Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1982 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Sniego senis – prieš trisdešimt metų sukurtas filmas, be kurio britai neįsivaizduoja didžiųjų metų švenčių. Džeimso nulipdytas Sniego senis vieną naktį atgyja… Berniukas ir naujasis jo draugas leidžiasi į stebuklingą nuotykių pasaulį, aplanko Sniego senio gimtinę – Šiaurės ašigalį. O ten juos pasitinka nepaprastas šeimininkas.

2012 | 2017-06-09 | 3799

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2000 | 2017-06-09 | 3617

Animaciniame filmuke „Smurfai“ pamatysime kaip smurfas Šykštuolis apsivalgęs guli lovoje ir jį kankina pilvo skausmai. Smurfytė keliauja į mišką priskinti gėlių ir randa stebuklingą raganos medalioną. Jame slypi kerų galia. Ragana ieško medalikėlio ir ateina pas Gargamelį. Tačiau jį ne taip lengva surasti. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta įvairūs stebuklai ir nelabai malonūs dalykai. Vaikai filmuko „Smurfai“ serijoje pamatys kaip ragana pavirto varle ir atkeliauja į smurfų miestelį, ar pavyks rasti jai smurfą, kuris sutiktų ją pabučiuoti, kad ji virstų princese.

2022 | 2017-06-09 | 3596

Nepaprastai smagi diena išaušo Mašai filmuke online Didysis skalbimas. Nusprendusi pamaitinti savo žaidimų vaiką, ji patraukė pas lokį. Tačiau tik prie ko nors prisilietusi, išsitepdavo iki ausų. Lokys, kaip rūpestinga mamytė, ją išmaudydavo ir net gi pasiūdavo naujus drabužius. Ir taip visą dieną lokys skalbė ir siuvo, o Mašos žaidimų vaikas laukė alkanas... Kuo baigsis ši istorija sužinosite filme Didysis skalbimas.

2000 | 2017-06-07 | 4124

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2000 | 2017-06-07 | 3519

Šalta žiema, visi lokiai saldžiai miega, tik vienas lokiukas bastosi negalėdamas užmigti. Senoji animacija garsi tuo, kad visada vaikus pamoko ko nors. Ne išimtis ir filmukas Patikima priemonė. Senoji kurapka lokiukui pataria skaičiuoti iki šimto. Tai nėra problemos sprendimas – užmigti vistiek neišeina. Kiškis su draugais pasisiūlo padėti, jis žino patikimą priemonę. Kokia ta patikima priemonė sužinosite pažiūrėję šią pasaką lietuviškai.

2030 | 2018-07-24 | 3652

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2030 | 2018-07-24 | 3554

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1995 | 2017-06-09 | 3762

Aprašymas: Paštas šiaurėje iki šiol buvo pristatomas šunų kinkiniu, bet pašto aviacijos sėkmė verčia Balto ir jo vadovaujamo kinkinio šunis jaustis nereikalingais. Tačiau, sudužus pašto lėktuvui kalnuose, kinkinio šunys pagaliau gali parodyti, ko jie yra verti.

2000 | 2017-06-09 | 3723

Trečioje Smurfų serijoje Stebuklingas kiaušinis mėlynieji personažai švęs smurfadienį. Reikia iškepti tortą tačiau kur rasti kiaušinį šiam tortui ? Netikėtai smurfai suras piktojo Gargamelio pamestą kiaušinį. Pamatysite neįtikėtinas ypatingojo kiaušinio galias. Tačiau šis daiktas gali sukelti ir daug nemalonumų. Ši smurfų istorija pamokys neimti svetimų daiktų jai nenori prisišaukti nelaimių. Stebuklingas kiaušinis – pamokanti ir išskirtinė serija mažiesiems.

2008 | 2017-06-09 | 3667

Aprašymas: Naujųjų metų išvakarėse baltasis meškiukas vardu Elka netoli savo namų aptiko stebuklingą Draugystės tunelį, jungiantį Šiaurės ir Pietų ašigalius. Šio tunelio dėka jis suranda draugę – pingviniukę Tašą. Ji papasakoja apie Antarktidoje vykstančius blogus dalykus. Draugai leidžiasi i nuotykių kupiną kelionę, kovoti su piktaisiais, sniegą vagiančiais žmonėmis.

1998 | 2017-06-09 | 3955

Donald Duck Donald's nephews išleistas 1938 m.

2022 | 2017-06-09 | 3910

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2001 | 2017-06-09 | 3612

Aprašymas: Zoologijos sodos darbuotojas Frankas Pepperidžas suvalgo kiaušinį, apspjaudytą beždžionės seilėmis. Į jo imuninę sistemą patenka labai labai blogas virusas. Už pelę mažesnis, bet už Ebolą baisesnis. Jis trokšta kuo greičiau sunaikinti Franko miestą (esantį negaluojančio žmogelio viduje), todėl prasidėjusiais neramumais susidomi teisėsaugos atstovai – ambicingas policininkas kraujo ląstelė Osmosis Džounsas ir jo pagalbininkas tacenzuraė nuo peršalimo Dixorialis. Kol kažkur viduje vyksta tikras karas, realiame pasaulyje kruopštusis, bet kiek išsiblaškęs gydytojas stengiasi išsiaiškinti tikras keistos ligos priežastis.

2006 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Tedas dirba gamtos istorijos muziejuje. Deja, jo darbovietei atėjo sunkūs laikai, vieninteliai ekspozicijų lankytojai – mokytojos Dunlop mokiniai. Direktoriaus sūnus nepelningą muziejų nori paversti automobilių stovėjimo aikštele, todėl Tedas pasisiūlo vykti į Afriką ir parvežti įspūdingą eksponatą, kuris vėl pritrauks lankytojus. Kelionėje jis susipažįsta su išdykusia beždžionėle, kuri slapta kartu su Tedu grįžta į Niujorką. Čia ir prasideda linksmiausi vyro ir nenustygstančio beždžioniuko nuotykiai didžiuliame mieste.

2013 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.