Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3642

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

2014 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Animacinis nuotykių filmas „Gyvenimo knyga“ – tai jaudinanti meilės istorija nutikusi Mirties dienos šventimo įkarštyje. Mirties dienos šventė – populiari Meksikos šventė, Lietuvoje geriau žinoma, kaip Visų Šventųjų diena arba Vėlinės. Jaunuolis Manolo blaškosi savo jausmuose – ar sekti širdies balso ar nuolankiai paklusti tėvams. Būti savimi ar tokiu, kokiu tave nori matyti kiti… Nesugebėdamas nuspręsti, kurį gyvenimo kelią pasirinkti, Manolo leidžiasi į nepaprastus, kvapą gniaužiančius nuotykius, kurie nublokš jį į tris skirtingus fantastiškus pasaulius. Čia jis susidurs su didžiausiomis savo baimėmis ir supras, koks likimas įrašytas jo gyvenimo knygoje.

2007 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: MAKSimaliai paslaptinga, MAKSimaliai juokinga ir MAKSimaliai patraukli istorija! Nuo ankstyvos vaikystės Maksas buvo įsitikinęs, kad užaugęs būtinai susiras savo garsųjį tėvą – Džonį Bigudą, paslaptingai dingusį vos berniukui gimus. Praėjo daug metų, tačiau Maksas nepamiršo senos svajonės – vieną dieną ėmė ir išsiruošė į kelionę. O kelyje jo laukia neįtikėtini nuotykiai ir nauji atsidavę draugai.

2000 | 2017-06-07 | 3556

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

2000 | 2017-06-07 | 3746

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2013 | 2017-06-09 | 3733

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

1998 | 2017-06-09 | 3755

Donald Duck Winter storage išleistas 1949 m.

2013 | 2017-06-09 | 3695

Aprašymas: Po pražūtingos maisto audros, sukeltos jauno išradėjo Flinto sukonstruotos mašinos 2009-aisiais, pats Flintas ir jo draugai buvo priversti išvykti iš gimtojo miestelio. Jaunasis išradėjas dėl to pernelyg nesisieloja, nes gauna pasiūlymą apsigyventi mokslininkų saloje, kurioje kuriami patys pažangiausi ir nuostabiausi dalykai. Žodžiu, Flintui ten – tikras rojus. Praėjus šiek tiek laiko, Flintas nutaria apsilankyti gimtinėje. Grįžęs su siaubu pamato, kad toji maisto gaminimo mašina, kurią jis su draugais anuomet sutramdė, yra atgijusi – ir žymiai pavojingesnė nei tada. Dabar mašina gamina maistinius mutantus-pabaisas: gyvus ir labai piktus agurkėlius, amžinai alkanas tortilijas, beždžiongrybius ir panašius monstrus. Pakraupęs Flintas supranta, kad jau visai greitai sparčiai daugėjanti maistinių mutantų minia gali išsiveržti už miestelio ribų. O tuomet viskas gali baigtis pasauline katastrofa – žmones gali pakeisti nauja maistinės gyvybės rūšis. Flintas su draugais stoja į žūtbūtinį mūšį, kad nugalėtų pabaisas ir sunaikintų baisųjį savo paties išradimą.

2000 | 2018-07-24 | 4019

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)

1998 | 2017-06-09 | 3623

Donald Duck Crazy over daisy išleistas 1950 m.

2015 | 2017-06-09 | 4781

Aprašymas: Linksmieji burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras niekad nenuobodžiauja. Kai, rodos, gyvenime viskas vyksta sklandžiai – jie viską apverčia aukštyn kojom. Šįkart jie leisis į nutrūktgalvišką kelionę po Ameriką.

2000 | 2017-06-07 | 3893

„Šaltinėlis“ – tai animacinis filmukas apie asiliuką, ožiuką, gaidelį ir bjaurų savanaudį šerną, kuris apgaule norėjo pasisavinti ožiuko atrasta šaltinėlį. Kalnuose gyvenantys gyvūnėliai neturi geriamojo vandens, o naujasis šaltinėlis – nauja viltis apsirūpinti vandeniu. Šis pasakojimas moko, kad nesavanaudiškas elgesys gali padėti daugeliui, o gobšuolių ir savanaudžių niekas neapkenčia.

2030 | 2018-07-24 | 3483

Aprašymas: Nenugalimasis žmogus voras (angl. Ultimate spider-man). Piteris Parkeris jau metai kaip Žmogus Voras. Jis išgelbėjo daug žmonių ir įveikė daug priešų, bet vis dar turi mokytis, kaip tapti tikru superherojumi. Nes net ir jo neaplenkia daugybė pavojų ir nesėkmių. Norėdamas tai išspręsti agentūros S.K.Y.D.A.S vadovas Nikas pasiūlo Piteriui prisijungti prie naujos komandos. Vienišiui žmogui-vorui toks pasiūlymas yra nemenkas iššūkis, jis mieliau veiktų vienas, tačiau tik šitaip jis galės tapti nenugalimuoju žmogumi-voru. Komandoje – keturi superherojai paaugliai – Nova, Baltoji tigrė, Geležinis kumštis ir Galingasis žmogus. Ar mokės Žmogus-voras bendradarbiauti su kitais superherojais ir kokie nauji iššūkiai bei išbandymai jų laukia?

2030 | 2018-07-24 | 3569

Aprašymas: Rožinė pantera (angl. The Pink Panther Show) – animacinis serialas. Animacijos šedevru tapęs Rožinės panteros personažas! Rožinė pantera įkūnijo savyje nerūpestingumo ir šmaikštumo simbolius. Ji – vikrus ir dailus herojus, kuris sugeba bendrauti su aplinkiniais nepratardamas nė žodžio!

2004 | 2017-06-09 | 3624

Aprašymas: Devynmetė Merė jaučiasi vieniša. Jos tėvai nuolat užsiėmę savais reikalais ir neturi laiko, o išdykęs brolis Maksas įkyriai erzina. Mergaitė beprotiškai ilgisi draugijos ir nuotykių. Kalėdų išvakarėse ant slenksčio pasirodo mylimas Merės dėdė Albertas. Jis dukterėčiai atveža dovaną – medinį lėlę, spragtuką. Stebuklingą Kalėdų naktį įsisiūbavusi Merės vaizduotė įpučia gyvybę medinei lėlei. Atgijęs Spragtukas papasakoja Merei savo nepaprastą istoriją ir koks likimas jį ištiko. Merė drauge su juo leidžiasi į nuotykius po nepaprastą fantazijos pasaulį, kur lėlės tampa žmonėmis, o daiktai yra dešimt kartų didesni. Tačiau šiame paslaptingame, fantastiniame pasaulyje jų tyko pavojus. Mergaitė netrukus supranta, jog piktasis Žiurkių karalius ir jo sukta motina sugalvojo pavergti žmoniją. Kai Žiurkių karalius sučiumpa ir užkeri Spragtuką, atsakomybė už visos žmonijos likimą gula ant Merės ir Makso pečių. Sesuo ir brolis, pasitelkę atgijusių žaislų komandą, išsiruošia gelbėti Spragtuko ir viso pasaulio iš piktojo Žiurkių karaliaus nagų…