Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 5403

Aprašymas: Barbė Auksaplaukė gyvena senoje, miškų apsuptoje pilyje kartu su piktąja ragana Gotele. Ilgakasė mėgsta piešti ir svajoti apie savo šeimą, kurios niekada nematė, ir kuri, pasak raganos, ją seniai apleido. Nors turi draugus drakoną ir triušiuką, Auksaplaukės gyvenimas pilyje tikrai neprimena pasakos, su ja elgiamasi kaip su verge. Tačiau vieną dieną viskas pasikeis, kai ji ras slaptus laiptus, vedančius į mažą kambarėlį. O jame – nuostabų šepetį su graviruotais jos tėčio ir mamos žodžiais. Dar toliau Auksaplaukė pastebės slaptą tunelį, vedantį į mažą karalystę, kurioje ji sutiks princą Stefaną ir įsimylės jį. Bet ar jai pavyks sužinoti daugiau apie savo tėvus? Ar ragana neparsives jos atgal į vergovę?

Barbė Auksaplaukė - Barbie Rapunzel (2002)

2021 | 2017-06-09 | 3983

Septintajame šio populiaraus filmuko sezone imsimės sporto šmaikštuolis Tomas žais tenisą su kitu katinu bet ir peliukas prisijungs į smagų žaidimą. Kaip jiems seksis? Tikras netikėtumas kas gi laimės žaidimą? Pirmoji serija pilna veiksmo tad liūdna tikrai nebus.O mažasis Džerio giminaitis bus labai išdykęs nenustygstantis vietoje. Taip pat pamatysit kaip tomas supykdys didelį šunį. Nesibaigiantys nuotykiai pradžiugins vaikus kiekviena serija vis kitokia ir dar įdomesnė.

2030 | 2018-07-24 | 3635

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

2014 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

1993 | 2017-06-09 | 3913

Aprašymas: Istorija apie dvylikamečio berniuko Džesio ir tris tonas sveriančios okros draugystę bei nuotykius vandenyno platybėse…

2014 | 2017-06-09 | 4081

Aprašymas: Bitė Maja į kino ekranus pirmą kartą atskrido dar 1926-aisiais – praėjus 14 metų nuo knygos pasirodymo. Bet didžiausio populiarumo pasaulyje sulaukė 1975–1980 metais Japonijoje kurtas televizijos serialas. Prieš keletą metų Bitę Mają į televizijos ekranus parskraidino jos tėvynainiai vokiečiai, ėmęsi kurti savo serialą. Paskatinti šio serialo sėkmės, kūrėjai nusprendė apie bitės Majos nuotykius papasakoti ir kine. Lietuviškai įgarsinta istorija pasakoja apie bitutę, kuri labai išsiskiria iš kitų mažųjų zyzlių būrio. Ji labai greitai susiranda bičiulių, tačiau jos būdas patinka ne visiems. Smalsioji bitutė trukdo suktai prižiūrėtojai Buzlinai regzti savo planą – ji ketina sukiršinti taikias bites su pavojingomis širšėmis ir paveržti avilio karalienės sostą. Ar Maja apsaugos savo avilių gyventojus nuo bręstančio karo?

2000 | 2017-06-09 | 3711

Animacinis filmukas „Smurfai“ vaikučiams papasakos istoriją apie smurfus. Smurfytė su kitu smurfu įpuola į spąstus ir juos aptinka milžininkas šuo. Jis savo atradimą parodo šeimininkui, šis įkalina juos keliaujančiame teatre. Vaikučiai pamatys kaip visi smurfai sunerimę po mišką ieško dingusiųjų. Jie randa Smurfytės paliktus pėdsakus ir supranta, kad ją ir Kerėplą yra pagrobti. Juo nusprendžia keliauti į žmonių kaimą ir išvaduoti Smurfytę ir Kerėplą. Ar pavyks jiems jų sugalvotas planas, o gal jie liks įkalinti visą savo gyvenimą, mažieji vaikučiai pamatys filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 4082

Aprašymas: Benas Tenas: Supervisata (angl. Ben 10: Omniverse) – JAV animacinis serialas. Kai Gven ir Kevinas išvyksta, Benas atranda naują partnerį. Šešiolikmetis vienos misijos metu (tyrinėdamas slaptą požeminį ateivių miestą) sužino, kad praeities priešai trokšta revanšo.

1973 | 2017-06-09 | 4305

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?

2012 | 2017-06-09 | 3890

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

2002 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Veiksmas vyksta Londone, Antrojo Pasaulinio karo metu. Mama Vendi bando apsaugoti savo vaikus nuo karo žiaurumų, pasakodama apie magišką Niekados šalį, kurioje kadaise lankėsi su Piteriu Penu. Tačiau stebuklingi pasakojimai patinka tik jaunėliui Deniui, o dvylikametė Džeinė nenori tikėti tokiomis nesąmonėmis… tol, kol pati patenka į paslaptingą Niekados šalį, esančią toli žvaigždėse! Čia ją nusigabena piktojo kapitono Kablio žmonės, pagrobę slapta naktį. Mergaitę Džeinę išgelbėti gali tik Piteris Penas. Ir jis, žavus skraidantis jaunuolis, pasirodo ir pagelbsti mergaitei, kai jo labiausiai prireikia. Po šių nuotykių Džeinė pradeda tikėti pasakomis, stebuklais ir kitais dalykais, kurie galimi tik tiems, kurie gali ir nori tikėti… Juk jei labai nori, gali net ir skraidyti!

1971 | 2017-06-09 | 3758

Aprašymas: (rus. Двенадцать стульев). Per revoliuciją ir po jos trumpai trukusiu karinio komunizmo laikotarpiu daugelis savo brangenybes slėpė kuo patikimiau. Ir štai Ipolitas Matvejevičius Vorobjaninovas iš mirštančios uošvės sužino, kad ši kažkada paslėpusi savo 150 tūkst. aukso rublių vertės deimantus ir perlus po vienos iš dvylikos meistro Gambso svetainės komplekto kėdžių apmušalu. Viską metęs, Vorobjaninovas puola ieškoti kėdžių, o jam imasi padėti, žinoma, ne veltui, jaunas avantiūristas, „didysis kombinatorius“ Ostapas Benderis. Aptikti išblaškyto komplekto pėdsakus nelengva. Paiešką sunkina ir tai, kad prieš mirdama Vorobjaninovo uošvė brangenybių paslaptį atskleidusi savo nuodėmklausiui tėvui Fiodorui, visą gyvenimą svajojusiam apie nuosavą žvakių fabrikėlį Samaroje…

2014 | 2017-06-09 | 3703

Aprašymas: Iš tolimosios Peru į Angliją atvyksta meškiukas Padingtonas. Šis mielas pūkuotas meškiukas nėra toks, kokiais mes įpratę matyti meškinus. Padingtonas yra puikiai išauklėtas, mandagus, nuoširdus, ir net moka šnekėti. Nenuostabu, jog vos tik atvykęs į Angliją jis susiranda ir puikią šeimą, kuri trumpam jį priglaudžia pas save. Meškinas nėra pripratęs gyventi žmonių šeimoje, tad jau pirmą vakarą prikrečia aibę šunybių, kurios iš šalies žiūrint tik džiugina. Diena po dienos ir šeimos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, nes Padingtonas su kiekviena diena tampa jų geriausiu draugu. Taip viskas ir klotųsi puikia vaga, bet kad ir koks mielas meškinas būtų, bėdos užklumpa ir jį. Padingtonui pradeda grėsti pavojus, o jam padėti gali tik jį priglaudusi naujoji šeima.

2009 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

2030 | 2018-07-24 | 3464

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2030 | 2018-07-24 | 3278

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2011 | 2017-06-09 | 4128

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

2000 | 2017-06-09 | 3809

Šioje Ogio serijoje „Bičiulė papūga“ Ogi aplanko neįprastas svečias – papūga. Žinoma, tarakonai tuoj pat bando krėsti aibes naujajam gyventojui, tačiau atrodo šįkart jie sutiko savęs vertą priešininką 2-oje serijos „Bičiulė papūga” dalyje ragana pameta savo stebuklingą pieštuką. Kai jis patenka į tarakonų rankas tampa dar vienu ginklu paerzinti Ogį, vaikai pamatys, kuo gi baigsis ši kova. 3-oje dalyje Ogis ir vėl visaip bando sužavėti Oliviją, jam kaip įmanydami trukdo išdykėliai tarakonai.

2000 | 2017-06-07 | 4057

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3656

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.