Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3861

Senosios animacijos skrynelėje – multiplikacinis, muzikinis filmukas ,,Pasaka apie popą ir jo tarną baldą“. Daug linksmų dainelių papasakos istoriją, kaip popas tarno ieškojo, kuris jam darbus padėtų nudirbti. Ir suranda – darbštų ir vikrų jaunikaitį, kuris pelno visų simpatijas, visų, išskyrus – paties popo. Taip gerai tam tarnui sekasi, kad popas kailyje nesitveria. Ir sugalvoja popas tarnui neįveikiamą darbą, išbandymą paskirti. Tokio darbo dar niekas nėra gavęs! Reikės iš velniu duoklę surinkti. Kaip gi seksis gerajam tarnui, kokią išeitį jis sumanys? Ar popui pavyks tarno nusikratyti? Pažiūrėkit, vaikai, ir pamatysit...

2030 | 2018-07-24 | 3215

Aprašymas: Smurfai (angl. Smurfs) – animacinis serialas. Smurfai yra maži mėlyni sutvėrimai, kurie gyvena miške, žaviuose grybų nameliuose. Jų gyvenimas būtų linksmas ir be rūpesčių, jei nereikėtų saugotis siaubūno Gargamelio, besikėsinančio į mažųjų draugų gyvybę.

2014 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2022 | 2017-06-09 | 3706

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

1970 | 2017-06-09 | 3884

Mickey's Service Station. Pirmas multfilmas, kur Peliukas Mikis, Gufis ir Donaldas vaidina kartu.

2000 | 2017-06-07 | 3761

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2004 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: 1870-ieji metai. Apsimetusi berniuku, į jūroje klaidžiojantį laivą patenka mergaitė. Deja, laivas greitai patiria katastrofą ir sudūžta. Mergaitę ir tris jos draugus netikėtai išgelbsti legendinis kapitonas Nemo, kuris pasiūlo rinktis: amžiams pasilikti jo povandeniniame laive „Nautilijus“ arba vėl atsidurti atviroje jūroje.

1991 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Kažkada amerikiečių animatorius Charlesas Addamsas „paskolino“ pavardę paties sugalvotai netipiškai šeimynėlei. Septintajame dešimtmetyje animuoti Adamsai įkvėpė sukurti televizijos serialą, o šis „įpūtė dvasios“ smagiai siaubo komedijai. Taigi gyveno kartą miela, bet labai keista Adamsų šeimynėlė: tėtis, mama, močiutė, duktė, sūnus, dviejų metrų ūgio liokajus ir… Daiktas. Baisaus jų namo saugykloje buvo pilna pinigų. Prieš ketvirtį amžiaus mylimas tėvo brolis Pūlinys išvyko, o šeima jo labai ilgisi. Apie Adamsų norą susitikti su giminaičiu ir saugomus pinigus sužinojo aferistė, o jos sūnus labai panašus į dėdę Pūlinį. Netrukus buvo suvaidintais giminaičio grįžimas. Tačiau apsimetėliui Pūliniui labai patiko būti Adamsų šeimos nariu.

1977 | 2017-06-09 | 4808

Aprašymas: (rus. Служебный роман). Statistikos departamentui vadovauja senmergė direktorė Kalugina, kurią visi vadina “mūsų mymra”. Ir kas galėjo pagalvoti, kad meilė bendradarbiui šią blankią, tik skaičiais besidominčią moteriškę ne tik pavers gražuole gulbe, bet ir atskleis slaptuosius jos talentus. Kaluginos išrinktasis kuklus tarnautojas Novoselcevas – taip pat “pilkas peliukas”. Jis vienas augina du berniukus, kuriuos jam paliko kažkur pradingusi žmona. Visi jį laiko tiesiog nevykėliu. Kol kartą, bičiulio paragintas, jis ryžtasi pastūmėti savo beviltiškai užstrigusią karjerą. Tereikia paflirtuoti su vadove. Tačiau netikėtai Novoselcevas iš tiesų pamilsta savo viršininkę.

2022 | 2017-06-09 | 3677

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2012 | 2017-06-11 | 4122

Aprašymas: Betmeno niekas nematė jau 10 metų. Gothemo mieste vėl įsigalėjo nusikalteliai. Ar Betmenas padės ir šį kartą?..

Betmenas: Tamsos riterio sugrįžimas - Batman: The Dark Knight Returns (2012)

2030 | 2018-07-24 | 5454

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2013 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.

2022 | 2017-06-09 | 3663

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2000 | 2017-06-07 | 3448

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

2004 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2000 | 2017-06-07 | 3883

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

2000 | 2017-06-07 | 4052

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.