Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2018-07-24 | 12906

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

2008 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Boltas – super-šuo. Kiekviena Bolto diena yra kupina nuotykių, pavojų ir intrigos. Bent jau tol, kol jis filmuojamas. Boltas pamažu įtiki, kad jam iš tiesų pavaldūs gamtos dėsniai ir superherojaus galios. Viskas būtų buvę gerai, jei ne apmaudi klaida, dėl kurios Boltas iš Holivudo visai netyčia nugabenamas į Niujorką. Ir ten paliekamas vienui vienas.

2000 | 2017-06-07 | 3820

Filmukas Aliošos pasakos. Gyveno kartą Alioša. Jis vienas sėdi namuose ir turi kambaryje pasikabinęs senelės nuotrauką. Jis ilgisi senelės ir nori pas ją nuvažiuoti, tačiau tėveliai yra labai užimti ir nenuveža Aliošos. Alioša nusprendė, kad vistiek važiuos pas senelę. Ištaręs stebuklingą burtažodį ir žaisliniu traukinuku išvyko. Važiavo važiavo ir sutiko karvytę. Karvytė perdavė gėlių puokštę ir liepė ją nuvežti senelei. Vėliau garvežys rado grybų ir surinkęs taip pat veš senelei. Dar Alioša nusprendė nupiešti senelei paveikslą, bet nerado pieštuko. Tačiau pelytė surado pieštuką. O Alioša paslėpė pelėkautus ir taip atsidėkojo pelytei. Alioša nupiešė paveikslą ir svajoja kaip padovanos jį senelei. Kitas burtažodis siunčia kareivėlius ir kranus sugauti auksinę žuvelę senelei prie mėlynosios jūros. Kranai traukė dideles žuvis ir visa jūra sumažėjo. Tuomet nutarė dideles žuvis paleisti ir mažas kraniukas ištraukė mažą žuvelę. Kai ištrauki mažą žuvelę jūra lieka kaip buvusi. Taigi Alioša su traukinuku pavažinėjo ir nusprendė, kad ištars burtažodį ir senelė pati atvažiuos, būtinai atvažiuos...

2030 | 2018-07-24 | 4704

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

1996 | 2017-06-09 | 3810

Aprašymas: Istorija sukasi apie Kitaną Seichirą, aukštosios mokyklos mokinį, kurio veidas turbūt yra vienas baugiausių pasauly. Nepaisant jo baugios išvaizdos, iš tiesų Kitanas yra geraširdis, doras ir naivus jaunuolis, kitaip sakant – angelas demono kailyje. Veiksmas prasideda su Kitano perkėlimu į naują mokyklą, kur jau pačią pirmą dieną, dėka savo baugios išvaizdos ir begalės nesusipratimų, jis tampa mokyklos Banchou (mokyklos gaujos vadas/sergėtojas). Štai čia ir prasideda Angelo teroro legenda.

2030 | 2018-07-24 | 6070

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

1966 | 2017-06-11 | 4370

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

1969 | 2017-06-08 | 4383

Išpuikusi princesė, Brolių Grimų pasakos motyvais. Pasakojimas apie karalaitę, kuri buvo labai išpuikusi. Kartą karalius nutarė ieškoti savo dukrai jaunikio. Atėjo ir vienas ir kitas, tačiau nei vienas jai netiko. Tuomet karalius supyko ir pareiškė jog ištekins už pirmo elgetos. Taip ir atsitiko. Tada princesę greitai gyvenimas pamokė ir ji tapo nuostabia karalaite, pradžioje ji buvo pasipūtelė, o pabaigoje gerutė. Šis filmukas pamokys pasipūtusias mergaites ir mamas :)

2030 | 2018-07-24 | 5419

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2030 | 2018-07-24 | 4370

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1973 | 2017-06-09 | 4310

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?

1998 | 2017-06-09 | 3630

Donald Duck Old sequoia išleistas 1945 m.

2030 | 2018-07-24 | 5500

Aprašymas: Usagi Tsukino paprasta vidurinės mokyklos mokinė, kurios gyvenimas pasikeičia sutikus juodą, kalbančią katę su pusmėnuliu ant kaktos. Katė vardu Luna, pasako Usagi, jog ji yra išrinktoji Mėnulio Jūreivė. Dabar Usagi turi surasti kitas jūreives, Legendinį Sidabro Kristalą ir apginti Mėnulio Princesę. Per savo kelionę, ji turi nugalėti daugumą priešų, kaip kad Karalienė Berylė, kuri taip pat siekia Sidabro Kristalo.

2013 | 2017-06-09 | 3944

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.