Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3638

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

2000 | 2017-06-07 | 3722

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

1971 | 2017-06-08 | 3982

„Trobelė“ – tai nuostabi pasaka vaikams apie miško gyvūnus, kurie nusprendžia kartu apsigyventi apleistoje trobelėje. Čia jie turi skirtingas pareigas, tačiau kartu padeda vienas kitiems. Trobelėje gyventi ir lokys, kuris netikėtai ją sugriauna. Šis pasakojimas persmelktas draugyste, šiluma ir artumu. Ši pasako mus moko, jog draugystei ir geriems darbams nėra jokių ribų.

2000 | 2017-06-07 | 3865

Filmukas vaikams Kaip nuostabiai šiandien šviečia menulis. Vieną naktį susirinko žvėreliai miške mėnulio pažiūrėti. Besigrožėdami jie sedėjo ir gerėjosi. Tačiau atėjęs lokys sugalvojo mėnulį užstoti. Jis vis vaikščiojo nesėkmingai bandydamas užstoti mėnulį ar bent surasti bendraminčių kurie nemėgtų mėnulio. Bet visi žvėrys grožėjosi, taip pat ir vilkai susėdę negalėjo atsistebėti mėnuliu. Taip lokiui ir nepasisekė rasti kam nepatiktų mėnulio šviesa.

2000 | 2017-06-09 | 3624

Smurfų sriuba – dar viena nenuspėjama serija vaikučiams. Gargamelis kuria nuodus kuriais tikisi sunaikinti smurfus tačiau kaip visada nerangusis Azraelis jam sutrukdo.Ak tas pasiutėlis katinas. Gargamelis susivienys su Didžiaburniu pažadėjęs jam smurfų sriubos. Taigi jiedu leisis ieškoti mažųjų smurfų. Didžiaburnis labai nekantrus veikėjas linksma jį stebėti. Kaip smurfams apsisaugoti nuo šio pikto užpuoliko ? Šiems geručiams nykštukams turi pasisekti. Juk gėris visada nugali blogį ar ne ?

2000 | 2017-06-07 | 3744

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2030 | 2018-07-24 | 3361

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2015 | 2017-06-09 | 4348

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

1969 | 2017-06-07 | 4334

„Lapė, lokys ir motociklas su priekaba“ – filmukas vaikams, pradedamas nagingo lokio darbais. Darbštus rudnosis meistrauja sau motociklą su priekaba. Mažuosius miško žvėrelius labai sudomina lokio kūrinys ir šie prašo, kad lepečkojis juos pavėžintų. Tačiau, kur buvus, kur nebuvus pasirodo gudrioji lapė. O tada ir prasideda lokio vargai... Bet viskas baigiasi laimingai, o klastingoji rudoji dar ir pamokoma.

2000 | 2017-06-07 | 3695

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

2013 | 2017-06-09 | 4001

Aprašymas: Jie milžiniški, kaip aukščiausias pastatas mieste. Kai išeina pasivaikščioti, dreba medžiai. Jie sveria tonas, o aštrius dantis galanda į viską, kas pasitaikė jų kelyje… Jie – dinozaurai ir kviečia pasivaikščioti po savo išnykusį pasaulį, pilną pavojų ir netikėtumų… Ką tik iš kiaušinio išsiritęs dinozauro jauniklis Pačis dar nežino, kad jam lemta tapti didžiu dinozauru. Tokiu, kuris nugali visas kliūtis ir iššūkius… Ir veda savo bandą į priekį. Moderniomis 3D technologijos sukurta juosta leis pajusti kone tikrą grėsmingųjų gyvių alsavimą į veidą, o dinozauro pasakojama istorija įtraukia tarsi įtempto siužeto filmas.

1970 | 2017-06-07 | 4230

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.

2000 | 2017-06-07 | 3659

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.

2030 | 2018-07-24 | 3624

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.