Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2018-07-24 | 4959

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2014 | 2017-06-09 | 4013

Aprašymas: Šįkart juostos kūrėjai nukelia mus į 50 metus prieš Kristų. Romėnai nukariavo visą Galiją? Bet ar išties visą? Tikrai ne! Vienas užsispyrusių galų kaimelis net neketina pasiduoti okupantams. Įpykęs dėl susiklosčiusios padėties, o ypač dėl to, kad jo kariuomenė neįstengia susidoroti su nepaklusniaisiais, Julijus Cezaris nusprendžia imtis kitos taktikos. Jeigu ši barbariška galų civilizacija pajėgia atsispirti Romos karinei galybei, galbūt neatsilaikys prieš jos gyvenimo būdą. Gudragalvis karvedys nusprendžia šalia galų kaimelio pastatyti prabangų romėnišką rajoną – tikrą dievų žemę, kurios siūlomi malonumai nustebintų net visko mačiusius. Ar šaunieji galai nesusivilios romėniška prabanga ir patogiu gyvenimu? Ar jų kaimelis taps tik paprasčiausia atrakcija turistams? Patikėkite, Asteriksas ir Obeliksas padarys viską, kad sužlugdytų Cezario planus!

2000 | 2017-06-07 | 3699

Kartą gyveno aštuonkojai su aštuonkojukais. Jie buvo įvairių spalvų. Aštuonkojukai nuolat keičia spalvas. Daug įvairių pokštų aštuonkojukų gyvenime.

2016 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2030 | 2018-07-24 | 4117

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2030 | 2018-07-24 | 3105

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2030 | 2018-07-24 | 4071

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2022 | 2017-06-09 | 4212

Pirmojoje linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Pirmasis susitikimas“ vaikai pamatys, kaip susipažino nenuorama Maša ir lokys. Mažoji išdykėlė miške užtinka lokio trobelę, o kokius savo namus pamatys grįžęs lokys? Ar liks sužavėtas naująja drauge? Serijoje „Pirmasis susitikimas“ žiūrovai sužinos, kokia buvo tokios įdomios ir keistos draugystės pradžia.

1957 | 2017-06-09 | 3922

2030 | 2018-07-24 | 5589

Aprašymas: Stivenas visata (angl. Steven universe) – animacinis serialas apie jauną berniuką, kuris perima savo mamos vietą brangakmenių komandoje, ginančių pasaulį nuo blogio.

2030 | 2018-07-24 | 3070

Aprašymas: Keita turi dvi vyresnes įseseres Ako ir Riko. Kadangi jie nėra susaistyti kraujo ryšiais, merginų meilė broliui yra pakankamai gašli. Po nelaimingo atsitikimo mokykloje, Ako ir Riko savo broliukui prisipažįsta meilėje. Keitai nepatinka vien mintys apie tai, kad jie gali būti kažkas daugiau nei brolis ir seserys, bet jis bando patekti į tą pačią mokyklą, kaip ir jo seserys ir po truputį jos pradeda jį vilioti. (N-16)

2000 | 2017-06-09 | 3632

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2030 | 2018-07-24 | 3927

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

1998 | 2017-06-09 | 3869

Donald Duck Mickey and the Beanstalk išleistas 1947 m.