Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1990 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Kai visa šeimynėlė išskrido į Paryžių švęsti Kalėdų, aštuonmetis pabudo ir suvokė paliktas visiškai vienas. O ką daryti, jei kaip tik per Kalėdas namą nusižiūrėjo pikti vagys? Gintis ir ginti namus!

2030 | 2018-07-24 | 3066

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2009 | 2017-06-09 | 4490

Aprašymas: Dvi geriausios draugės Lijana ir Aleksa randa gražų veidrodėlį, kuris turi magišką paslaptį – jame įkalinta mergaitė. Lijana ir Aleksa susidraugauja su ja ir išsiruošia į tolimą žygį ieškoti paslaptingos deimantinės pilies ir išvaduoti naująją draugę. Kelionėje jas lydi dainos ir du žavingi šunyčiai. Tačiau nestigs ir išbandymų. Kaip seksis juos įveikti? Geriausios draugės galiausiai atras didžiausią lobį – supras, kad jų draugystė gali ištverti viską!

1971 | 2017-06-07 | 4062

Filmukas vaikams Svetimi pėdsakai. Filmukas apie lapę, kuri vokdama vištas pametė savo uodegą. Uodega, jai vienintelis būdas paslėpti savo pėdsakus, tad be jos, reikia ieškoti naujų metodų. Lapės laimei, miške gyvena zuikis, kuris visada visiems padeda, nesvarbu žvėrys to prašo, ar ne. Zuikučiui ir lapei susitikus, lapė pasiūlo Jam paslėpti jos pėdsakus, o jis, aišku, sutinka...

2000 | 2017-06-07 | 3466

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2000 | 2017-06-09 | 4073

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2004 | 2017-06-09 | 3651

Aprašymas: Tarptautiniai teroristai planuoja naują išpuolį, šį kartą – Paryžiuje. Kovos su teroristais būrio “Amerika” nariai susirenka į slaptą bunkerį pasitarti. Būrį sudaro Krisas – rytų kovos menų ekspertas, jautrioji Sara, psichologė Liza, buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas Džo ir Karsonas, kurį, vos spėjusį pasipiršti Lizai, nušauna teroristas. Dabar būriui reikia penktojo nario. Tokio, kuris galėtų slapta įsiskverbti į teroristų gretas. Kandidatas netrukus randamas – bedarbis aktorius Haris, kuris, po kelionės į Vašingtoną, tiesiog trykšte trykšta patriotizmu. Tačiau herojai nežino, jog Šiaurės Korėjos diktatorius sugalvojo pragarišką planą, kaip pakenkti Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

2010 | 2017-06-09 | 4033

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2000 | 2017-06-07 | 3747

Heraklis tapęs dievu, ima ilgėtis žemės ir š Dzeuso išsiprašo, kad iš Olimpo galėtų nuvykti į žemę nors trumpam. Tačiau, viskas nėra taip paprasta, Heraklis susiduria su priešais, kurie nori jam pakenkti. Nepasiant to, jis suvokia, kad gyventi žemėje ir būti tuo kas esi, bendrauti su tais, kurie yra tau artimiausi - yra svarbiausia gyvenime.

2022 | 2017-06-09 | 3861

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2003 | 2017-06-09 | 4557

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija: Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma keliaus į Meksiką. Ten jų laukia Meksikos Pabaisa ir kiti nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3604

Filmukas Gegutė ir varnėnas. Tai pasakojimas apie paukštelius, kurie susuko lizdelį ir laukiasi vaikučių, augina juos ir laimingai gyvena. O štai gegutė mėgsta laisvę, mėgsta pašokti laisvės šokį. Tačiau kartą gegutė pateko į bėdą, bet kas gi ją gelbės jei ji tik viena šoko ir kukavo. Atskrido varnėnas ir ją nusinešė. Vėliau varnėnas bandė pulti ir paukščių šeimyną, bet šeimoje vienas kitą palaikydami paukščiukai buvo stiprūs ir apsigynė. Filmukas moko, kodėl reikia kurti šeimą.

1998 | 2017-06-09 | 3589

Donald Duck Drip dippy Donald išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 4991

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1966 | 2018-07-25 | 3411

2006 | 2017-06-09 | 3852

Aprašymas: Happy Tree Friends (English Funny Tree Friends, and usually not translated) – Flash TV series in the genre of black comedy about the adventures of cute zverushek living in a kind of bucolic place. Series fragmented and its series of thematically unrelated. At the end of each cartoonall or most of the actors dies in agony, but in the new series they reappear alive. Characters embody certain roles, but their specific roles and relationships with each other from series to series are changing.

2011 | 2017-06-09 | 3563

Aprašymas: Panda Po, užkariavusi ne tik mažųjų, bet ir jų tėvelių širdis ir tapusi geidžiamiausiu draugu, su trenksmu grįžta į didžiuosius kino ekranus tam, kad parodytų kas yra tikrasis kung- fu meistras. Praeityje tingus ir nerangus, o dabar tikras kung-fu didmeistris Po, gyvena ramų ir laimingą gyvenimą Taikos Slėnyje, kartu su legendiniais savo draugais – Tigre, Beždžione, Gerve, Angimi ir Mančiu. Netikėtai Po ir jo draugų gyvenimą persmelkia naujiena, jie sužino apie niekšingo vagies kėslus užkariauti šalį, panaudojus slaptąjį ginklą. Galingojo penketuko būrys ir nauji jų draugai, Žynė, Skunkas, Krokodilas ir Raganosis leidžiasi į varginančią ir kupiną nuotykių bei netikėtumų kelionę per Kiniją tam, kad stotų į kovą su blogiu ir apsaugotų save ir savo šalį nuo piktadario.