Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3304

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2010 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2003 | 2017-06-09 | 4552

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija: Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma keliaus į Meksiką. Ten jų laukia Meksikos Pabaisa ir kiti nuotykiai.

1991 | 2017-06-09 | 4552

Aprašymas: Kai kūdikėlis – tikra “velnio sėkla” – ūgteli, pastarasis jo tėvelis išsiskiria su apsimetėle žmona ir vežasi išdaigininką Džunjorą į kitą miestelį pradėti naujo gyvenimo. Čia reiktų surasti vaikeliui naują mamytę, bet nenumaldomas neklaužada griauna visus pasimatymus. Jis taipgi siekia išėsti iš namų ką tik atsilankiusį pasipūtėlį senelį. Ir pagaliau Džunjoras susilaukia savęs vertos priešininkės…

1998 | 2017-06-09 | 3749

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 3785

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2004 | 2017-06-09 | 3778

Aprašymas: Kartą pasakiškoje Gajos šalyje įvyksta didelė nelaimė – kažkas pavagia Dalamitą, energijos kristalą, be kurio gali žūti visa, kas gyva. Paslaptingas ir galingas sūkurys nuneša narsius ieškotojus į žmonių pasaulį…

1980 | 2017-06-09 | 3826

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2030 | 2018-07-24 | 3359

Aprašymas: Trečiasis Kuroko Krepšinio sezonas atskleis dar daugiau detalių apie Teiko krepšinio komandos Stebuklų Kartą. Šį kartą Žiemos Taurės krepšinio aikštelėje tarpusavyje kausis Kaidžo (su Kise Riota), Fukudos Sogo (kuriai priklauso dar vienas sezono peštukas Haizakis Šogo), Šutoku (Midorima Šintaro), Seirin (su nepakitusia komandos sudėtimi) ir, žinoma, Rakuzan (su paslaptinguoju Akašiu Seidžiuro) mokyklų komandos. Į finalą pateks tik dvi iš jų, tačiau kiekvienos varžybos savotiškai bus svarbios visiems krepšininkams. Bus sprendžiamas ne tik Žiemos Taurės nugalėtojo klausimas, bet ir asmeniniai žaidėjų konfliktai, kilę už krepšinio aikštelės ribų. Panašu, kad iš šis sezonas priklaustys žiūrovų akis iki pat paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundės.

2000 | 2017-06-07 | 3465

„Geltonėlis“ – tai nuotaikinga senoji animacija apie vištą ir viščiukus. Vienas iš mažųjų paukščiukų dėl savo smalsumo pasimeta ir sutinka šuniuką. Šis padrąsina nuliūdusį viščiuką. Įsidrąsinęs geltonsnapis keliauja per mišką, kur tyko daugybė pavojų. Laimei, miško gyventojų dėka pavyksta laimingai iš jų išsivaduoti. Vaikiškas senosios animacijos filmukas pasibaigia laimingai – višta suranda savo viščiuką.

2000 | 2017-06-07 | 3626

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Interjer decorator išleistas 1948 m.

2016 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

1994 | 2017-06-09 | 3965

Aprašymas: Visame pasaulyje žymus animatorius Donas Bluthas pristato „COLIUKĘ“ – stebuklingą istoriją, kuri mums primena, kad jei klausysime širdies balso, bus įmanoma viskas. Kai Coliukė, mažytė užkerėta fėja, sutinka princą Kornelijų, ji supranta radusi išrinktąjį. Tačiau jų romanui nespėjus įsibėgėti, ją pagrobia rupūžių iš pramogų verslo šeima, užgaišina suktas vabalas, ir ji ištekinama už apsvaigusio kurmio! Coliukei užkerėjus visą jūsų šeimą, suprasite, kodėl „Family Life“ žurnalas rašo: „Tėvai džiūgaus, mergaitės pasijus kaip danguje, o berniukų laukia jaudinantys didvyriški žygiai!“

2003 | 2017-06-09 | 4117

Aprašymas: Animacinių šedevrų „Šrekas” ir „Simarono žirgas” kūrėjai pristato naują nuotykių istoriją – „Sinbadas: septynių jūrų legenda”. Daugiau nei prieš tūkstantį metų gimusi „Arabijos naktų” sakmė atgaivinama šiuolaikinės animacijos pagalba. Filmo herojus Sinbadas yra vienas iš tų populiarių šaunuolių, su kuriais užaugo kiekvienas iš mūsų. Tai nuotykių kupina juosta, nukelianti žiūrovą ten, kur jis dar niekada nėra buvęs. Jūreivis Sinbadas – narsiausias ir žymiausias avantiūristas iš visų, kada nors plaukiojusių pasaulio jūromis ir vandenynais, – pakliūna į didelę bėdą. Jis neteisingai apkaltinamas neįkainojamos brangenybės – Pasaulio knygos – vagyste. Norėdamas išnešti sveiką kailį, Sinbadas pats turi rasti vagį ir sugrąžinti knygą, kitaip rūsčios bausmės susilauks ne tik jis, bet ir jo geriausi draugai: Protėjus, žavioji Marina ir šuo Spaikas. Sinbado nuotykiai prasideda!

2013 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2000 | 2017-06-07 | 4022

Barankinai būk žmogus. Filmukas apie mokinukus Barankiną ir Malininą kuriems nepatiko ruošti pamokų, nei mokytis. Tai gudruoliai nusprendė pasiversti į žvirbliukus ir gyventi be problemų. Sutiko jie mamą žvirblienę kuri greitai liepė jiems mokytis ir sukti lizdelį. Tada padaužos pabėgo ir nusprendė tapti drugeliais... juk jie gyvena be rūpesčių. Kaip jiems sekėsi toliau pažiūrėkite patys :) Kaip sakoma visur gerai kur mūsų nėra, filmukas moko, kad geriausia yra būti čia ir dabar.