Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3822

Donald Duck Self control išleistas 1938 m.

2000 | 2017-06-07 | 3626

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

2030 | 2018-07-24 | 3694

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2010 | 2018-07-24 | 3556

Aprašymas: Piktoji ragana Varna nekenčia Venecijos. Juodosios magijos kerais ji ketina pradanginti vandenį iš kanalų, o miestą paversti dykyne. Vienintelis būdas sustabdyti katastrofą – atrasti Marko Polo kodą. Šią užduotį gali atlikti tik sumanių žvėrelių būrys.

2000 | 2017-06-07 | 3559

Žiema. Mieste vyksta karnavalas. Vaikai, šuniukas bei aplinkiai stebi gražų, išskirtinį geltoną dramblį. Visi pastebi, jog drambliui kažkas negerai, jis nuolat pykstasi su savimi. Niekas negali suprasti, kas vyksta. Pasirodo, dramblį valdo dvi nesutariančios mergaitės. Galiausiai jos palieka dramblį ir nueina. Aplinkiniai vaikai nusprendžia pabandyti valdyti dramblį ir jiems puikiai pavyksta. Senosios animacijos filmukas „Geltonas dramblys“vaizduoja, jog kartu imantis darbo svarbiausia būti draugiškiems ir sutarti, nes tik taip viskas seksis puikiai.

2000 | 2017-06-07 | 3713

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2007 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Pirmasis filmas iš keturių, kurie atpasakoja ir papildo 13‘os metų senumo anime istorija: „Neon Genesis Evangelion, tai dabartinių mecha animų klasika, pačia geriausia to žodžio prasme. Dėl Žemėje kilusio neaiškaus smūgio ištirpo Antarktikos ledynai ir pasikeitė Žemės ašis. Pasikeitė klimatas ir prasidėjo karai, dėl ko žmonija neteko pusės savo populiacijos… Tokia yra priešistorė, o veiksmas vyksta moderniame Tokijo-3, kurį pradėjo puldinėt keisti gigantiški padarai, susiję su pirmai žemę ištikusia nelaime.

2000 | 2017-06-07 | 3848

„Galiūnų košė“ yra senosios animacijos filmukas vaikams apie berniuką vardu Mitia, kuris labai nemėgsta valgyti košės ir bando nuo to išsisukti. Šią košę labai mėgsta berniuko draugai, nes ji nėra paprasta. Tai-galiūnų košė. Draugai pasakoja istorijas,kada košė jiems padėjo tapti stipriems ir išsigelbėti iš pavojų. Mitia neturėjo kaip pasigirti savo jėgomis,nes jis nevalgė košės, tačiau supratęs tai,iškart ją pamėgo. Filmukas parodo,jog norint užaugti dideliems ir stipriems reikia nuolat valgyti košes, būti drąsiems ir ryžtingams.

2006 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Pasaulyje vis labiau įsiviešpataujant blogio jėgoms, Dangiškuose rūmuose subręsta sprendimas: reikia suburti dvyliką stipriausių Žemės gyvūnų, kurie sudarytų Zodiako komandą. Šie išrinktieji turės atremti tamsiųjų dvasių siunčiamas negandas ir gelbėti žmones nuo pikto. Nė vienas gyvūnas nenori pražiopsoti tokios puikios progos, todėl netrukus daugelis jų išsiruošia į lenktynes, kuriose išaiškės, kurie iš jų verti tapti Zodiako komandos nariais ir kas taps viso Zodiako karaliumi… Išbandymai ir sunkumai prasideda…

2004 | 2017-06-09 | 3939

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2009 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2022 | 2017-06-09 | 3774

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2030 | 2018-07-24 | 3452

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1974 | 2017-06-07 | 3915

Filmukas Prometėjas. Šis filmukas, tai graikų mito animacija, apie tai, iš kur atsirado ugnis. „Prometėjas“ pasakoja, kaip vienas iš nuožmiųjų titanų, pavogė, iš valdžią užėmusio, Dzeuso. Už tai jis buvo žiauriai nubaustas, bet juk svarbiausia – Padėti žmonėms. Ši istorija apie tai, kodėl kartais verta aukotis dėl gero tikslo.

1998 | 2017-06-09 | 3718

Donald Duck Grand Canyonscope išleistas 1954 m.