Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1961 | 2017-06-09 | 5506

Aprašymas: (rus. Человек-амфибия). Fantastinis filmas apie žmogų, kuriam tėvas-gydytojas pakeičia anatomiją ir taip pritaiko jį gyventi po vandeniu.

Žmogus amfibija - Человек амфибия (1961)

2016 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

2030 | 2018-07-24 | 3298

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2011 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

1998 | 2017-06-09 | 3603

Aprašymas: Skūbis Dū, Skrepis ir Šegis aplanko nepaprastą mokyklą, kurioje vaidenasi. Po to, kai pagrobiamos mergaitės, Skūbis Dū ir draugai vyksta jų ieškoti.

2014 | 2017-06-09 | 3671

Aprašymas: Animacinis nuotykių filmas „Gyvenimo knyga“ – tai jaudinanti meilės istorija nutikusi Mirties dienos šventimo įkarštyje. Mirties dienos šventė – populiari Meksikos šventė, Lietuvoje geriau žinoma, kaip Visų Šventųjų diena arba Vėlinės. Jaunuolis Manolo blaškosi savo jausmuose – ar sekti širdies balso ar nuolankiai paklusti tėvams. Būti savimi ar tokiu, kokiu tave nori matyti kiti… Nesugebėdamas nuspręsti, kurį gyvenimo kelią pasirinkti, Manolo leidžiasi į nepaprastus, kvapą gniaužiančius nuotykius, kurie nublokš jį į tris skirtingus fantastiškus pasaulius. Čia jis susidurs su didžiausiomis savo baimėmis ir supras, koks likimas įrašytas jo gyvenimo knygoje.

1962 | 2017-06-07 | 4135

Kas pasakė Miau - linksmas filmukas apie šuniuką, kurio miegą sudrumstė pasislėpusio katino "miau". Kas pasakė miau ? - klausinėja šuniukas kiekvieno ką tik sutinka savo kelyje. Jis įkrenta į dėžę su anglimis, supykdo didelį šunį, jam įkanda bitė, o galiausiai įkrenta į upelį. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką apie smalsų ir užsispyrusį šuniuką. Ar jo smalsumas ir užsispyrimas padėjo jam išsiaiškinti kas pasakė miau ? O gal visos jo pastangos nuėjo veltui ? Filmukas vaikams parodys, kad per didelis smalsumas gali pridaryti bėdų, tačiau ryžtas ir užsispyrimas padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2006 | 2017-06-09 | 4213

Aprašymas: Paaugęs liūtukas iš Niujorko zoologijos sodo netikėtai atsiduria karštoje Afrikoje ir yra paleidžiamas į laisvę. Jo draugai iš zoologijos sodo – vyresnis liūtas, žirafa, anakonda ir voverė – susiburia draugėn, norėdami sugrąžinti liūtuką namo.

2014 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

2013 | 2017-06-09 | 4579

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2008 | 2017-06-09 | 3568

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

1950 | 2017-06-08 | 3807

Senosios animacijos filmukas Senelis ir anūkėlis. Atėjo žiema, daug sniego. Visi žvėreliai susiruošė pačiuožinėti pačiūžomis. Jie nutarė pasikviesti ir meškiuką. tačiau visi vaikai žino, kad meškiukai žiemą miega savo urvelyje. Meškiukas nuėjęs ant ledo miegojo tiesiai ant ledo. Ir čia pasirodė Mišos senelis, kuris kvietė meškiuką miegoti. Bet zuikis žvairys jį pamokė, jog sportas - sveikata. Šiek tiek įdėjus pastangų visi žvėreliai užsiemė gražiausiu dailiuoju čiuožimu. Ir vaikus kvietė išmėginti čiuožti pačiūžomis.

2000 | 2017-06-07 | 3812

Senosios animacijos filmukas Geltonas gandras. Tai sena pasaka apie klajojantį muzikantą Mi, kuri gimė kai Kiniją valdė žiaurūs ir godūs Mandarinai. Muzikantas gerbė tik gerus žmonės, todėl ponas Mandarinas įsakė jam nukirsti galvą. Tačiau muzikantas nepabūgo, subūrė gerus žmones, kartu dainavo ir dovanojo žmonėms džiaugsmą. Vėliau nupiešė gandrą, kuris niekada ponams nešoko, o linksmino paprastus žmones.

2030 | 2018-07-24 | 3778

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2014 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: „Gustavo Nuotykiai“ – pirmasis nepriklausomos Lietuvos kompiuterinės animacijos kino filmas vaikams ir visai šeimai, kviečia leistis į linksmą, ironišką bei įspūdingą gyvenimo kelionę. Jos metu, mažųjų pamėgti herojai – specialusis korespondentas Gustavas ir profesorius Velykis Kalėdauskas imsis kvapą gniaužiančios misijos – surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį, seniai prarastą, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų relikviją. Kartu su jais, bei Robinzonu Kruzu, Baronu Miunhauzenu, kapitonu Nemo, Nykštuku Benu ir kitais, visų mylimais personažais, pažinsite pasaulį, patirsite fantastiškus nuotykius Žemėje, Vandenyno gelmėse ir netgi kosmoso platybėse! Šiuos mylimus ir kitus, dar neregėtus personažus juostoje įkūnys garsios Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždės. Pasaulis yra kupinas paslapčių, o „Gustavo Nuotykiai“ – apie tuos ir tiems, kurie nori jas atskleisti!

2013 | 2017-06-09 | 4098

Aprašymas: Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių. Autoriai rėmėsi labai populiariu video žaidimu, o kai kurias legendines frazes pasiskolino iš filmų apie Betmeną ir Supermeną. Leksas labai nori tapti prezidentu, todėl jis susivienija su Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą – ir Betmeną, ir Supermeną. Ar su tokia draugija Leksas laimės prieš Teisingumo lygą?