kosmonautiką. Tai graži istorija, kuri patiks vaikams ir tėveliams apie tai kaip gėris visada laimi.

2014 | 2017-06-09 | 3662

Aprašymas: Rodos, ką tik klasiokai Jošidas, Vatanabė ir Chondžas aptarinėjo neseniai matytus anime ir filosofavo apie tai, kaip suartėti su kuo nors. Visi turi sąvąjį vidinį pasaulį. Ir kad suartėti su kuo nors, jūsų pasauliai turi susiliesti. Atrodo banali tiesa, kurią galima aptarti pasislėpus nuo klasiokų. Tačiau, kai Chondžas pamato Makinos vidinio pasaulio dalelę, jis jau ir pats nesupranta kaip taip viskas susiklosto.

2005 | 2017-06-09 | 3852

Aprašymas: Susikraukite kuprines, įsidėkite stovyklavimo įrangą, metas atsiliepti į Stiuarto Litlio gamtos šauksmą! Ieškodami smagių nuotykių, Litliai šįkart išsiruošia į gamtą – sumano surengti iškylą toli už miesto. Jie neapgalvoja tiktai vieno dalyko: gali būti, kad miške gyvena milžiniškas, nedoras žvėris! Kol Stiuartas iš ne itin malonaus skunko Ryko mokosi išgyvenimo miške pagrindų, baikštuolis Sniegius savo apsaugininku pasisamdo gatvės gyvenimo ragavusią katę Montę. „Stiuartas Litlis 3: gamtos šauksmas” – smagu, tarsi pačioje tikriausioje iškyloje!

2000 | 2017-06-09 | 4082

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

1998 | 2017-06-09 | 3757

Donald Duck Bee On Guard išleistas 1951 m.

1964 | 2018-10-08 | 19438

Aprašymas: Tai serialas, kuriame vaizduojama didvyriška vengrų kova, paįvairinta puikiu humoru ir linksmais epizodais. Siužetinė filmo linija paremta istoriniais 18-ojo amžiaus įvykiais, ilgalaike vengrų kova prieš austrus. Pagrindinis filmo veikėjas – tai Kapitonas Tenkešas.

Время действия сериала относится к началу XVIII столетия, когда на юге Венгрии разворачивается направленное против власти австрийских Габсбургов восстание под руководством князя Ференца II Ракоци. Разгромленные присланным из Вены австрийским полковником Экбертом фон Эберштейном венгерские куруцы впоследствии, возглавленные отважным и хитроумным Мате Эке, прозванным «капитаном Тенкешем», при постоянной поддержке местной крестьянской бедноты изгоняют врага из крепости Шиклош и захватывают в плен австрийского генерала.

Kapitonas Tenkešas / Капитан Тенкеш - A Tenkes kapitánya (1964)