Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3873

Aprašymas: Beribėje ir paslaptingoje Visatoje daug amžių gyvuoja nepaprastų karių brolija. Taikos ir teisingumo saugotojus vadina Žaliųjų Žibintų korpusu. Visi korpuso kariai dėvi žiedą, suteikiantį nepaprastų galių…

2010 | 2017-06-09 | 6669

Aprašymas: Barbės šiuolaikiniai nuotykiai nusikelia į Paryžių, kur ji susiranda naujų draugų ir atranda stebuklingus veikėjus. Kurie atranda savo tikruosius dizainerių talentus ir panaudoja savo vidinį linksmumą išgelbėti dienai.

2000 | 2017-06-07 | 3730

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

2006 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

2022 | 2017-06-09 | 3818

Maša ir lokys online serijoje „Nauja šluota“ mažoji Maša miške ras šluotą. Ir ne bet kokią, o skraidančią. Išdykėlė bus sužavėta savo radiniu, deja, lokys taip pat nesijaus. Ar sugalvos jis kaip įtikinti mažylę atsikratyti šluotos, o gal tai ne taip paprasta? Serijoje „Nauja šluota“ mažieji žiūrovai išvys, ar Maša supras, kad miške rastų ir neaiškių daiktų liesti bei naudoti jokiu būdu negalima.

2016 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

1993 | 2017-06-09 | 5010

Aprašymas: Tai devintasis Drakonų kova Z filmas. Kaip ir kasmet rengiamas Pasaulio kovų turnyras. Jame dalyvauja Tenšinhanas, Tranksas ir Gohanas. Paskutinė rungtis, jie galvoja kaip ir visos kitos, ji bus labai lengvutė, bet taip pasirodo nėra, jiems pakiša koją ir apkeičia kovotojus. Bodžiakai! Jų jėgos yra mažesnės nei jų, visi jau beveik sumušti, bet atskrenda padėti Vedžitas, tačiau ir jo pagalba bergždžia. Bet jūs patys žinote, kas gali atsitikti kai Gohanas įniršta…

1963 | 2017-05-31 | 4280

Наши советские мультфильмы, созданные на рубеже 30-80 ых годов минувшего 20 века всегда отличались от зарубежных искренностью повествования, интересным сюжетом, тем, что если это мультфильм значит точно для ребенка, и конечно же учением добру и справедливости для подрастающего поколения. И что самое главное все эти достоинства на протяжении десятилетий никогда не менялись! Точно так же и в этом мультфильме, авторы повествуют, что все в нашем мире взаимосвязано, что нужно помогать в трудные минуты, для того, что бы продолжалась нормальная жизнь, что бы маленькие зрители путем анимации росли с добрыми намерениями к природе и её окружению, что бы у них уже с детства рождались идеи о помощи не только близких и родных, но и развивалось понимание, что природу надо то же любить и в возможных случаях помогать ей. Этот мультфильм обязателен для детей!

2016 | 2017-06-09 | 3771

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

2000 | 2017-06-07 | 3799

Filmukas vaikams Žemės kraštas. Filmukas apie tai, kaip asiliukas įsigeidžia surasti žemės kraštą. Nors kartu krašto ieškoti norėjo ir tigriukas, asiliukas laiko jo laukti neturėjo ir leidosi vienas į kelionę. Kol asiliukas nesėkmingai ieškojo žemės krašto, tigriukas pakilo aukštyn į dangų su savo balionėliu ir įsitikino, kad žemė apvali, beliko tik tai paaiškinti asiliukui... Puikus filmukas vaikams.

2000 | 2017-06-09 | 3749

Aprašymas: Liūtuko Simbos jaunesniojo nuotykiai tęsiasi. Pilnos tribūnos sirgalių ir didžiulė žalia aikstė. Žaisti futbolą paprasta, bet kai tavo komandoje visi skirtingi, žaisti daug įdomiau. Kas laimės čempionatą? Kam atiteks pagrindinis prizas? Žiūrėkite užburiantį ir smagų animacinį filmą.

2000 | 2017-06-07 | 3812

Gražiame filmuke „Nevykėliai“ vaikai išvys dviejų kiemo katinų ir šunelio istoriją. Katinai šunelį išrenka kiemo atstovu varžybose. Metas pradėti treniruotis. Bet kaip niekad nesivaržiusiam dalyviui su abejotinu treneriu pralenkti varžybų senbuvius. O gal laimėti varžybose nėra jau toks svarbus dalykas? Pamokantis filmukas „Nevykėliai“ primins, jog tam kad būti šauniu ir kilniu, visai nebūtina laimėti varžybose, užtenka laiku ir vietoje parodyti savo drąsą, geraširdiškumą ir sumanumą.

2000 | 2017-06-07 | 3890

Filmukas apie berniuką kuris nemoka planuoti savo laiko ir dėl to blogai mokosi. Jis sutinka stebuklingą laikrodį, kuris nukelia jį laiku atgal į praeitį. Ko jis išmoksta ir kaip pakeičia ar išsaugo pasaulio istoriją pamatysite filmuke. Svarbiausia atminti, kad mokslo šaknys yra tikrai karčios, bet kuo jos kartesnės, tuo vaisiai saldesni.

1992 | 2017-06-09 | 4274

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

2000 | 2017-06-07 | 3938

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

2000 | 2017-06-09 | 4424

Seriale vaikams ir visai šeimai - „Smurfai“ išvysime istoriją apie stebuklingus akinius. Smurfytė labai pagerbiama ir sulaukia daug dovanų. Vienas smurfas sugalvoja padovanoti jai stebuklingus vaivorykštės akinius ir nori, kad ji pamiltų dovanotoją. Šventinė nuotaika miestelyje, tačiau žinys Gargamelis nesnaudžia, jis sukelė vėtrą ir smurfai skuba slėptis, tačiau Smurfytė neišsilaiko ir Smurfytė su Meistreliu nunešami vėtros. Smurfai lekia prie upės jų ieškoti. Čia jų jau laukia Gargamelis, kuris pačiumpa Smurfytę. Ji su stebuklingais akiniais ir Gargamelį mato kaip stebuklingą princą ir jo neatpažįsta. Ar išsisklaidys stebuklingų akinių kerai ir Smurfytė praregės – vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.