Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3918

„Drambliukas susirgo“ – tai filmukas vaikams apie sergantį drambliuką, jo draugą kupranugarį ir sukčių niekšelį katiną. Vaikštinėdamas šis pamato atvirą langą ir užsuko pas drambliuką į svečius. Supratęs, kad šis turi pinigų, katinas pažada jog už juos nupirks ledų, kurie padės pasveikti drambliukui, tačiau.... Ši istorija mus moko, jog niekada negalime pasikliauti ir tikėti svetimais žmonėmis.

2000 | 2017-06-07 | 3854

Senosios animacijos filmukas vaikams Saulės dukra. Kažkur, toli toli šiaurėje, Dingsta saulė, ir ateina amžina naktis. Žmonės sunerimsta, tačiau po viešnagės pas šamaną, atsiranda vienas drąsuolis, kuris pasiryžta sugražinti saulę. Įveikęs visus sunkumus, narsuolis, sutinką saulę, ir išsiaiškina, kad ji nešviečia dėl to, kad šaltis pagrobė saulės dukrą – vasarėlę. Ši nuotykių ir žygdarbių kupina istorija vaikams sujaudins kiekvieną pasakų mėgėją.

2011 | 2017-06-09 | 3832

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

2000 | 2017-06-07 | 3465

Piemenaitė ir kaminkretys filmukas pagal H.K.Anderseno pasaką. Kiekvienas namas turi savo gyvenimą ir seka savo pasaką. Čia miega vaikai. Viename name gyveno dvi krištolinės statulėlės, kurios pamilo viena kitą. Tačiau piktas ponas jiems neleido būti kartu, todėl statulėlės pabėgo per kaminą. Tačiau jie apkeliavę platūjų pasaulį nutarė sugrįžti į savo lentyną. Visur gerai, bet namie geriausia.

2030 | 2018-07-24 | 3411

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

1988 | 2017-06-09 | 4697

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

2014 | 2017-06-09 | 3688

Aprašymas: Savo didžiųjų gastrolių metu Mapetai įsipainioja į brangenybių vagystę, atliekamą varlės Kermito antrininko ir jo piktadario pagalbininko…

2030 | 2018-07-24 | 3289

Aprašymas: Didžiąją savo gyvenimo dalį buvęs įkalintas, berniukas, vardu Aladinas, pradeda tyrinėti pasaulį. Jo geriausias draugas yra džinas Ugo. Netrukus Aladinas supranta esąs magas, kuris turi pasirenkti karalius, kurie laikysis teisingo kelio ir kovos prieš tuos, kurie nori jį sunaikinti.

2000 | 2017-06-07 | 3911

Filmukas Laukinės gulbės – nuostabi istorija apie vienuolika karaliaus sūnų ir dukrą Elzytę. Laimingai jie visi kartu gyveno kol karalius į namus parvedė naują pačią. Piktoji pamotė Elzytę pavertė murzina, nešvaria mergaite, o brolius paukščiais. Ilgai jie klaidžiojo toli nuo namų, tačiau brolių ir Elzytės meilė pasirodė tokia stipri, kad įveikė visas kliūtis. Būtinai pažiūrėkite šią užburiančią pasaką. Joje išaukštinama meilė, o neapykantos ir pykčio pripildytos širdys anksčiau ar vėliau susilaukia bausmės.

1969 | 2018-07-24 | 12860

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

1989 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Nesėkmė – Volisui baigėsi sūris. Beieškant skanėsto neramiajam išradėjui topteli mintis, kad galbūt mėnulis padarytas iš šio nuostabaus produkto. Susikonstravęs raketą Volisas ir Gromitas leidžiasi į kelionę…

2000 | 2017-06-07 | 3337

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

2030 | 2018-07-24 | 3902

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2022 | 2017-06-09 | 3721

Maša ir lokys seriale matysite kaip smagu lokiui žaisti šaškėmis. Tačiau šioje serijoje Maša ir košė, mergaitė turi kur kas įdomesnių sumanymų kaip jie gali pažaisti. Bet juk alkanai žasti visai neįdomu, tad reikia išsivirti košės. Ir atsitik šitaip, kad koše Maša ne tik pasisotins pati, tačiau pamaitins miško gyventojus, ir jos dar liks. Kaip iš vieno puodo visi pavalgys, vaikai sužinos filmuke Maša ir košė.

1986 | 2018-07-24 | 5764

Aprašymas: Kad „Aštuonkojų iš antro aukšto“ neįmanoma pamiršti net praėjus dviems dešimtmečiams, įrodo gausybės komentarų interneto forumuose. Trisdešimtmečiai, keturiasdešimtmečiai vadina serialą geriausiu filmu vaikams kada nors rodytu tuometinėje Tarybų Sąjungoje. Septynmetis Gonzikas ir dvejais metais vyresnė jo sesutė Eva, su tėvais besisvečiuodami Portugalijoje, paplūdimyje randa porą „plastilino“ gabalėlių ir iš jų nulipdo du mažus aštuonkojus. Pasirodo, šis „plastilinas“ gyvas – nulipdytieji aštuonkojai kalba, labai mėgsta druską ir nenusakomai reaguoja į elektrą, todėl aplinkui namą, kuriame gyvena šeima, pradeda dėtis labai keisti dalykai. Tačiau čia dar niekai, palyginti su keistenybėmis, prasidėsiančiomis tada, kai mokslininkas Georgas su savo žmonėmis leisis ieškoti paslaptingosios materijos – jos pėdsakai atves į Prahą…

2000 | 2017-06-09 | 3607

Filmuke „Ogis ir tarakonai Skalbimo diena“ Ogis skalbsis drabužius, žinoma išdykėliai tarakonai nepraleis progos paerzinti katinėlį savo naujomis, išmoningomis aibėmis. Antroje serijos „Skalbimo diena“ dalyje Ogis ir vėl kariauja su tarakonais, kai netikėtai apsilanko Ogio tėvai. Kaip katinėlis saugos tėvus nuo tarakonų keliamų nepatogumų, o gal tai net nebūtina? Trečioje dalyje tarakonams pavyks atskirti Ogio šešėlį nuo savininko. Vaikai pamatys, kaip išdykėliai tuo pasinaudos ir ar pavyks Ogiui susigrąžinti šešėlį.

2012 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Filmo istorija vystoma apie berniuką vardu Normanas, keistuoliu laikomą net ir savo paties šeimoje. Išsiskiriantis iš visų kitų miestelio vaikų, daugelio nenormaliu laikomas berniukas apdovanotas nepaprastomis galiomis ir gali matyti vaiduoklius bei bendrauti su jais. Neteikdamas tam pernelyg didelės reikšmės Normanas gyvena įprastą gyvenimą, kol vieną dieną sužino, jog gimtasis miestelis yra prakeiktas piktosios raganos, o ano pasaulio blogio jėgos gali atgimti bet kurią akimirką. Būdamas išrinktuoju mažasis Normanas yra vienintele kiek apsnūdusio miestelio, o gal ir visos žmonijos viltimi kovoje su blogio jėgomis. Vienui vienas stojęs į kovą su zombiais berniukas atranda savo nepaprastų galių jėgą, tačiau ar mažasis Normanas sugebės nugalėti blogį ir raganos burtus?