Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2018-07-24 | 5082

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)

2010 | 2017-06-09 | 4267

Aprašymas: Nugalėjęs piktą drakoną, išlaisvinęs nuostabią princesę, sukūręs šeimą ir išgelbėjęs uošvio karalystę, Šrekas ima nuobodžiauti. Jis jau nebe tas piktas žalias žmogėdra, nuo kurio neatsisukdami bėgdavo drąsiausi vyrai, o pareigingas šeimos vyras. Anksčiau sapnuodavęsis tamsiausiuose košmaruose, dabar Šrekas dalija autografus ant žemdirbių šakių ir dalgių. Nebeapsikentęs tokio gyvenimo, Šrekas paprašo vieno paslaptingo nykštuko grąžinti jam jausmą tų dienų, kuomet jis buvo jaunas, laisvas ir nepriklausomas pelkėje gyvenęs žmogėdra. Deja, norai nebūtinai pildosi būtent taip, kaip mes įsivaizduojame. Šrekas susivokia patekęs į kažkokią keistą realybę, kurioje karalystės valdovas – tas pats piktasis nykštukas, žmogėdras medžioja visi kas netingi, jiedu su Fiona apskritai niekuomet nebuvo susitikę, Asiliukas jo taip pat nepažįsta, o Batuotas Katinas apskritai pavirtęs savo paties karikatūra. Dabar tik nuo Šreko priklauso, ar bus atstatyta teisybė ir ar pasaulis bei tiek paties Šreko, tiek jo draugų gyvenimai sugrįš į normalias vėžes.

2000 | 2017-06-07 | 3987

Šmaikštus animacinis filmukas Nelaimėliai pasakoja apie virėją kuris turėjo daug ką pagaminti bet jam nieko vis nepavykdavo. O nepavykdavo todėl kad jam trukdė išdykęs katinas ir pelė. Kokių tik išdaigų jie neprisigalvojo visus produktus sugadino. Bus įdomu kaip katinas ir pelė sutars. Pamatysite ką darys virėjas ? Šis filmukas Nelaimėliai pamokys vaikučius kaip reikia draugauti su visais aplinkiniais ir nebūti tokiems išdykusiems kaip šie veikėjai.

1993 | 2017-06-09 | 4227

Aprašymas: Daktaro Giro kiborgai Ki-17 ir Ki-18 ateityje siautėja ir jau baigia sumaišyti visą pasaulį su žeme, ateityje po žutbūtinio mūšio visi išskyrus Gohaną ir Tranksą žuvo po kovos su kiborgais. Pasaulis paskendo terore ir nėra nieko kas gali jiems pasipriešinti, žmonės krenta vienas po kito nuo kiborgų rankų. Ar Gohanui ir Tranksui pavyks apsaugoti Žemę?

2000 | 2017-06-09 | 3708

Aprašymas: Džindžer – višta, nuolat besistengianti pabėgti iš savo fermos. Jos troškimas ištrūkti į rojų sustiprėja dar labiau, kai ji sužino, kad ponai Tvydžiai, kuriems priklauso ferma, nusprendė nebepardavinėti kiaušinių ir nuo šiol keps vištienos pyragus. Deja, visi Džindžer planai ištrūkti kaskart žlunga, kol vieną gražią dieną į fermą lyg iš dangaus nukrenta gaidys, mokantis skraidyti ir žadantis to išmokyti vištas. Prasideda pasiruošimas didžiajam viščiukų maištui…

2013 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2015 | 2017-06-09 | 4298

Aprašymas: Į Magišką vidurinę mokyklą grįžta drakonai ir Piktoji karalienė. Mokykloje įsigalėjus konkurencijai ir piktų kėslų planams, Obelaitė ir Varnė turi susivienyti ir kartu išgelbėti savo mokyklą.

2000 | 2017-06-07 | 3786

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

2000 | 2017-06-09 | 3729

Smurfų dalis Nepaprastas medalionas ir vėl nukels vaikus į paslaptingą girią kur gyveną šaunūs nykštukai. Čia sutiksime naują personažą – piktą raganą. Ji pames savo medalioną. Žinoma mažoji smurfiukė jį suras ir tuomet prasidės keisti dalykai. Prisijuoksime iš nesusipratimų kilusių smurfų kaimelyje.Na o ragana susivienijusi su rūsčiuoju Gargameliu leisis į medaliono paieškas. Šie piktieji veikėjai puikiai dera tarpusavyje. Kaip jiems seksis pamatysite animaciniame filmuke Smurfas raganius.

2022 | 2017-06-09 | 3772

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2000 | 2017-06-07 | 4260

Senosios animacijos filmukas vaikams Daktaras Aiskauda ir Barmalėjus. Filmukas pasakoja apie daktarą Aiskauda, kuris atidarė ligoninę žvėreliams ir paukščiams. Daktaras buvo toks geras, kad išgydė visus žvėris. Daktaras liepdavo visada daryti mankštą, valgyti vitaminus ir buti sveikiems. Tuomet prie daktaro trobelės pasirodė garsusis plėšikas Barmalėjus su savo gauja. Barmalėjus neapkentė daktarų, tačiau daktaras Aiskauda buvo stebukladarys. Malonaus žiūrėjimo.

2003 | 2017-06-09 | 4169

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 3549

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2030 | 2018-07-24 | 4399

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. Rikas yra ekscentriškas, senyvo amžiaus, išgerti mėgstantis mokslininkas, kuris apsigyvena su savo dukros Betės šeima. Jis praleidžia didžiąją savo laiko dalį, vesdamasis savo anūką Mortį (o vėliau ir anūkę Samer) į pavojingus, nepaprastus nuotykius kosmose ir įvairiose visatose. Kartu Rikas ir Mortis patiria nepaprastų nuotykių ir taip stiprina savo draugystę. N-16

2012 | 2017-06-09 | 3613

Aprašymas: Išdykęs varniukas (vok. Der kleine Rabe Socke) – animacinė nuotykių komedija. Linksmiausias ir labiausiai išdykęs varniukas pasaulyje pradeda savo misiją. Kas kitas imsis išgelbėti mišką nuo gręsiančios nelaimės nei varniukas kartu su savo nepamainomais draugais. Jų laukia pats didžiausias nuotykis gyvenime. Įkvepianti istorija visai šeimai apie draugystę ir komandinį darbą vieno tikslo link.