Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3682

Senoji animacija sužavi kiekvienu savo filmuku. Filmukas vaikams „Kaip mes kvietėme pavasarį“ – ne išimtis. Tai pasakojimas apie lokius, apie besiridinėjančią saulutę, apie pabudimą iš žiemos miego ir atėjusį pavasarį. Tirpsta sniegas, skleidžiasi gėlės, balsingai čiulba paukščiukai. Tai žaisminga pasaka apie pavasario kvietimą, leidžianti pasinerti į svajones. Tai vaikams prieš miegą labai tinkamas filmukas.

2030 | 2018-07-24 | 3861

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2012 | 2017-06-09 | 3591

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

2011 | 2017-06-09 | 3455

Aprašymas: Šokio virtuozas Niurzga nusiminęs – jo mažyliui sūnui Erikui nesiseka šokių pamokos. Neapsikentęs, jog visvien yra verčiamas šokti, Erikas pabėga iš pingvinų slėnio. Klaidžiodamas spindinčiomis Antarktidos platybėmis jis netikėtai sutinka Visagalį Sveną – pingviną, galintį skraidyti! Svenas akimirksniu tampa naujuoju Eriko dievuku, su kuriuo konkuruoti Niurzga, atrodo, neturi jokių šansų. Tačiau netikėtai pingvinų tautą ištinka didžiulė nelaimė – milžiniški sniego ir ledo luitai užkerta pingvinams kelią prie jūros, jų maisto šaltinio. Supratęs, kad vien savo jėgomis pingvinams išsilaisvinti nepavyks, Niurzga bendram tikslui suvienija pingvinus ir pačius įvairiausius greta jų gyvenančius kaimynus – nuo mažųjų vėžiagyvių iki gigantiškųjų jūros dramblių!

2000 | 2017-06-07 | 3447

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2030 | 2018-07-24 | 3421

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

2016 | 2017-06-09 | 3756

Aprašymas: Draugiško biglio Ozio gyvenimas apsiverčia letenomis aukštyn sužinojus, jog šeimininkai išvyksta ilgų atostogų. Prabangiame šunų viešbutyje augintinį įkurdinusi Martinų šeima nė nenutuokė, jog po SPA centro pavadinimu slypi apgaulė – viešbutis tėra tikrų tikriausiu kalėjimu, į kurį patenka visi ilsėtis čia atvykę šunys. Pikti prižiūrėtojai, klastingas šeimininkas ir įbauginti kameros draugai – naujasis Ozio būstas nė iš tolo neprimena jaukių Martinų namų. Tačiau Ozis pasirodo esąs ne iš kelmo spirtas – norėdamas sugrįžti namo, šunelis privalės bando rasti bendraminčių ir suplanuoti gudriausią šunų pabėgimą istorijoje. Ar jam pavyks? Greičiau vizginkite uodegas – Ozis nenusiteikęs kalėjime praleisti nei dienos!

2000 | 2017-06-07 | 3513

Buvo buvo kaip nebuvo – spalvingas, įdomus filmukas vaikams apie mažą mergaitę, kuri stebi kokie keisti, linksmi, įdomūs ir net baisūs dalykai dedasi aplinkui. Dangumi plaukiantys debesėliai staiga ima kristi žemyn ir pavirsta įvairiais gyvūnais, o juos prižiūri ir jais rūpinasi ūkininkas, kurio kieme jie apsigyvena. Pažiūrėkite šį filmuką – jis ne tik nuspalvins Jūsų dieną, bet taip pat parodys visiems vaikams, kiek įvairiausių dalykų vyksta aplinkui, kurių mes kartais net nepastebime.

2000 | 2017-06-07 | 3750

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.

2000 | 2017-06-07 | 3883

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

1998 | 2017-06-09 | 3798

Donald Duck The Village Smithy išleistas 1942 m.

1990 | 2017-06-09 | 3888

Aprašymas: Kai visa šeimynėlė išskrido į Paryžių švęsti Kalėdų, aštuonmetis pabudo ir suvokė paliktas visiškai vienas. O ką daryti, jei kaip tik per Kalėdas namą nusižiūrėjo pikti vagys? Gintis ir ginti namus!

2008 | 2017-06-09 | 3566

Aprašymas: Po ilgos kovos su piktadariais ir asmeninio gyvenimo nesėkmėmis, Piteris Parkeris atrado pusiausvyrą tarp pareigos žmonijai ir atsidavimo savo mylimajai Merei Džein. Atrodo, galiausiai išaušo ilgai lauktos ramybės dienos – kai šaukia pareiga, Žmogus-voras skuba į pagalbą, bet likusį laiką Piteris leidžia su Mere Džein. Bet tai tik tyla prieš audrą. Vieną dieną, kai jam vėl teko gelbėti žmoniją, Žmogaus-voro kostiumas staiga ėmė keistis. Iš raudonai mėlyno jis virto juodu kaip smala. O kartu su kostiumu ėmė keistis ir pats Piteris. Su nuostaba Piteris pajunta, kad jo galios sustiprėjo, o pojūčiai paaštrėjo. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Paslaptingas kostiumo pasikeitimas atvėrė ir tamsiąja Piterio asmenybės pusę. Buvęs žmonijos gelbėtojas tiesiog akyse ėmė keistis. Padvigubėjusios galios apsuka Piteriui galvą. Jis atstumia žmones, kurie jį nuoširdžiai myli. Jam dabar neegzistuoja niekas, tik jis pats ir naujos galimybės, atsivėrusios po keistos ir netikėtos transformacijos. Tačiau kažkur giliai po kostiumu dar tūno senasis Piteris – jautrus ir pasiruošęs padėti vaikinas. Jo dar iki galo neužvaldė vidiniai demonai, jis dar turi galimybę susigrąžinti tai, ką turėjo. Bet kova su savimi – pati sunkiausia. Piterio laukia nelengvas apsisprendimas: ar gundančios naujosios galios, galinčios nuvesti dar nežinomais takais, ar senasis Žmogus-voras, gelbstintis žmoniją. Lyg Piteriui būtų maža vidinių kovų, jam ir vėl tenka gelbėti pasaulį nuo dviejų piktadarių – Sendmeno ir Venomo. Susivieniję piktadariai mutantai – rimtas iššūkis net ir naujų galių įgijusiam Žmogui-vorui. Nauji priešai, seni draugai ir mylima mergina – viskas susipina beprotiškam sūkuryje…

2000 | 2017-06-07 | 3337

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

2013 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2000 | 2017-06-09 | 4110

Kiekviena „Na, palauk!“ serija – šis tas nepaprasto. Filmukas ne vienerius metus žavi vaikus ir jų tėvelius. Dabar „Na palauk!“ galima žiūrėti ir online. Viena iš žavinčių serijų – „Olimpinės žaidynės“. Čia vyrauja veiksmas, o piktasis vilkas netgi atsiduria bokso ringe. Kaip jam seksis? Ir kuo atsilieps piktdžiuga prie šachmatų lentos? Įsijunkite ir pasimėgaukite puikiu filmuku jau dabar!

2000 | 2017-06-07 | 3652

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

2000 | 2017-06-07 | 3514

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.