Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3274

Aprašymas: Anime apie vaikina, kuris miršta ir nukeliauja į pomirtini pasauli, bet deja jis praranda atmintį ir nebe prisimena savo gyvenimo. Pradeda lankyti pomirtine mokykla ir yra įtraukiamas į SSS organizacijos veikla, kuriai vadovauja mergina vardu Yuri. Organizacijos veikla sukasi apie kovas prieš dievus.

2030 | 2018-07-24 | 3040

Aprašymas: Sėsk ir tylėk (angl. Sit down, Shut up) yra JAV animacinis serialas apie 8 mokytojus ir jų nuotykius vidurinėje mokykloje.

2000 | 2017-06-07 | 3530

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

2030 | 2018-07-24 | 3851

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

1966 | 2018-07-25 | 3151

2000 | 2017-06-07 | 3843

Dvi pasakos – tai istorija, susidedanti iš dviejų filmukų vaikams. Pirmoje istorijoje „Obuolys“ išvysite miško gyventojų – kiškio, varnos ir ežiuko – peštynes dėl obuolio. Kilusį konfliktą išsprendžia protingiausias miško gyventojas lokys. Antroji istorija „Stebuklingoji lazdelė“ yra apie stebuklingą lazdelę, kurią miške suranda kiškis ir ežiukas. Lazdelės dėka ežiukas ir kiškis išvengia nelaimių ir padeda kitiems, patekusiems į bėdą. Pažiūrėkite dvi pasakas, kurios pamoko būti sąžiningais, teisingais ir draugiškais.

2008 | 2017-06-09 | 3922

Aprašymas: Animacinis filmas apie tris daržoves, išplaukiančias į jūrą ieškoti nuotykių. Trijulė sužino, kad norėdamas tapti didvyriu, neprivalai būti aukštas, stiprus ar gražus. Netgi neprivalai būti žmogus!..

2021 | 2017-06-09 | 3882

Šiame šeštajame sezone nustebsite pamatę Tomą besielgiant draugiškai su mažuoju peliuku. Negali būti ! Negi jie gali gražiai sutarti ? Turbūt Tomas ne juokais išprotėjo. Jis šėlioja ir linksminasi jam vienas juokas nerti į pieno jūrą ar tapti panašiu į viščiuką. Bet palaukite ! Kitose serijose Tomas sutiks gražią baltą katytę žinoma ne viskas taip paprasta kai trukdo Džeris. Taip pat mažieji nenaudėliai pabuvos ir mokykloje. Žiūrėkite šias nepakartojamas serijas ir puikiai praleiskite laiką. Jaunieji žiūrovai čia tikrai pasimokys draugystės ypatumų.

2030 | 2018-07-24 | 8267

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. N-16

2015 | 2017-06-09 | 4069

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2002 | 2017-06-09 | 3779

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

2011 | 2017-06-09 | 3790

Aprašymas: Tintinas sendaikčių turguje randa nepaprastą senovinio laivo modelį. Jis nusprendžia nupirkti jį dovanų draugui, kapitonui Hedokui. Kapitonas, pamatęs laivo modelį, atpažįsta, jog tai jo tolimo protėvio, gyvenusio XVII a., kapitono sero Francio Hedoko laivas – „Vienaragis“. Išdykęs Tintino šuo Sniegelis sulaužo laivo modelį, o netrukus ir pavagiamas pats modelis. Vagystės pėdsakai painūs ir veda nuo vienų durų prie kitų, tik kur dingo „Vienaragio“ modelis taip ir neaišku. Tačiau praradimas nublanksta prieš staigmeną: atsitiktinumo dėka – už tai Tintinas turi padėkoti Sniegeliui , sulaužiusiam „Vienaragį“ – į Tintino rankas patenka senovinis pergamentas su nuorodom į piratų lobyną. Tačiau tai tik nuorodos – tikslią vietą Tintinas sužinos suradęs dar du tokius pačius laivo modelius. Tik kur jų ieškoti? Atrodo, jog „Vienaragio“ modelių ieško ne tik Tintinas ir kapitonas Hedokas. Jų vaikosi ne vienas ir ne du neaiškūs tipai. Jie dėl laivo modelių pasiruošę net nužudyti. Ramus Tintino gyvenimas baigiasi – dabar jam bet kurią akimirką gresia pavojus. Jam tenka sprukti nuo persekiotojų, dalyvauti susišaudymuose ir bendrauti su ne pačiais maloniausiais tipeliais. Galiausiai visi trys pergamentai patenka į Tintino ir kapitono Hedoko rankas. Lobio koordinatės aiškios, telieka ruoštis į ekspediciją. Tačiau žinant, kokie nuotykiai lydėjo pergamentų paieškas, ramaus kruizo per vandenyną tikėtis neverta…

2030 | 2018-07-24 | 3733

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

2030 | 2018-07-24 | 3818

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!

2007 | 2017-06-09 | 4043

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2000 | 2017-06-07 | 3649

„Linksmoji karuselė“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pradžioja pasakojama apie karvę ir varliuką, kuris vis bando papasakoti karvei, kas būtų, jei jis taptų žalas. Vėliau pasakojama apie storą, baltažandį žiurkėną. Visi miško gyventojai stebisi,koks žiurkėnas išpuikęs ir teigia, jog žiemą jo lauks nemalonumai už tokią puikybę.Trečiojoje dalyje pasakojama apie mažą seneliuką,kuris buvo toks nedidukas,jog prilygo visiems vabzdžiams. Apie senelio linksmybes ir juoką pamatysite šiame filmuke, kuris pamoko tikrųjų gyvenimo vertybių.

2030 | 2018-07-24 | 3731

Aprašymas: Maksas Stilas (angl. Max Steel) – JAV animacinis serialas. 16-metis Maksas Stilas atsikrausto į mažą miestelį, susiranda draugų, tačiau netrukus supranta, kad turi neįprastų galių: jis gali generuoti labai didelę energiją. Jo dėdė papasakoja jam apie tai, kuo dirbo jo tėvas, kuris jau seniai įtarė, kad Maksas turės šias galias, ir todėl nusprendė jį apsaugoti. Dabar Maksas stoja į kovą su korporacija, kuri siekia įsigalėti visame pasaulyje.