Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

1977 | 2017-06-09 | 3671

Aprašymas: Kultinis herojus geraširdis meškis Mikė Pūkuotukas patirs daugybę naujų nuotykių, nes, pasirodo, gyvenimas Šimtamylėje girioje gali būti labai įdomus! Visus išbandymus filmo herojai įveiks su dainomis. Šiame filme yra ekranizuotos trys originalios knygos apie Mikę Pūkuotuką, jo draugus Triušį, Paršelį, Tigrą, Pelėdą ir kitus. Gyvūnėlių kompanija žais piratus ir ras tikrą lobį, ieškos taip meškiuko mėgstamo medaus ir bandys pralinksminti paniurusį asiliuką.

2000 | 2017-06-07 | 3665

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2016 | 2017-06-09 | 5485

Aprašymas: Nuolat į bėdas pakliūnantis voveriukas Skretas ir vėl priverda košės. Bandydamas sučiupti savo svajonių gilę, jis netyčia atsiduria kosmoso platybėse, o ten griausmingai rėžiasi į vieną planetų ir ant Žemės pažeria gausybę liepsnojančių meteoritų. Šie sukelia pavojų visiems gyvūnams, todėl siekdami išlikti Menis, Elė, Sidas, Diegas ir kiti patraukia ieškoti saugesnės vietos ir naujų namų. Jų kelionė per naujas ir egzotiškas vietas bus kupina jaudinančių nuotykių, pavojų, meilės paieškų ir įdomių pakeleivių!

1953 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

1998 | 2017-06-09 | 3744

Donald Duck Bootle Beetle išleistas 1947 m.

2030 | 2018-07-24 | 3734

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

2009 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Oskarą pelnęs, 2009-tųjų metų, geriausias trumpametražis animacinis filmas jūsų dėmesiui. Virš 3000 firminių ženklų per mažiau nei 16 minučių. Dėl mažų lėšų šis filmukas buvo kuriamas 6 metus. Pagrindinė filmuko mintis labai ginčytina. Vieni įžiūri šį tą labai gilaus ir prasmingo, kiti mato padlaižiavimą kompanijoms, treti į tai žiūri tiesiog kaip į pramogą.

2006 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Tedas dirba gamtos istorijos muziejuje. Deja, jo darbovietei atėjo sunkūs laikai, vieninteliai ekspozicijų lankytojai – mokytojos Dunlop mokiniai. Direktoriaus sūnus nepelningą muziejų nori paversti automobilių stovėjimo aikštele, todėl Tedas pasisiūlo vykti į Afriką ir parvežti įspūdingą eksponatą, kuris vėl pritrauks lankytojus. Kelionėje jis susipažįsta su išdykusia beždžionėle, kuri slapta kartu su Tedu grįžta į Niujorką. Čia ir prasideda linksmiausi vyro ir nenustygstančio beždžioniuko nuotykiai didžiuliame mieste.

2030 | 2018-07-24 | 3210

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2000 | 2017-06-07 | 3914

Filmukas vaikams Darbštuolė senutė. Pasakojimas apie darbščią senutę kuri savo trobelėje triūsia lyg bitutė. Toje pačioje trobelėje gyvena ir apsnūdusi musė, katė tinginė, o svarbiausia - aptingęs berniukas Pavluša. Ką gi daryti darbštuolei senutei kai jos trobelėje gyvena aptingusi katė, aptingusi pelė, apsnūdusi musė ir tinginiukas Pavluša? Kaip ėjosi herojams gyvenimas trobelėje pamatysite šiame nuotaikingame animaciniame filme.

1996 | 2017-06-11 | 5577

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

Kosminis krepšinis - Space Jam (1996)

2005 | 2018-07-24 | 3680

Aprašymas: Išradėjas Saimonas Veiras sukuria portalą, kurio dėka galima keliauti per laiką ir erdvę. Eksperimento metu jis pakliūna į spąstus – smalsuolis įstringa tolimoje izoliuotoje planetoje. Po septynerių metų jo keturiolikmetis sūnus Džekas tėvo pėdomis atseka į Rafiko planetą, kurią nuo Žemės skiria 27 milijonai šviesmečių. Berniukas išsiaiškina, kad jo tėvas kali paslaptingoje karalystėje, kurią valdo milžinai. Čia klesti laikai, labai panašūs į mūsų viduramžius, o gyvenimą reguliuoja burtininkai ir magai.

Žvaigždžių karai: Per erdvę ir laiką - Thru the Moebius Strip (2005)

2003 | 2018-07-24 | 4141

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose tropikų vandenyse gyvena žuvų šeima – tėvas Merlin ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų, žuviuką Nemo. Tačiau Nemo labai nori pažinti jį supantį pasaulį. Vieną dieną mažąjį žuviuką pavagia iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlin, lydimas žuvytės Dory, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškodamas savo sūnaus. Vandenyne jų laukia susidūrimai su daugybe pavojų – čia gyvena pikti rykliai, nuodus skleidžiančios medūzos, vėžliai, tačiau optimistė Dory įtikina Merlin, kad galų gale jiems pavyks surasti žuviuką Nemo.

Žuviukas Nemo / Finding Nemo -  (2003)

2011 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas grįžta! Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui. Po 35- erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų kviečia stebėti naujus mešiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai! Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siučia į visų geriausio draugo, berniuko Christopherio Robino paieškas.

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

2014 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.