Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Kartais mes norime to, kas yra visai nesvarbu. Mes esame įsipareigoję tiems dalykams, mes leidžiam pinigus, laiką, energiją… ir, kaip rezultatas – prarasti viską. Bet yra vienas, kuris žino, ko mums reikia ir rengia mums ateitį iš anksto.

2030 | 2018-07-24 | 3492

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2010 | 2017-06-09 | 3961

Aprašymas: Tai trečia ir paskutinė filmuko dalis apie Artūro ir jo draugų nuotykius. Kokius velniškus planus Maltazardas ruošiasi įgyvendinti, norint užkariauti naują pasaulį, į kurį jis persikėlė nesažiningai. Kaip Artūras, kuris yra pasilikęs minimukų pasaulyje, išgalės nugalėti žiaurųjį Maltazardą? Artūras norėdamas išsaugoti gražios princesės Selenos meilę, pasiryžęs kovoti su Maltazardu kaip minimukų pasaulyje, taip ir realiame pasaulyje. Ar gėris nugalės blogį?

1955 | 2017-06-11 | 4782

Filmukas Užburtas berniukas. Mažame švedų kaimelyje, kartą gyveno berniukas vardu Nilsas. Vieną sykį, kai Nilso tėvų nebuvo namuose, jam nutiko nepaprastas nuotykis. Sutiko jis stebuklingą nykštuką, kuris jam padėjo ruošti pamokas, o vėliau Nilsą pavertė nykštuku. Tada berniukas leidosi į kelionę su žąsimis pas burtininką, kuris jį galėjo išvaduoti. Berniukas kelionėje labai pasikeitė, padarė daug gero kitiems ir užsitarnavo burtininko išlaisvinimą.

Užburtas berniukas - Заколдованный мальчик (1955)

2000 | 2017-06-07 | 3613

Filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikams rodoma, kaip du ančiukai nutarė apsikeisti gebėjimais – futbolininkas išmokti groti trimitu, muzikantas – žaisti futbolą. Muzikantas savo užduoties ėmėsi kantriai, atidžiai, na o futbolininkas nutarė pagudrauti, tačiau filmuko gale paaiškėja, kad sukčiai niekada nelaimi. Senosios animacijos filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikučius moko, jog turint noro ir kantrybės visko galima pasiekti, o tėveliams primena, kad kartais reikia leisti savo vaikams užsiimti tuo, kas jiems atrodo reikalinga ir svarbu.

1974 | 2017-06-09 | 3880

Aprašymas: (rus. Невероятные приключения итальянцев в России). Romoje, skurdžių ligoninėje, miršta senutė, buvusi Peterburgo Imperatoriškojo teatro balerina. Gulėdama mirties patale, ji papasakoja anūkei Olgai, kad po revoliucijos, bėgdama iš Rusijos, ji visas savo brangenybes paslėpė slėptuvėje po liūtu. Dabar Olga yra vienintelė paveldėtoja. Ilgai nedvejojusi, ji išsiruošia į miestą prie Nevos. Bėda ta, kad lėktuve mergina sutinka dar penkis pretendentus į senelės palikimą. Du sanitarai, gydytojas, pacientas sulaužyta koja ir mafiozas, kurio žmona gimdė toje pačioje ligoninėje, nugirdo pasakojimą apie brangenybes ir neatsispyrė pagundai išbandyti savo laimę. Peterburge italus pasitinka gidas Andrėjus… Jis įsimyli Olgą, tačiau ji netikėtai sužino, kad šaunusis rusas yra visai ne gidas, o milicijos darbuotojas, vykdantis operaciją…

Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje - Невероятные приключения итальянцев в России (1974)

2008 | 2017-06-09 | 3717

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.

1991 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Šou verslo šuo, dėl to, kad gynė savo šeimininkę nuo nedoro draugo, iš Las Vegaso patenka į fermą.

2030 | 2018-07-24 | 3600

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1994 | 2017-06-09 | 3973

Aprašymas: Visame pasaulyje žymus animatorius Donas Bluthas pristato „COLIUKĘ“ – stebuklingą istoriją, kuri mums primena, kad jei klausysime širdies balso, bus įmanoma viskas. Kai Coliukė, mažytė užkerėta fėja, sutinka princą Kornelijų, ji supranta radusi išrinktąjį. Tačiau jų romanui nespėjus įsibėgėti, ją pagrobia rupūžių iš pramogų verslo šeima, užgaišina suktas vabalas, ir ji ištekinama už apsvaigusio kurmio! Coliukei užkerėjus visą jūsų šeimą, suprasite, kodėl „Family Life“ žurnalas rašo: „Tėvai džiūgaus, mergaitės pasijus kaip danguje, o berniukų laukia jaudinantys didvyriški žygiai!“

2030 | 2018-07-24 | 5414

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1967 | 2017-06-08 | 3908

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2013 | 2017-06-09 | 3664

Aprašymas: Ponas Hublotas yra atsiskyrėlis, turintis obsesinį-kompulsinį sutrikimą. Jis bijo permainų ir išorinio pasaulio. Tačiau robotukas augintinis apverčia jo gyvenimą aukštyn kojom.

2030 | 2018-07-24 | 3518

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2015 | 2017-06-09 | 4225

Aprašymas: Viename mieste kartu su mama gyvena mergaitė. Gana griežtos mamos ruošiama suaugusiųjų gyvenimui, mergaitė neturi laiko draugams ar pramogoms. Jos aiškiai ir griežtai sustyguotą dienotvarkę sujaukia pagyvenęs ir šiek tiek ekscentriškas barzdotas kaimynas. Jis mergaitei ima pasakoti istoriją apie tai, kaip kažkada, sudužus lėktuvui, dykumoje sutiko mažą berniuką – princą. Deja, vieną dieną kaimynas patenka į ligoninę. Mergaitė, liūdėdama be savo naujojo draugo, ima svajoti apie tai, kaip senu lėktuvu pakyla į dangų ir suranda mažąjį princą. Netrukus jos svajonė išsipildo. Prasideda magiška kelionė, kurios metu mergaitė susitiks su Mažuoju Princu, patirs daugybę nuotykių ir širdimi pajus, kas iš tiesų svarbu šiame gyvenime.

Mažasis princas - Little Prince (2015)

2030 | 2018-07-24 | 3067

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…