Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3743

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2012 | 2017-06-09 | 3677

Aprašymas: Tikrojo Kryžiaus akademija ruošiasi svarbiam festivaliui, kuris vyksta kas 11 metų. Tuo metu, Okumura Rin buvo patikėta susitvarkyti su įsiutusiu Fantomo Traukiniu. Vykdant misiją, jis sutinka mažo berniuko išvaizdą turintį demoną.

2000 | 2017-06-07 | 3885

Senosios animacijos filmukas Pakeliui su debesimis. Pasakojimas apie tigriuką ir beždžioniuką. Tigriukui buvo liūdna nes nėra saulės. O beždžioniukas jį mokė jog jei kažkas yra, kad ir debesys - vadinasi jau linksma. Kiek pasaulyje gerų draugų ir gerų sumanymų. Susirinko jie visi dramblys, krokodilas ir visi linksminosi. Pakeliui su debesimis ir linksmais draugais. Gryžęs namo tigriukas suprato, kad pasivaikščiojimas buvo labai linksmas, nors ir visą dieną buvo debesuota.

2012 | 2017-06-09 | 3523

Aprašymas: Išdykęs varniukas (vok. Der kleine Rabe Socke) – animacinė nuotykių komedija. Linksmiausias ir labiausiai išdykęs varniukas pasaulyje pradeda savo misiją. Kas kitas imsis išgelbėti mišką nuo gręsiančios nelaimės nei varniukas kartu su savo nepamainomais draugais. Jų laukia pats didžiausias nuotykis gyvenime. Įkvepianti istorija visai šeimai apie draugystę ir komandinį darbą vieno tikslo link.

1995 | 2017-06-09 | 4473

Aprašymas: Majoras Bensonas priverstas atsistatydinti iš kariuomenės. Karas pasibaigė, todėl visi tie, kurie moka negailestingai žudyti, niekam nebereikalingi. Majoras per daug nenusimena ir pradeda dirbti mokykloje. Jis vadovauja būriui nepataisomų neklaužadų. Vyrukai nepakenčia kariškos drausmės, todėl kaskart krečia majorui vis kitokią šunybę. Majoras neįpratęs pasiduoti ir ima vis užbėgti niekšeliams už akių. Netikėtai vaikinai pamėgsta negailestingąjį vadą, tačiau šis jau gauna įsakymą prisistatyti savo karo vadui.

1986 | 2017-06-09 | 4272

Pirmasis Hayao Miyazaki'o režisuotas anime, sukurtas ir išleistas jo įkurtoje animacinių filmų studijoje „Ghibli".

Laputa – paslaptingos senovės civilizacijos sukurta skraidanti pilis, kurią surasti ir aktyvuoti gali tik pilies valdovų palikuonė Šyta, turinti stebuklingą amuletą. Ją persekioja valstybės agentai ir piratai, tačiau kalnakasių kaimelyje ji sutinka januolį Pazu, kuris padeda Šytai rasti paslaptingą pilį ir apginti ją nuo visų niekdarių, besigviešiančių pilies paslapčių.
Kupina nuotykių, paprastų emocijų istorija ir Miyazaki'o piešimui būdingas polėkis bei fantazija šį animacinį filmą paverčia puikia pramoga bet kokio amžiaus žiūrovui.

Dangaus pilis Laputa - Castle in the Sky / Tenkû no shiro Rapyuta (1986)

1977 | 2017-06-09 | 3665

2-oje lietuviškai įgarsinto senosios animacijos filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Krokodilo Genos gimtadienis“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Gena šventė savo gimtadienį. Kartu su Kūlverstuku,jiedu pamatė žygiuojantį pionierių būrį ir patys užsimanė prisidėti, tačiau nei Gena, nei Kūlverstukas nemoka nei žygiuoti, nei inkilėlių kalti. Ar priims berniukai draugus į savo būrį? Epizode „Krokodilo Genos gimtadienis‘ primenama, jog gerus darbus reikia daryti nesiekiant naudos, tada tikrai bus atlyginta.

2030 | 2018-07-24 | 3227

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3507

Aprašymas: Betmenas (angl. The Batman) – JAV animacinis serialas. Nors šiame seriale yra aspektų iš ankstesnių Betmeno siužetų, istorija yra gretutinė ir jų netęsia.

2007 | 2017-06-09 | 3946

Aprašymas: Milijardierius meno tyrinėtojas Tonis Starkas, kurio specializacija – Rytų šalys, jau kelerius metus intensyviai vykdo svarbiausią savo gyvenimo projektą – siekia atkurti senovės kinų miestą, kurio imperatorius buvo didysis Mandarinas, istorijoje išlikęs kaip pats žiauriausias Kinijos valdovas.

2000 | 2017-06-07 | 3458

Filmuke „Kiškis pagyrūnas“ rodoma, kaip kiškis, bėgdamas nuo lapės, randa šautuvą, kurį turėdamas jaučiasi esąs viršiausias miške ir net užima lapės namus, tačiau paaiškėja, jog šautuvas net neužtaisytas. Tai sužinoję lapė su vilku nori pamokyti kiškį, čia jam padeda jo šeima pamiršusi, kaip išdidžiai radęs šautuvą kiškis su jais elgėsi. Filmukas moko niekada nešokti aukščiau bambos, nesijausti geresniu ir viršesniu už kitus, net jei tau atrodo, kad toje situacijoje esi viršesnis. Taip pat yra mokoma, jog su pavojais kovoti reikia ne jėga, o sumanumu ir gudrumu.

1960 | 2017-06-07 | 3852

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2000 | 2017-06-07 | 3655

Filmukas vaikams Meškiukas ant kelio. Senoji animacija – tai nuotaikingi ir prasmingi filmukai vaikams (ir ne tik). „Meškiukas ant kelio“ – dar viena graži pasaka. Nedidelis lokiukas, vos panešdamas medaus statinę, pamato važiuojančią lapę, o vėliau ir kitų žvėrelių, deja, nesutinkančių padėti. Pagalbos ranką galiausiai ištiesia ežiukas, teturintis tik dviratį. Tai intriguojantis filmukas, parodantis mažiesiems, kaip svarbu padėti kitiems ir kaip ta pagalba sugrįžta.

1971 | 2017-06-09 | 3677

Aprašymas: (rus. Джентльмены удачи). Vaikų darželio vedėjui Troškinui labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai yra panašus į banditą pravarde „Docentas“, kuris pavogė unikalią istorinę vertybę – Aleksandro Makiedoniečio šalmą. Milicija sukūrė planą kaip Troškiną infiltruoti į nusikalstamą susivienijimą bei sužinoti kur yra paslėptas šalmas, tačiau nebuvo numatyta, kad tikrasis banditas nelinkęs palikti šią brangenybę likimo valiai…

2000 | 2017-06-07 | 3575

Senelės gimimo diena – filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie anūkėlio ir jo draugo šuniuko pasiruošimą senelės gimtadieniui. Jie galvoja, kokią dovaną senelei būtų galima padovanoti ir taip jie sugalvoja padovanoti pačios senelės akinius, ir mėsmalę. Senelė pasigenda savo daiktų ir klausia anūkėlio kur jie dingo. Ji ketino gimtadienio svečius pavaišinti koldūnais, tačiau neranda akinių ir mėsmalės. Anūkėlis supratęs, kad negerai padarė, paėmęs be senelės leidimo daiktus, juos grąžina. Toliau įvyksta graži ir smagi senelės gimtadienio šventė.

2000 | 2017-06-09 | 3474

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2030 | 2018-07-24 | 3992

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2017 | 2017-06-09 | 3991

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

1975 | 2016-02-14 | 4587

После смерти родителей карлик по прозвищу Маленький Мук был изгнан родственниками из дома. В поисках пропитания он устроился служить в дом старухи Хану́м, любительницы кошек, но её любимцы оказались совсем свирепыми, и Мука вновь прогнали. Но он заполучил волшебные туфли, позволяющие их обладателю бегать очень быстро, и всё изменилось. Карлик поступил на службу к падишаху в качестве скорохода, но и там его ожидали неприятности со стороны завистников. Падишах узнал о секрете туфель и отнял их у Мука. Последний нашёл два дерева, от плодов одного из которых вырастают уши и нос, а от плодов другого уменьшаются. Он отомстил падишаху, угостив правителя плодами первого дерева.