Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3712

Filmukas Savo noru pasakoja apie virėją ir jo geriausią draugą katiną. Virėjas dirba laive, o katinas ten vis ką nors iškrečia. Tačiau draugai visada lieka kartu. Istorija šmaikšti ir pilna išdaigų. Prajuokins kiekvieną žiūrintį. Tai smagus filmukas ir vaikams ir tėveliams. Daug veiksmo ir netikėtų įvykių, smagi muzika ir nuotykiai. Animacinis filmukas Savo noru pralinksmins kiekvieną vaiką. Iš šios istorijos galima pasimokyti, kaip reikia saugoti ir mylėti savo draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3766

„Narsusis Robin Hudas“ – vienas iš senosios animacijos šedevrų, vaizduojančių gėrio ir blogio priešpriešą bei parodantis tikrąsias vertybes. Filmukas mažuosius žiūrovus tikrai pakerės herojaus narsumu bei paskatins pamąstyti apie drąsą, sumanumą. Vaikai pirmiausia bus sužavėti riterių laikų siužeto, galės džiaugtis skambia muzika bei charakteringais veikėjais.

1968 | 2017-06-07 | 3826

Ožiukas, kuris mokėjo skaičiuoti iki dešimties – senosios animacijos filmukas mažiausiems, kurie išmoks skaičiuoti iki dešimties. Mažas ožiukas miške sutinka žvėrelius, kuriuos skaičiuoja, tačiau visiems tai labai nepatinka ir jie tam priešinasi ir skundžiasi vienas kitam, bando mažylį sudrausminti. Tačiau netikėtai juos visus užklumpa audra, kuri užlieja visą mišką. Vienintelis išsigelbėjimas – tai laivelis, kuris talpina tik dešimt keleivių, tuomet žvėrelių pyktis išgaruoja, nes jie pasijunta išgelbėti ožiuko, kuris juos suskaičiavo. Filmukas atspindi požiūrį apie šalia esantį, kuris per savo smalsumą, tampa išskirtinis. O tas smalsumas ir mokėjimas pasitarnauja ir išgelbsti.

2017 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Kai nekalti ir pilietiški Gotamo, Metropolio ir kitų miestų gyventojai ima daryti protu nesuvokiamus nusikaltimus, Betmenas suvokia, kad čia įsivėlusi antgamtinė jėga ir privalo į pagalbą sukviesti visas specialiąsias pajėgas – Džoną Konstantiną, burtininkę Zataną, Džeisoną Bludą, Deadmaną ir kol dar ne per vėlu, užkirsti kelią galimai pasaulio pražūčiai.

2000 | 2017-06-07 | 3629

„Gimtadienis“ – tai animac. filmukas apie gudrų ir labai godų senioką, kuris per savo gobšumą susilaukia netikėtos gimtadienio dovanos. Į jo namus beldžiasi miško gyventojai, kurie ši sveikina gimimo dienos progą ir prašo įvairiausių produktų, bet šykštuolis nė nesiruošia padėti...Tai pamokanti istorija, kuri atskleidžia kas atsitinka, kai godulys ir perdėtas taupumas neretai atsisuka prieš tave patį.

2013 | 2017-06-09 | 4586

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2005 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!

2013 | 2017-06-09 | 3714

Aprašymas: Senovės Kinijos kaime senas bambukų kirtėjas ir jo žmona bambuko stiebe atranda mažą mergaitę. Beaugindami ją jie taip pat netikėtai randa daugybę aukso. Manydami, kad tai kažkoks dieviškasis ženklas, pasinaudodami pinigais jie nuperka kūdikiui, vardu Kaguja, dvarą sostinėje, kur ji bus auginama kaip princesė.

2030 | 2018-07-24 | 3623

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 3748

Donald Duck Namų ginyba išleistas 1943 m.

2022 | 2017-06-09 | 3743

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2030 | 2018-07-24 | 3752

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2010 | 2017-06-09 | 3693

Aprašymas: Betmeno priešininkas šį kartą mistinis raudonveidis, kuris bando perimti Gothamo miesto valdymą į savo rankas…

1998 | 2017-06-09 | 4049

Donald Duck The hockey champ išleistas 1939 m.