Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1999 | 2017-06-09 | 3775

Aprašymas: Antroje „Žaislų istorijos“ dalyje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas – jau neperskiriami draugai, abu vienodai mylimi berniuko Endžio, kurio namus vadina ir savo namais. Pasibaigus mokslo metams, Endis, kaip ir daugelis Amerikos vaikų, išvyksta į vasaros stovyklą. Žaisliukai įgyja neribotą laisvę. Tačiau mėgautis ja ir tinginiauti nėra kada: fanatiškas žaislų kolekcionierius, žinantis tikrąją, kolekcinę Vudžio vertę, pagrobia medinį kaubojų. Geriausiam Vudžio bičiuliui Bazui nelieka kitos išeities, kaip pasitelkus į pagalbą visas įmanomas ir neįmanomas priemones, susigrąžinti Vudį iki sugrįžtant Endžiui. Nors ir superherojus, tačiau Bazas supranta, kad vienas tokios užduoties neatliks. Kadangi Endžio namuose žaislai gyvena draugiškai, astronautas netrunka surinkti „gelbėjimo komandą“ ir išveda ją į pavojingą misiją.

2013 | 2017-06-09 | 3801

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2030 | 2018-07-24 | 6644

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

1987 | 2017-06-08 | 3949

Senosios animacijos filmukas Baubas. Užburiantis senas filmukas apie Baubą, kuris naktį ateina pas vaikučius ir gali išgasdinti. Filmukas moko kaip vaikams nepasiduoti Baubui ir kovoti su savo baimėmis. Filmuko herojė mergaitė susidraugauja su baubu ir kartu su juo linksmai miega po kaldra. Šiltas ir jaukus filmukas vaikams prieš miegą. Malonaus žiūrėjimo!

2030 | 2018-07-24 | 3437

Aprašymas: Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam – mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis…

2000 | 2017-06-07 | 3791

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

1971 | 2017-06-08 | 3963

„Trobelė“ – tai nuostabi pasaka vaikams apie miško gyvūnus, kurie nusprendžia kartu apsigyventi apleistoje trobelėje. Čia jie turi skirtingas pareigas, tačiau kartu padeda vienas kitiems. Trobelėje gyventi ir lokys, kuris netikėtai ją sugriauna. Šis pasakojimas persmelktas draugyste, šiluma ir artumu. Ši pasako mus moko, jog draugystei ir geriems darbams nėra jokių ribų.

2000 | 2017-06-07 | 3655

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2010 | 2017-06-09 | 4129

Aprašymas: Kylančioms roko žvaigždėms perimant iliuzionisto vietą scenoje, šiam tenka dirbti mažuose užmiesčio teatruose, baruose, kavinėse ir vakarėliuose gamtoje. Rodydamas triukus kaimo bare, vakarinėje Škotijos pakrantėje, jis sutinka Alisą – naivią mergaitę, kuri visam laikui pakeis jo gyvenimą. Alisa tiki, kad iliuzionisto triukai iš tiesų magiški. Sužavėtas mergaitės entuziazmo, iliuzionistas jai dovanoja vis brangesnes „burtais išgautas“ dovanas. Nenorėdamas Alisos nuvilti, iliuzionistas negali prisiversti atskleisti jai, jog iš tiesų tos magijos nėra, o nuolatinis dovanų pirkimas veda jį į pražūtį…

1975 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: (rus. Приключения Буратино). Tobulose rankose ir medžio gabalas gali atgyti. Taip atsitiko ir su Buratinu, kuris dėka tėvo Karlo meistriškumo gavo šansą į gyvenimą. Jis smalsus, įžūlus ir labai patiklus. Lapė Alisa ir katinas Bazilis atveda Buratiną į durnių šalį, ir bando pasinaudoti jo naivumu. Tačiau draugų pagalba Buratinas ras auksinį raktelį, kuris padės nugalėti piktąjį Karabasą Barabasą. Buratino nuotykiai prasideda…

2005 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Kai pabosta krėsti šunybes Žemėje, amžini peštukai Tomas ir Džeris drąsiai iškeliauja ten, kur kojos nėra įkėlęs joks katinas nei peliukas, – jie įviliojami į erdvėlaivį, kuris skrenda į Marsą. Kai jų klaidinga misija tampa visiškai nebevaldoma, pylos gauna pats Tomas, nes marsiečiai, palaikę jį milžiniška kosmoso pabaisa, surengia puolimą! Tačiau katino ūsai dar labiau susiraito, kai jis sužino, kad Džerį marsiečiai paskelbia seniai prarastu savo vyriausiuoju išminčiumi! Ar abu peštukai bent kuriam laikui pamirš savo nesutarimus ir imsis gelbėti Žemę nuo marsiečių antplūdžio? Juk, kad pasiektum tikslą, įsivėlęs į šį nežemiškai smagų nuotykį, šįkart gali prireikti visų devynių Tomo gyvybių.

1998 | 2017-06-09 | 3493

Donald Duck Donalds off day išleistas 1944 m.

2011 | 2017-06-09 | 3629

Aprašymas: Bet kuriame pasaulio krašte gyvenančiam vaikui labiausiai maga sužinoti atsakymą į svarbiausią klausimą: kaip gi tas mielas, geras ir dosnus Kalėdų Senelis spėja per vienintelę naktį išnešioti visas kalėdines dovanas? Daugelį metų šią neįmanomą misiją sklandžiai vykdo didelė, skaitlinga, bet nelabai draugiška Kalėdų Senelių giminė. Pats kalėdiškiausias Kalėdų Senelis jaučiasi dideliu bosu, kasdien atsilieka nuo pažengusių verslo subtilybių ir vis dažniau mėgsta patinginiauti. Svarbiausius šeimos reikalus tvarko pašėlusiai išradingas vyriausiasis sūnus Styvas, kuris neišduoda paslapčių net artimiausiems, bet trokšta perimti iš kartos į kartą perduodamą tėčio raudonąjį kostiumą. Tai jis sumąstė nepriekaištingai veikiančią dovanų suvyniojimo ir pristatymo sistemą. Per vasarą Šiaurės ašigalio bazėje jis treniruoja 1,6 milijono elfų būrį, kad mažiukams nulėpausiams ilganosiams pavyktų kiekvieną namą Žemės planetoje spartietiškai aplankyti vos per 18,14 sekundžių. Neįtikėtina, bet slaptieji agentai elfai visur suspėja be jokių papildomų stebuklų.

2000 | 2017-06-09 | 4112

Tai šventiškai pradedamas „Na, palauk!“ filmukas įgarsintas lietuviškai. Naktiniame danguje šaudo fejerverkai. O tada pasirodo vilkas. Jo grėsmingą grojimą gitara nutraukia linksmutis kiškis, mušdamas būgnus. Atrodo, kad aštriadantis vilkas tuoj griebs zuikį, tačiau šis stebuklingai išsigelbėja. Vėliau vilkas įsisuka į atrakcionus, galiausiai aptinka kiškį kreivų veidrodžių kambaryje. Tačiau ir šįkart pilkajam vilkui nepasiseka. Tai nuostabi animacija, kuri patiks ir vaikams, ir suaugusiems.