Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2018-07-24 | 4138

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

2030 | 2018-07-24 | 3454

Aprašymas: Dora ir draugai (angl. Dora & Friends) – JAV animacinis serialas apie mergaitę Dorą ir jos draugų nuotykius mieste.

1966 | 2017-06-09 | 4032

Aprašymas: (rus. Волшебная лампа Аладдина). Arabų pasakos motyvais sukurtame filme piktas burtininkas prašo žvaigždžių nurodyti jam žmogų, kuris suras stebuklingą lempą. Žvaigždės atsakė: “Tai Aladinas”. Bagdade gyvena gražuolė sultono dukra Budur. Kas tik išdrįs į ją pažiūrėti, bus nužudytas. Bet kaprizinga princesė priverčia Aladiną sulaužyti draudimą. Vos pamatęs merginos grožį, jaunuolis įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio. O stebuklinga lempa su joje esančiu galingu džinu, padeda narsiam vaikinui susidoroti su visais savo priešais.

2000 | 2017-06-07 | 3555

Senosios animacijos filmuke „Lietsargis“ pasakojama apie paršelio ir dramblio draugystę. Geraširdis drambliukas vis sutinka pagelbėti paršeliui – pavirsta tai draugo lietsargiu, tai laistytuvu... Na o paršelis vis pamiršta, kad draugas – tai ne daiktas, jį reikia saugoti. Filmuke „Lietsargis“ vaikai ir jų tėveliai pamokomi, jog kad su draugais reikia draugauti, o ne jais naudotis, jei atsitinka taip, kad draugai jaučias įskaudinti, būtina nebijoti atsiprašyti.

2000 | 2017-06-07 | 3576

Filmukas vaikams Žydraakė. Istorija apie mergelę kuri labai laukė iš žygio grįžtančio bernelio. O berneliui grįžti, vis trukdė Pinčiukas, tačiau jis puikiai dorojosi su visais iššūkiais. Pinčiukas norėjo atimti mergelę ir padaryti ją savo žmona, tačiau ši nesileido ir vis tikėjosi, kad berniukas grįš. Tiek berneliui, tiek mergelei teks daug patirti, bet, juk, tikra meilė visada nugali.

2011 | 2017-06-09 | 6854

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2010 | 2017-06-09 | 3674

Aprašymas: Šis filmukas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo „Maša ir Lokys“ veikėjais. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems.

2011 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Drakonų knyga – tai trumpas filmukas apie tai, kaip atsirado ši knygą. šiame filmuke jūs pamatysite mūsų senus pažįstamus veikėjus; Stoiką, Hikapą, Žuvekojį, Nakties furiją. Taip pat išvysite naujus drakonus, sužinosite jų sugebėjimus.

2030 | 2018-07-24 | 3175

Aprašymas: Po tūkstantmečio, kaip išpranašavo Ruso, žmonija sugrįžo į savo ištakas. Žmonės atsisakė civilizacijos ir technologijų, pasirinkdami komfortišką ir ramų XXa. gyvenimą. Be centralizuotos valdžios žmonės gyvena mažuose miesteliuose ir gyvenvietėse, harmonijoje su gamta. Nafta ir atomas tapo nebereikalingas. Kiekvienoje bendruomenėje gyvena “dziurioku” – paslaptingos jėgos, kurią mes pavadintume telekineze, meistrai. Turintys šią jėgą gali nudirbti bet kokį fizinį darbą arba panaudoti tą jėgą gyventojų gynybai. Galia, kurią galima pažadinti ritualais, labiau panašiais į senovinę magiją, atsiranda sulaukus maždaug 12 metų…

2022 | 2017-06-09 | 3767

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

1976 | 2017-06-10 | 4090

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2030 | 2018-07-24 | 3836

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3645

„Drambliukas turistas“ – tai filmukas apie du draugus turistus – drambliuką ir kupranugarį, kurie eidami mišku netikėtai pasiklysta ir pradeda klaidžioti nežinoma kryptimi. Savo kelionėje jie sutinka įvairiausių veikėjų: tokių, kurie noriai padeda, ir tokių, kurie visaip stengiasi pakenkti. Šis senosios animacijos filmukas vaikams padės suprasti, kaip svarbu yra atskirti gerą nuo blogo, bei leis pažvelgti į tikrąsias vertybes – dorumą, užuojautą ir geranoriškumą.