Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4033

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2001 | 2017-06-09 | 3664

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.

2000 | 2017-06-09 | 4063

Šis „Na, palauk!“ filmukas vaikams labai nuotaikingas ir parodantis atskirtį tarp nuoširdaus gėrio bei kvailoko ir piktdžiugiško blogio. Vilkas bandys prekybos centre pagauti kiškį, tačiau planas neišdegs – vietoje zuikio pagavimo vilkui teks šokti su begemotu. Ši „Nu, pogodi!“ serija taip pat sužavės ritminga muzika. Ir, žinoma, neapsieisime be legendinės pilkio tariamos frazės...

2006 | 2017-06-09 | 3650

Aprašymas: Voveriukas atranda laiko mašiną ir keliasi per įvairius laikus dėl savo mylimos gilės.

2009 | 2017-06-09 | 4039

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

2030 | 2018-07-24 | 3304

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3969

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

1999 | 2017-06-09 | 3773

Aprašymas: Keturi mažo JAV miestelio vaikai Stanas, Kartmanas, Kailas ir Kenis vargais negalais patenka į kino teatrą, kuriame rodomas tik suaugusiems skirtas filmas. Jame du Kanados aktoriai labai daug keikiasi ir dainuoja nešvankias daineles. Tai padaro didžiulę įtaką vaikams, kurie jau nebegali atsispirti pagundai keiktis. Įsiutę tėvai pradeda spausti prezidentą Billą Clintoną, kad šis skelbtų karą Kanadai. Tuo tarpu, Kenis sugalvoja išbandyti dar vieną didžiajame ekrane rodytą subtilybę ir tragiškai žūsta. Jis patenka į Pragarą, kur susipažįsta su velniu ir Saddamu Husseinu, kuris tik ir laukia karo pradžios.

2000 | 2017-06-09 | 3791

Filmuke šeimai „Smurfai“ du smurfai keliauja mišku ir ieško maisto visiems ir pradingsta paslaptingame urve. Gargamelis ir Esraelis taip pat neturi maisto atsargų ir sumano ieškoti smurfų. Tuo tarpu smurfai atradę urvą, džiaugiasi maisto atsargomis, o tėtė pasakoja apie milžiną, kuris gyveno šiame urve ir į jį patenka ir Gargamelis. Piktasis žynys apsidžiaugia suradęs maisto ir smurfus, tačiau čia pasirodo urvo šeimininkas – milžinas. Ar pavyks smurfams susitarti su milžinu ir kaip seksis pabėgti nuo Gargamelio, vaikai pamatys nuostabioje „Smurfai“ filmuko serijoje.

1995 | 2017-06-09 | 4412

Aprašymas: Kultinio Niujorko rašytojo Jimo Carrollo autobiografinio romano apie paauglio narkomano gyvenimą ir svajones ekranizacija. Džimas svajoja tapti profesionaliu krepšininku ir jau dabar yra mokyklos komandos žvaigždė. Švelnaus būdo vaikinas, kuris rašo dienoraštį ir kuria eiles, dėl nuolatinio streso ir negailestingo gyvenimo naštos spaudimo tampa narkomanu ir vagimi.

2000 | 2017-06-07 | 4039

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!

2014 | 2018-07-24 | 14572

Aprašymas: Ekvestrijos merginų nuotykiai tęsiasi. Šešios pagrindinės herojės susiburs į grupę ir dalyvaus muzikiniame mokyklos pasirodyme.

Mano mažasis ponis. Ekvestrijos merginos 2 - My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014)

2013 | 2017-06-09 | 3680

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2015 | 2017-06-09 | 3694

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

2000 | 2017-06-07 | 3642

Filmukas vaikams Aukštas kalnelis. Animacinis filmukas ape žvirblį Čiką, kuris manė esąs labai drąsus ir pasipūtęs. Suspyko su visais žvirbliais, kregždėms irgi gyrėsi, kad jis puikiausias. Tačiau visur gyvenimas jį pamokydavo. Kaip vargšeliui baigėsi sužinosite pasižiūrėję šį animacinį filmuką. Filmukas moko, kad visada reikia turėti draugų, nes sunkią minutę tik jie išties pagalbos ranką.

1973 | 2017-06-09 | 4816

Filmukas Leopoldas ir auksinė žuvelė - tai gražus pasakojimas apie katiną Leopoldą, kuris tenorėjo ramiai pažvejoti. Du neklaužados peliukai, sumanę iškrėsti jam pokštą, netikėtai patys atsidūrė vandenyje. Čia ir prasideda linksmieji nuotykiai, nes peliūkščiai nori Leopoldui atkeršyti. Tačiau šioje nuotaikinga istorija Leopoldas ir auksinė žuvelė vaikams parodoma, kad skriausti kitus yra negražu, ir už tai visuomet bus gautas atpildas.

2000 | 2017-06-07 | 3576

Tikrai ne kartą girdėta istorija apie nepaklusnią mergaitę Varvarušką ir tris lokius - Mamą, tėtį ir vaiką, kurią puikiai ekranizuoja senoji animacija. Nors močiutė jai neleido, ji išėjo į mišką rinkti grybų, o jame gyveno trys lokiai. Varvaruška rado lokių namelį ir jame leido laiką, kol į jį negrįžo šeimininkai. Kaip istorija vystosi toliau, pamatysite filmuke.