Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1950 | 2017-06-07 | 4124

Senosios animacijos filmukas vaikams Elnias ir vilkas. Filmukas apie elnią ir vilką. Vilkas medžiojo miške, norėjo pagauti garnį, tačiau ant jo užvirto medis. Vargšelis šaukėsi pagalbos, ir čia pasirodė miško kaimynas Taurusis Elnias. Vilkas maldavo jį išgelbėti, žadėjo jog nei musės nenuskriaus. Elniui pagailo vilko ir jis nusprendė pasielgti garbingai, padėti kaimynui. Vilkas vos išlindęs iš po pušies pareiškė, kad vilkai savo žodžio šeimininkai ir kesinosi elnią suėsti. Tačiau čia pasitaikė kaimynas Lokys, kuris abu išmintingai pamokė.

2005 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Vieną gražią dieną girioje staiga pradėjo dėtis keisti dalykai. Iš kur tie bauginantys garsai? Kodėl nei iš šio, nei iš to pradeda šlamėti medžiai? Kas bruzda ten, tankynėje? Baisoka? Taip! Paslaptinga? Be abejo. Štai kodėl visus Šimtamylės girios senbūvius staiga apima tiesiog nenugalimas smalsumas ir noras kuo greičiau išsiaiškinti kas gi tas paslaptingasis ramybės drumstėjas.Kas geriau gali atsakyti į visus keistus klausimus, jei ne išmintingasis Triušis? Pas jį ir išsiruošia Mikė Pūkuotukas su savo geriausiais draugais ir bendražygiais: Knysliuku, Tigru ir kengūriuku Rū. Be abejo, Triušis žino atsakymą: „Tik vienintelis padaras gali kelti tokius keistus garsus. Tai – Ramblys!”.

2012 | 2017-06-09 | 4186

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

2022 | 2017-06-09 | 3766

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

2009 | 2017-06-09 | 4024

Aprašymas: Kažkurioje magiškoje gurmanų šalyje oras keičiasi 3 kartus per dieną – pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gyventojams nereikia kulniuoti į parduotuvę, nes ten lyja sulčių ir sriubos lietūs, krenta bulvių košės, želė ir ledų sniegas, o galingiau pūstelėjęs vėjas atneša gardžių mėsainių. Unikalios privilegijos pavirsta milžiniškomis problemomis, kai iš dangaus nukritęs masyvus blynas užbarikaduoja mokyklą, agurkai sugriauna namų stogus, pomidorinių spagečių suniokoja gatves, o mėsos kukulių kruša nepalieka ramybėje nepasotinamu godumu apsvaigusių žmonių.

1996 | 2017-06-09 | 3988

Aprašymas: Byvio ir Tešlagalvio nuotykiai keliaujant po Ameriką. Jiems nuolat pasiseka atsidurti ten, kur visai nenorėjo ir būti tuo, kuo visai nė neketino. O viskas prasidėjo nuo to, kad vieną rytą atsibudus, neliko teliko. Šakės, telikas tiems bičams – tai visas jų gyvenimas. Na ieškoti teko ilgai ir toli…

2000 | 2017-06-07 | 4091

Dvi Krylovo pasakėčios Varna ir Lapė, Gegutė ir gaidys. Varna ir lapė tai pasakojimas apie meilikaujančia lapę kuri užkalbėjo dantis varnai laikiusiai gabaliuką sūrio, kurį jai atsiuntė Dievas. Bėgo pro šalį laputė ir pamatė sūrį. Jis ją pavergė. Ir štai laputė prie medžio priėjusi visaip ima varną girti, jog ji gražuolė lyg iš pasakos. O varnai nuo pagyrų apsisuko galva. Sukarksėjo varna ir sūris iškrito. Kita pasakėčia apie gegutę ir gaidį, kurie vienas kito giesmes gyrė.

1969 | 2017-06-09 | 4079

2015 | 2017-06-09 | 4023

Aprašymas: Naujausias animacinio filmo „Gyvenimo knyga“ autorių darbas, kuris primins garsiojo „Ozo šalies burtininko“ istoriją. Meksikiečių „Anima Estudios“ sukurta juosta pasakoja apie padūkėlę beždžionėlę vardu Ozzy. Norėdama apsisaugoti nuo piktosios raganos Evilene burtų, ji į pagalbą kviečiasi Ozo šalies herojus: bailųjį Liūtą, geraširdę Kaliausę ir Geležinį medkirtį. Ar draugai išgelbės Ozzy ir jo giminaičius nuo pavojingų kerų?

1985 | 2017-06-09 | 4003

Aprašymas: Dviem draugeliams mirtinai įsipyko bendramokslių patyčios ir merginų panieka. Iš nevilties jiedu sugalvoja kompiuteriu sukurti savo svajonių moterį. Pritrenkianti figūra, nuostabaus grožio veidas ir aštrus protas – kas gi šitokios nenorėtų… Bičiuliams pavyksta, ir prasideda pats beprotiškiausias, pasiutiškiausias, neįtikinamiausias jų gyvenime savaitgalis…

1973 | 2017-06-09 | 3960

Leopoldas sapne ir tikrovėje - tai filmukas apie peliukus, kurie persekioja katiną Leopoldą ne tik realybėje, bet ir sapne. Pasakojimas nukels vaikus į nerūpestingą vasarą prie jūros, kur katinas ilsėjosi. Deja, nelemta jam ramiai pailsėti, nes du neklaužados mažyliai ne tik rykliu ar jaučiu pasivers, bet net pavirs nuožmiais piratais... Štai kokia paini istorija nutiks filme Leopoldas sapne ir tikrovėje.

2016 | 2017-06-09 | 6685

Aprašymas: Eliotas, Bugas bei visi kiti žiūrovų pamėgti miško gyventojai sugrįžta su pačiais naujausiais ir linksmiausiais nuotykiais.

2015 | 2017-06-09 | 3832

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

1968 | 2017-06-10 | 4173

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)