Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3910

Kalnų daina - filmukas, apie pakalnės trobelėje gyvenančius broliuką ir sesutę, kurie kasdienybę praskaidrina gražiai dainuodami. Tačiau netoliese, kalnuose gyvena piktas ponas, kuris negali pakęsti jo ausis pasiekiančios dainos akordų ir nuostabaus mergaitės balso. Pasitelkęs į pagalbą savo tarną, jis sugauna mergaitę ir uždaro ją tamsiame kambaryje. Tačiau, kaip ir dera, šioje istorijoje gėris nugali blogį. Mergaitę išlaisvina jos broliukas, o piktieji veikėjai gauna tai, ko nusipelno. Šis filmukas - puikus pavyzdys, kad pyktis ir blogis niekada neatneša laimės.

2003 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: Atostogaudami Australijoje, Skūbis Dū ir paslaptinga draugija dalyvauja muzikos festivalyje, kuris vyksta ant Vampyro uolos. Tačiau muzika pasidaro nuobodi, kai jie išsiaiškina, kad legendinė Australijos būtybė, vardu Jovis Jahu, grobia muzikos atlikėjus ir verčia juos vampyrais! Apsimetę sunkiojo metalo muzikos grupe, Skūbis Dū ir jo draugija turi atsilaikyti prieš vampyrų rokenrolo trio, jei tik nori išsiaiškinti keistą nuošalios vietovės paslaptį, kuri gaubia legendą apie vampyrą.

2011 | 2017-06-09 | 6844

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2008 | 2017-06-09 | 3597

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

2011 | 2017-06-09 | 3624

Aprašymas: Režisieriaus Oskaro Jonassono spalvingas animacinis filmas orientuotas į mažuosius žiūrovus, seka šimtametę legendą. Mažame kaimelyje augantis paauglys kalvis, o iš tikro – Valhalos dievų karaliaus Odino sūnus, trokšta užaugęs tapti stipriu vyru ir įstoti į kovotojų prieš piktąją raganą gretas. Vieną dieną Toro rankose atsiduria kalbantis kūjis, kuris ne tik dalija naudingus patarimus, bet ir suteikia galiūno jėgų. Stebuklingą ginklą pasisavinti nori daugybė blogiečių ir net prakeiksmus svaidanti piktoji ragana su galingų milžinų rinktine. Šiaurietiškos mitologijos sakmė, keistai intriguojantis ir kerintis animacijos stilius, įdomūs personažai ir efektyviai išnaudoti 3D privalumai turėtų iškelti islandišką šedevriuką iki pasaulinio lygio fenomeno.

2011 | 2017-06-09 | 3868

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

2000 | 2017-06-07 | 4054

Skubantis miestas ir jame klaidžiojantis vaikas. Ginklų parduotuvė, į kurią įeina berniukas. Ir staiga, viskas pasikeičia - miesto džiunglės, iš kurių įžengė berniukas, pravėrus ginklų parduotuvės duris, keičia fantazijose gimstantis safari pasaulis, kupinas nuotykių ir egzotinių gyvūnų. Ką supras ir ko pasimokys berniukas, išvydęs medžiotojo, nukovusio liūtą, nuotrauką parduotuvėje. Kuo panašūs ir kuo skiriasi berniuko fantazijų ir realusis gyvenimas. Ar galima juos sulyginti? Visa istorija - animaciniame filmuke ,,Medžioklė".

2000 | 2017-06-07 | 4037

Pasaka „Noriu būti drąsus“ – tai istorija vaikams apie bailų tigriuką, iš kurio už bailumą atimami dryžiai. Šis nuliūsta, kad dėl to niekas nenorės su juo žaisti. Taigi mažylis išeina drąsos ieškoti. Vaikštinėdamas jis sutinka pačių įvairiausių personažų. Kiekvienas jų vaizduoja didelę drąsą. Galiausiai, nori to ar nenori, mažajam tigriukui ir pačiam tenka įrodyti savo drąsą – per audrą eiti kviesti sergančiai mamai daktarą. Ir mama tigrė išgyja, ir mažylis tampa drąsus. Tai nuoširdumą vaizduojanti pasaka.

2012 | 2017-06-09 | 3355

Aprašymas: Storuliukas Olipas labai mėgsta žaisti su monstrais, žiūrinėti komiksus, valgyti saldainius ir traškučius. O štai apie žuvį, jis negali nė pagalvoti. Bet mama, norėdama, kad sūnus teisingai maitintųsi, paruošia jam „auksinę žuvelę“. „Jei tu ją suvalgysi, išsipildys visi tavo norai“, – tikina mama Olipą. Olipas mama nepatiki, nenoriai suvalgo žuvį ir pasako, kad norėtų, jog į Žemę atskristų ateiviai ir sunaikintų visus vandens gyventojus. Jo ir visų kitų nuostabai, taip ir atsitinka: Žemę ima atakuoti ateiviai iš Saturno ir naikinti vandens gyvūnus. Kas gi bus toliau? Ar pavyks sustabdyti ateivius?

2030 | 2018-07-24 | 3267

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2001 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: 2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.

2021 | 2017-06-09 | 3808

Trečias Tomo ir Džerio sezonas pateiks dar daugiau žaismingų nuotykių mažiesiems. Šį kart nenaudėlis katinas bus rimtai nusiteikęs sugauti peliuką Džerį. Bet šis peliukas toks protingas kad visos Tomo pastangos bus veltui. Išdykėlis Tomas pats paklius į savo spąstus. Tai puikus pamokymas ir mažiems ir dideliems – nekask duobės kitam nes pats įkrisi. Dar žiūrėsime apie peliuko susidūrimą su piktais laukiniais katinais Džeris supras kad Tomas vis dėl to jo geriausias draugas. Bus ir daugiau pamokančių istorijų tad animacinis filmukas tikrai naudingas ir vaikučiams ir tėveliams.

1973 | 2017-06-09 | 4126

Nepaprastai įdomus pasakojimas apie katino Leopoldo apsilankymą pas įvairius gydytojus - štai apie ką filmukas Leopoldo poliklinika. Tačiau, žinoma, Leopoldas čia ateina ne vienas, jam išdaigas pasiryžę krėsti du peštukai peliukai. Bet jiems čia tenka savo kailiu patirti pačių įvairiausių procedūrų bei medicininių priemonių. Filme Leopoldo poliklinika peliukai taip viens kitą aptalžo, kad galiausiai yra priversti savo šunybių atsisakyti.

2000 | 2017-06-07 | 3918

Filmukas Apie šuniuką. Gyveno kartą šuniukas, kuris nežinojo kam reikia kandžiotis. Nors visi jo bijojo ir pabegdavo. Šuniukas nusprendė eiti konors paklausti kam reikia kandžiotis. Sutiko bebrą kuris statė užtvanką. Vėliau sutiko šerniuką, tačiau tas atsakė, kad jam patinka gilės. Taip ir neaišku šuniukui ar gerai kandžiotis ar ne - niekas nežino. Vėliau sutiko vilką, kuris pareiškė, kad tuoj draugus suės :) Šuniukas su šerniuku spruko nuo vilko. Sutiko dramblį ir pamatė dramblio iltis. Sutiko karvę kuri valgo žolę, tačiau ji valgo žolę ir sunkiai kalbėjo. Kas buvo toliau pažiūrėkite patys :)