Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3756

Squatter's Rights .

2010 | 2017-06-09 | 3686

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2000 | 2017-06-09 | 4067

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

2002 | 2017-06-09 | 3938

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…

2016 | 2017-06-09 | 3910

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2030 | 2018-07-24 | 8517

Aprašymas: Beibleidai: Metalinė kova (angl. Beyblade metal fusion) – Japonijos animacinis serialas. Džingas su savo ištikimųjų draugų komanda kovoja prieš piktąją grupuotę, trokštančią užvaldyti pasaulį. Narsuolį Džingą nugalėti nėra taip jau paprasta!

2013 | 2017-06-09 | 3629

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.

2007 | 2017-06-09 | 3875

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2030 | 2018-07-24 | 3970

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3517

Smurfų nuotykiai tęsiasi, vaikučiai tuo įsitikins šioje serijoje. Artėja tėtės smurfo gimimo diena ir visi smurfai ginčijasi kokią staigmeną parengti: vieni siūlo surengti grandiozinį vakarėlį, kiti varžybas. Smurfytė sugalvoja ir kiti pritaria – surengti talentų vakarą. Repetuoti pasiryžę smurfai ir šoka, ir dainuoja, vaidina scenas. Smurfytė nori sušokti smurfų šokį, ne jokių repeticijų, tačiau jai tas nepavyksta, ir ji nusimena. Taigi, staiga nusiminusią Smurfytę guodžia trolis, duoda jai stebuklingus batelius. Už visą tai trolis paprašo noro išpildymo, kai tam ateis laikas. Kokį norą pateis trolis ir ar smurfytė galės jį išpildyti, vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 4506

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2030 | 2018-07-24 | 3252

Aprašymas: Supermeno nuotykiai (angl. Superman: The animated series) – JAV animacinis serialas, kuriame herojus patiria neįtikėtinus nuotykius. Šiuose filmukuose apie Supermeno praeitį, dabartį ir ateitį Plieninis Žmogus susiduria su šmėklomis, galingomis senovės mitų ir legendų būtybėmis ir klastingais žmonėmis.

2007 | 2017-06-09 | 4775

Aprašymas: Šiame muzikiniame filme, gražioji Barbė yra Rosela. Kai sudužo laivas, Rosela liko įkalinta ir užaugo saloje, kur ja rūpinasi budrios, jos mėgstamų draugų, gyvūnų akys. Princo Antonio atvykimas priverčia Roselą ir jos žvėrelius, atvykti į civilizaciją, bei išgelbėti karalystę, atskleidžiant piktą sąmokslą.

1948 | 2017-06-08 | 4162

Pirmoji pamoka.

2000 | 2017-06-07 | 3690

„Glaša ir ragana“ – tai filmukas vaikams apie mergaitę, kuri prižiūri savo mažąją sesutę ir kurią pagrobia į namus įsiveržusi pikta ragana. Norėdamas susigrąžinti savo sesutę, Glaša leidžiasi į mišką paskui raganą, pakeliui išgelbėdama skęstantį senelį, kuris šiai pažada padėti. Šis pasakojimas mums nori parodyti, kad nevalia pasitikėti svetimais žmonėmis, ir kad kartais neapdairus poelgis gali blogai pasibaigti.