Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2001 | 2017-06-09 | 4143

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

1954 | 2017-06-09 | 4448

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinė antilopė. Filmukas apie auksinę antilopę indų pasakos motyvais. Filmukas apie narsą ir drasą. Našlaitis berniukas sutiko auksinę antilopę su kuria susidraugavo. Šalį valdė karalius Radža, kuris sužinojo, kad antilopė duoda auksinius ir norėjo ją pagauti. Jis liepė berniukui atnešti 10 auksinių arba nukirs jam galvą. Berniukas sutiko antilopę. Vėliau antilopė karaliui davė daug daug aukso, bet karaliui buvo vis negana... O tada visas jo auksas virto moliu ir taip karalius buvo sudorotas dėl savo gobšumo. Pamokantis filmukas apie turtus ir pinigus.

Auksinė antilopė / Золотая антилопа -  (1954)

1996 | 2017-06-09 | 3718

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

1993 | 2017-06-09 | 3726

Aprašymas: Antrasis režisieriaus Mamoru Oshii filmas, kuriame tęsiama „Patlaborų“ ciklo istorija. Šįkart Tokijo policijos specialiosios paskirties būrio nariai atsiduria politinės kovos centre. Puikiai suplanuoti teroristiniai išpuoliai grasina sužlugdyti trapų politinių jėgų balansą Japonijoje. Šiame filme pirmą kartą galutinai atsiskleidžia M. Oshii stilius, būdingas vėlesniems jo hitams („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“): ilgi, sudėtingi dialogai; paini siužetinė linija; mąsli, niūri atmosfera; nuostabūs peizažai bei puikus garso takelis, kurį sukūrė gerai anime gerbėjams pažįstamas ilgametis M. Oshii partneris kompozitorius Kenji Kawai.

2014 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Jei berniukas gali auginti šunį, tai kodėl negali būti ir atvirkščiai? Protingiausias pasaulyje šuo profesorius Ponas Žirnis ir išdykęs jo įsūnis – berniukas Šermanas – nepaprasta šeima ne tik todėl, kad vienas jų šuo, o kitas žmogus. Jų namuose slypi įdomiausias įrenginys pasaulyje – laiko mašina! Su šia mašina tėvas ir sūnus (šuo ir berniukas) leidžiasi keliauti laiku, aplankydami pačias keisčiausias ir įdomiausias pasaulio vietas – senovės Egiptą ir jo piramides, Kleopatrą ir jos tarnaites… Tačiau vieną dieną jų ramus gyvenimas pakrypsta netikėta linkme. Norėdamas padaryti įspūdį, Šermanas apie paslaptingąją mašiną prasitaria savo pašėlusiai simpatijai Penei. Ši pasiutėlė neatsispiria pagundai išmėginti Laiko mašiną ir nukeliauti į kitus laikus. Šitaip prasideda didieji nuotykiai…

2006 | 2017-06-11 | 4335

Aprašymas: Mes grįžtam naujutėliame filme. Koks grožis. Ir ne tik mes, briedžiai, o ir didelis lokys (Kynas) ir jo mažasis broliukas lokys (Koda), ir dar tokia mergina, vardu Nita. Ji nepėsčia, ar ne? Nita susipažino su Didžiuoju Lokiu, kai tas dar nebuvo lokys. Tai buvo pirmame filme, prisimenat? Žodžiu, jie manė, kad bus kartu amžinai, nors sutarė kaip du pikti bebrai drėbto molio trobelėje. Taigi dabar Didžiosios Dvasios sako, kad norėdami nutraukti susitarimą jie turi leistis į ilgą ir jaudinančią kelionę. Taigi dar nepabėkit. Prisidėkite prie manęs su broliu – o, šioje istorijoje yra ir pora žavingų briedžiukių, – kartu pasijuoksim ir patirsim laukinių nuotykių.

Brolis lokys 2 - Brother Bear 2 (2006)

1994 | 2017-06-09 | 4417

Aprašymas: Turtingiausias pasaulio vaikas turtuolis Ričis neišvengiamai tampa nusikaltėlių taikiniu ir įstatymų laužytojų žiauraus plano dalimi. Macauliui Culkinui, turtuolio Ričio vaidmens atlikėjui, vėl teks susidurti su sukčiais. Jis ir vėl vienas, kaip kad buvo “Vienas namuose”.

2000 | 2017-06-07 | 3838

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

2009 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Artūras nekantrauja dar kartą nukeliauti į Minimukų šalį ir susitikti su princese Selenija. Mažieji jo draugai ruošia didžiulę sutiktuvių šventę, o nykštukė Selenija nutaria pasipuošti suknele iš rožių žiedlapių. Tačiau išaušus ilgai lauktai dienai Artūro tėtis pareiškia, jog atostogos pas senelę baigėsi. Prieš jiems išvykstant, paštininkas voras atneša Artūrui ryžio grūdelį, ant kurio užrašyta: „Gelbėkite!“. Abejonių nėra – Selenijai gresia pavojus. Artūras nedelsiant skuba į pagalbą. Kelionė laukia nelengva – tenka susidurti su naujojo Septynių Karalysčių tirono kariais, išgelbėti Barakliušą, kautis su žiurkėmis, varlėmis ir vorais… Ir visas šis vargas vien tam, kad patekęs į Minimukų šalį jis sužinotų, jog jie visai neprašė jo pagalbos! Tai kas gi buvo tas, kuris paspendė šiuos painiuosius spąstus mūsų jaunajam herojui?

2000 | 2017-06-07 | 3420

Senosios animacijos filme „Sumaištis“ vaikai susipažins su... rūkymu. Na ne, filmukas tikrai neskatina rūkyti, atvirkščiai – mažieji žiūrovai susipažins su rūkymo žala ir sužinos, kad rūkymas gali net sukelti tarpgalaktinį skandalą! Taip pat susipažins su trumpa rūkymo istorija. Linksmas, pamokantis filmukas „Sumaištis“ paaiškins vaikams ir jų tėveliams, kad dėl menko, abejotino malonumo tikrai neverta gadinti sveikatos.

2000 | 2017-06-07 | 3548

„Būk sveikas“ – tai istorija vaikams apie kiemsargį Kūtia ir gaidelį, kuris neklausydamas savo draugo patarimų, vis valgo krentančias snaiges, kol galiausiai suserga. Kūtia liepia gaideliui palūkėti ir saugotis lapės, kol šis nulėks iki vaistinės ir parneš gaideliui vaistų. Ši pasaka parodo, kaip svarbu yra klausyti vyresniųjų išminties ir patarimų, be to pamoko, jog tikras draugas visada linkės tik gero.

1998 | 2017-06-09 | 3941

Donald Duck Pollar Trappers išleistas 1938 m.

2000 | 2017-06-07 | 3640

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.