Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3717

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2030 | 2018-07-24 | 3900

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2022 | 2017-06-09 | 3750

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

2022 | 2017-06-09 | 3859

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

2009 | 2017-06-09 | 3554

Aprašymas: Užburianti fantazija apie paralelinį pasaulį, kurio likimas – skudurinių lėlių rankose. Filmuko istorija pasakoja apie post-apokaliptinį pasaulį, kur žmonija – ant išnykimo ribos, o žemę valdo mašinos. Šios protingos mašinos buvo sukurtos geram tikslui – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus ėmė maištauti ir pačios ėmė gaminti tokius pat aparatus su vienu tikslu: nušluoti žmones nuo žemės paviršiaus. Baisiąsias mašinas sukūręs mokslininkas prieš pat mirtį sukuria dar vieną stebuklą: keletą skudurinių lėlių, pavadintų tiesiog numeriais ir įpučia joms gyvybę. Devintasis atsibunda apokaliptiniame pasaulyje visiškai vienas…

2022 | 2017-06-09 | 3846

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2000 | 2017-06-07 | 3991

Tai pasaka apie ugnies svarbą žmogaus gyvenime. Pamatysite, kad be ugnies žiemą būtų šalta, be to ji reikalinga maistui pasigaminti. O dar, kur ugnelė šoka, ten galima rasti aukso. Smagi istorija sužavės kiekvieną mažąjį ir padės suprasti, kad su ugnimi negalima žaisti ir ją reikia gerbti ir ja rūpintis.

1975 | 2017-06-08 | 3918

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

2000 | 2017-06-07 | 3762

Filmukas vaikams Meškėniukas. Šiandien meškėniuko gimimo diena. Todėl jis jau didelis ir mama jam liepė vakarienei prirauti saldžių viksvų. Jis sutiko beždžionę, kuri paklausė ar drasuolis nebijo to kuris sėdi kūdroje. Meškėniukas atėjo prie kūdros ir pamatęs ten meškėną kaip mat parmovė namo. O mama jam patarė tiesiog nusišypsoti kai vėl ateis prie kūdros. Taip meškėniukas susidraugavo su tuo kuris gyveno kūdroje, o visi vaikai sužinojo, kad šypsena gali viską ir yra draugystės pradžia :)

1998 | 2017-06-09 | 3861

Donald Duck Commando duck išleistas 1944 m.

2030 | 2018-07-24 | 3260

Aprašymas: “Persikinė mergaitė” yra vidurinės mokyklos drama, kurios pagrindinė herojė yra Momo Adachi. Ji buvusi pagrindinės mokyklos plaukimo komandos narė. Dėl šios priežasties ji yra labai įdegusi, ko pasekoje tampa klasiokų ir aplinkinių apkalbų objektu. Visų gandų pradininkė yra jos vienintelė draugė Sae. Momo yra įsimylėjusi savo bendraklasį Toji, tačiau ir Sae yra nusitaikiusi į jį ir stengiasi visaip pakenkti Momo. Momo gyvenimas dar labiau susijaukia, kai pasirodo Kiley Okayasu, sąmojingas playbojus, kuris stengiasi ją suvilioti.

2030 | 2018-07-24 | 3801

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3508

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2030 | 2018-07-24 | 3629

Aprašymas: Tara Dankan (angl. Tara Duncan) – Prancūzijos animacinis serialas. Keturiolikmetė princesė Tara Dunkan turi magiškų galių. Ji našlaitė ir su draugais gyvena užburtoje pilyje. O kartu Tara vadovauja Alfa grupei, kurios užduotis – atremti pabaisų atakas. Ji siekia, kad jos burtai būtų nukreipti tinkama linkme, tarnautų gėriui ir padėtų nugalėti pabaisas. Kiekvienoje serijoje Tara su draugais susiduria su vis naujai iššūkiais ir drąsiai pasitinka pavojus.

2030 | 2018-07-24 | 3888

Aprašymas: Gražiame miestelyje gyvena kačiukas, vardu Sausainiukas, jo vyresnysis brolis Pyragėlis ir mažoji sesutė Cukriukė. Miestelyje gyvena ir daugiau mažų bei didelių katinų, tačiau ši trijulė, atrodo, patiria daugiausiai nuotykių. Kačiukų fantazija tokia laki, kad jie atsidurti gali bet kur ir nuveikti nežinia ką. Drauge žaisdami jie atranda pasaulį, mokosi ir išdykauja. Animacinio filmo kūrėjai sako, kad žiūrėdamas juokiasi kiekvienas, tačiau linksma pramoga turi prasmę: serialas padeda tėvams duoti daugiau laisvės savo vaikams, o šiuos išmoko dažniau susimąstyti prieš ką nors darant, suprasti galimas pasekmes. Vos pasirodęs animacinis serialas sulaukė didelės sėkmės Rusijoje ir kitose šalyse, kur tik buvo rodomas.

2009 | 2017-06-09 | 4858

Aprašymas: Kalėdos – stebuklų metas. Vienas didelis diedas kalėdų išvakarėse išdalina visiems vaikučiams ir ne tik didžiulį maišą dovaną. Sudėtinga tai padaryti vienam žmogui, todėl jis turi pagalbininkų. Labai daug pagalbininkų. Jie žinomi, kaip slaptoji kalėdų senelio tarnybą. Šis filmukas apie kelis šios tarnybos narius, kurie įsivelia į nuostabų nuotykį, kurio metu atgimsta asmeninės vertybės.