Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: Mažyliui viščiukui Cypsiui labai nepasisekė. Jis tikėjosi išgelbėti gimtąjį miestelį nuo tikros pražūties, tačiau tik be reikalo sukėlė baisią paniką ir apsijuokė prieš visus gyventojus. Ir atsitik tu man taip: tai, ką jis manė esant griūvančio dangaus gabalu, pasirodė besanti tik mažytė gilė. Bent jau taip manė miestelio gyventojai. Nenuostabu, jog dabar visi bado žiopliuką pirštais ir net tikri giminaičiai žvelgia su sunkiai slepiama pašaipa. Tačiau netrukus Cypsiui pasitaiko proga susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą. Netikėtai viščiukas sužino, jog miestelį iš tiesų rengiasi užpulti tikrų tikriausi ateiviai. Bijodamas, kad išgirdę tokią naujieną gyventojai jį tik išjuoks, Cypsius ir jo draugai ryžtasi patys duoti atkirtį nekviestiems svečiams. Stulbinančius narsiųjų herojų nuotykius lydi rimti pavojai ir linksmas sąmyšis, ypač, kai netrukus paaiškėja, jog kartais gelbėti pasaulį daug patogiau, kai esi tik mažas viščiukas!

2030 | 2018-07-24 | 3821

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

1985 | 2017-06-09 | 3908

Aprašymas: Žmonės išsiuntė balandį, kad surastų jiems žemę, bet jis nesugrįžo, o galbūt surado žemę ir nusileido ant jos, o galbūt išseko ir nugrimzdo į vandenį. Galbūt jokio paukščio net nebuvo ir žmonės pamiršo kas jie yra, ir kas slepias po vandeniu. „Angel‘s Egg“ siužetą nelengva nusakyti žodžiais. Filosofiškumas čia daugiau liejas vizualiai, o reti dialogai nepraskaidrina, o tik dar labiau supainioja. Filme viso labo tik du pagrindiniai personažai – maža mergaitė, negalinti palikti paslaptingo kiaušinio ir vyras, su savimi nešiojantis keistą kryžių. Atrodo, kad jie tarsi – vienintelė likusi užleisto postapokaliptinio miesto gyvybės forma. Miestas atrodo taip, tarsi jį nesenai paliko gyventojai: namai suskilinėja, langai išdaužyti, bet viduje guli daiktai, knygos… maistas. Taip, pasaulis man kažkiek primena Ergo Proxy atmosferą tik čia utopinis pasaulis yra paskendes ir paglemžtas bedugne.

2012 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

1988 | 2017-11-07 | 11996

Aprašymas: (rus. Гардемарины, вперед!). Tai milžiniško populiarumo sulaukęs tarybinis nuotykių miniserialas „Pirmyn, Gardemarinai!“.

Pirmyn, Gardemarinai! (1-4 serijos) - Гардемарины, вперед! (1988)

2000 | 2017-06-07 | 3884

Gaidelis ir katinėlis – remiantis lietuvių liaudies pasaka sukurtas filmukas vaikams, kuriame mokoma nebūti patikliam ir nepasiduoti, blogų kėslų turinčiųjų, įkalbinėjimams. Katinėlis ir gaidelis gyveno miško trobelėje ir kiekvienas turėjo savo darbus ir pareigas. Katinėlis eidavo į mišką malkų kirsti, o gaidelis namuose šeimininkavo. Katinėlis prieš išeinant visada perspėdavo gaidelį, kad šis saugotųsi lapės ir jos neįsileistų. Lapė gaidelį viliodavo grūdeliais ir keletą kartų pagavusi nešė ji į savo namus. Laimė katinėlis gaidelį vis išgelbėdavo. Tačiau kartą katinėlis giliai miške nuklydęs, neišgirdo pagalbos šauksmo ir lapė gaidelį parsinešusi prie girnelių prirakino ir liepė grūdus malti. Grįžęs namo katinėlis suprato, kad gaidelis nesusilaikė ir jo nepaklausė, todėl išėjo jo vaduoti. Prie lapės namų grojo smuiku ir taip ją išviliojo laukan. Ją nugalėjo ir parvedė gaidelį į namus.

2000 | 2017-06-07 | 3551

Pasaka Paskutinis žiedlapis – labai pamokanti istorija savanaudiškumą, laimę bei jos dalybas. Vaikams šis senosios animacijos filmukas turėtų atverti akis ir parodyti, kad savanaudiškumas laimės neatneša, o džiaugsmu reikia dalintis. Animaciją Paskutinis žiedlapis žiūrėkite online. Puikus pavyzdys mergaitė Žėnia, kuri gali pildyti savo visus norus. Likus paskutiniam norui mergaitė supranta, kam labiausiai reikia jo.

1991 | 2017-06-09 | 3867

Aprašymas: Šou verslo šuo, dėl to, kad gynė savo šeimininkę nuo nedoro draugo, iš Las Vegaso patenka į fermą.

2000 | 2017-06-09 | 3596

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

1996 | 2017-06-09 | 3708

Aprašymas: Naujasis Kosminis Amžius – 3113-tieji metai. Žmonija paliko Saulės sistemą, ieškodama gyvenimui tinkamų planetų. Praėjo 30 amžių nuo tada, kai planetą Žemę užgožė toksinių atliekų debesys. Tuo metu žmonija ėmėsi žingsnio, susirasti naują gyvenimui tinkamą planetą. Greitai buvo rastos kelios planetos ir žmonija pradėjo evakuaciją. N-16

2000 | 2017-06-09 | 3829

Žinys Gargamelis pagamina pėdsakų ieškojimo viralą ir nori sugauti nuostabiuosius smurfus. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta darbai: kertami rąstai, statoma tvora, meistraujama. Smurfai randa mažą pūkutį, tačiau tėtė smurfas neleidžia jo pasilikti. Mažasis smurfas jo nepaklauso ir parsineša pūkį namo, staiga jų pasidaro milijonai ir ištinka tikra bėda. Gargamelis naudoja savo naują išradimą ir bando surasti smurfų miestelį. Išgirsta trimito garsą miške ir mano, kad sugavo visus smurfus, tačiau tai - tik mažieji pūkiai. Filmukas „Smurfai“ puiki pramoga lietingą dieną visai šeimai.

2030 | 2018-07-24 | 4530

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1970 | 2017-06-09 | 3530

Society Dog Show.

1970 | 2017-06-09 | 3836

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

1963 | 2017-05-31 | 4247

Наши советские мультфильмы, созданные на рубеже 30-80 ых годов минувшего 20 века всегда отличались от зарубежных искренностью повествования, интересным сюжетом, тем, что если это мультфильм значит точно для ребенка, и конечно же учением добру и справедливости для подрастающего поколения. И что самое главное все эти достоинства на протяжении десятилетий никогда не менялись! Точно так же и в этом мультфильме, авторы повествуют, что все в нашем мире взаимосвязано, что нужно помогать в трудные минуты, для того, что бы продолжалась нормальная жизнь, что бы маленькие зрители путем анимации росли с добрыми намерениями к природе и её окружению, что бы у них уже с детства рождались идеи о помощи не только близких и родных, но и развивалось понимание, что природу надо то же любить и в возможных случаях помогать ей. Этот мультфильм обязателен для детей!