Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3761

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

2007 | 2017-06-09 | 4431

Aprašymas: Penktieji metai Hogvartse tampa pačiais baisiausiais jaunajam burtininkui Hariui. Jis jaučiasi nesuprastas po praėjusio pavasario įvykių mokykloje. Vieni tiki, kad Haris susikovė su galinguoju Tamsos Valdovu Voldemortu Burtų trikovės turnyro metu. Kiti linkę tikėti gandais skleidžiamais įtakingiausio burtų pasaulio laikraščio “Magijos žinios”. Net profesorius Dumbldoras, mokyklos direktorius, yra griežtai prižiūrimas Magijos ministerijos, kuri atsisako sutikti ir pripažinti baisią tiesą, kad Tamsos Valdovas grįžo.

2006 | 2017-06-09 | 3961

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2000 | 2017-06-09 | 3643

Animaciniame filmuke „Smurfai“ pamatysime kaip smurfas Šykštuolis apsivalgęs guli lovoje ir jį kankina pilvo skausmai. Smurfytė keliauja į mišką priskinti gėlių ir randa stebuklingą raganos medalioną. Jame slypi kerų galia. Ragana ieško medalikėlio ir ateina pas Gargamelį. Tačiau jį ne taip lengva surasti. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta įvairūs stebuklai ir nelabai malonūs dalykai. Vaikai filmuko „Smurfai“ serijoje pamatys kaip ragana pavirto varle ir atkeliauja į smurfų miestelį, ar pavyks rasti jai smurfą, kuris sutiktų ją pabučiuoti, kad ji virstų princese.

1999 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Apleistame ir visų užmirštame tolimame mieste paslėptos brangenybės. Imperatorius nori valdyti šiuos turtus, bet tolimoje kelionėje jam reikalingas geras bendrakeleivis, tas kas sugebės rasti tą miestą. Žingsnis po žingsnio jie keliaus pirmyn. Bet ar sugebės jie rasti brangenybes ir įveikti visas kliūtis kelyje?..

2022 | 2017-06-09 | 3990

Animacija lietuviškai „Pavasaris atėjo“ atėjo laikas lokiui pabusti iš žiemos miego. Išsibudinęs lokys sutinka gražuolę lokę, kuria, žinoma, reikia užkariauti, tik, atrodo, mažoji Maša to visai nesupranta, . Epizode „Pavasaris atėjo“ vaikai pamatys, ar ir vėl Maša pakiš koją Lokio planams, o gal kaip tik, primins savo draugui, kas jam gyvenime svarbiausia.

2030 | 2018-07-24 | 3178

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2000 | 2017-06-07 | 4159

Senosios animacijos filmukas Senojo ąžuolo pasaka. Ar žinojote, kad visko matę medžiai gali sekti pasakas, apie tai ką ilgus amžius yra matę? Šis filmukas vaikams papasakos apie tai, ką matė ir girdėjo Šimtametis ąžuolas. O gi, kadaise, visai šalia jo, gyveno labai blogas berniukas vardu Makarka. Kai jis išbaidė visus paukštelius, bei subraižė ąžuolą, visi aplink buvę medžiai nusprendė išeiti iš jo kiemo. Kai suprato, kad be medžių gyventi nebegalės, Makarka ir jo šunelis, leidžiasi juos susigražinti.

1998 | 2017-06-09 | 3766

Donald Duck Bellboy Donald išleistas 1942 m.

2030 | 2018-07-24 | 3637

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2002 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Dvi vagilės pagrobia senovinį ginklą, kuris skirtas apginti vandens miestą Altomarą. Ešas, Pikačiu ir kiti pokemonai bando padėti miesto sergėtojai Latijai susigrąžinti pagrobtą relikviją ir išlaisvinti jos brolį Latijų.

1993 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Filme labai vaizdingai parodomas smurtas, socialinis spaudimas ir narkotikų problemos, kurios tyko Los Andželo Vatso rajone gyvenančio jaunimo. Tai nepagrąžinta istorija apie gyvenimą šiame rajone ir apie vieną paauglį, kuris yra per daug įsitraukęs į šį žiaurų pasaulį, kad galėtų iš jo ištrūkti. Labai autentiškai parodoma ten tvyranti nuolatinė įtampa ir pasibaisėtinas žiaurumas.

1994 | 2017-06-09 | 3710

Aprašymas: Mažoji Merė laimingai ir nerūpestingai gyveno Indijoje kartu su mama ir tėčiu, kol per choleros epidemiją ji liko našlaitė. Likusi viena mergaitė vyksta į Angliją pas savo dėdę Medloką. Dėdės dvaras Merę sužavi, jai čia viskas patinka. Tiesa, yra vienas mažas trūkumas: dėdė Medlokas nemyli vaikų, kurie visada ir visur kiša savo nosį. Jo gyvenimas ir namai apgaubti kažkokia paslaptimi. Smalsi mergaitė atskleidžia paslapties skraistę…

1989 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Nesėkmė – Volisui baigėsi sūris. Beieškant skanėsto neramiajam išradėjui topteli mintis, kad galbūt mėnulis padarytas iš šio nuostabaus produkto. Susikonstravęs raketą Volisas ir Gromitas leidžiasi į kelionę…

1992 | 2017-06-09 | 4188

Aprašymas: Tai šeštasis Drakonų kova Z filmas. Naujoji Nameko planeta netikėtai apgaubė naujos gresmės šešėlis – Didžioji Žvaigždė Getė. Tai kaip mat sužinojęs naujasis Žemės Dievas Dendis, kreipėsi į Goką pagalbos, kad jis jo gentainiams padėtų. Tačiau, Gokas su draugais ten nuvykę galvojo, jog tai bus vieni niekai, bet susidūrė su tuo pačiu niekšu, kuris bandė sunaikinti Žemę. Taigi, Z kovotojai išvydę Kūlerį suprato, kad kova bus tikrai nelengva!

2014 | 2017-06-09 | 3666

Aprašymas: Animacinis nuotykių filmas „Gyvenimo knyga“ – tai jaudinanti meilės istorija nutikusi Mirties dienos šventimo įkarštyje. Mirties dienos šventė – populiari Meksikos šventė, Lietuvoje geriau žinoma, kaip Visų Šventųjų diena arba Vėlinės. Jaunuolis Manolo blaškosi savo jausmuose – ar sekti širdies balso ar nuolankiai paklusti tėvams. Būti savimi ar tokiu, kokiu tave nori matyti kiti… Nesugebėdamas nuspręsti, kurį gyvenimo kelią pasirinkti, Manolo leidžiasi į nepaprastus, kvapą gniaužiančius nuotykius, kurie nublokš jį į tris skirtingus fantastiškus pasaulius. Čia jis susidurs su didžiausiomis savo baimėmis ir supras, koks likimas įrašytas jo gyvenimo knygoje.

2000 | 2017-06-07 | 4043

Filmukas Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo tai nuotaikingas pasakojimas vaikams apie asiliuką ir kupranugarį kuriems sunkiai sekėsi mokytis. Mokykloje jie sutiko kitų gražių gyvūnų tačiau jiems buvo nesmagu kad nemoka skaičiuoti. Šiame animaciniame filmuke Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo mažieji žiūrovai pastebės kad šie gyvūnėliai labai stengiasi todėl jiems pavyksta išmokti. Filmukas pamoko kad reikia nepasiduoti ir netingėti.