Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3702

Donald Duck Let's Stick Together išleistas 1952 m.

2000 | 2017-06-07 | 4279

Breik tai ganėtinai keista istorija. Vaizdelis išsiskiriantis iš kitų savo herojais. Čia jie nulipdyti iš plastilino. Veikėjai kovoja ringe. Įdomu tai kad jie netokie kaip tikri žmonės jaigu kas ir nutinka juos galima lengvai nulipdyti iš naujo. Filmukas Breik pritrauks savo išskirtinumu ir pralinksmins ironiškomis scenomis įdomia muzika. Patiks tėveliams o vaikai galės patys nulipdyti tokius pačius žmogeliukus.

2016 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Atokioje nuostabaus grožio saloje, niekuomet nemačiusioje žmogaus, gyvena daugybė laimingų gyvūnėlių. Tarp jų – papūga, vardu Antradienis. Tik jis nėra visiškai laimingas, nes svajoja pamatyti platųjį pasaulį. Bet kaip tai padaryti – dar nežino. Vieną dieną salos gyventojai pamato ant kranto išmestą didžiulį keistą medinį daiktą, o šalia jo dar keistesnę būtybę – žmogų. Greitai sumojusi, kad žmogus tuo keistu mediniu daiktu turėjo atplaukti iš kito pasaulio, papūga nusprendžia pasinaudoti juo kaip galimybe pagaliau įgyvendinti savo svajonę. Antradienis susidraugauja su žmogumi, kurio vardas – Robinzonas Kruzas. Pamatę, kad keistoji būtybė nesikandžioja, su juo susibičiuliauja ir kiti nuostabios salos gyvūnai. Naujųjų draugų pagalba Robinzonas pamažu įsikuria naujuose namuose. Visa tai labai nepatinka dviem laukinėms katėms, norinčioms valdyti salą. Piktosios katės nusprendžia pamokyti atėjūną. Paraginti Antradienio, kiti salos gyventojai susivienija su Robinzonu ir visi kartu stoja į kovą už savo namus.

2030 | 2018-07-24 | 4751

Aprašymas: Titanų medžioklė (angl. Attack on Titan) – Japonijos animacinis serialas. Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas… iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą. N-16

2000 | 2017-06-07 | 3823

Pamokantis, smagus multiplikacinis filmukas ,,Lapė statybininkė“, pagal pasakėčių rašytojo Ivano Krylovo kūrinį. Tikrai linksmai nuteiks vaikučius ir jų tėvelius ši juokinga ir šmaikšti istorija, kuri nutiko vienam liūtui, norėjusiam apsaugoti savo vištas, kad jų niekas nebevogtų. Didžiausia bėda – nesaugi, sukrypusi, pilna plyšių vištidė. Reikia naujos vištidės! Jis nieko neįtardamas statybų darbams pasamdo – lapę. Ko galima pasimokyti iš šio nutikimo ir kuo baigsis lapės statybų darbai, pamatysite nuotaikingame filmuke ,,Lapė statybininkė“.

2012 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Filmas, pritaikytas iš Marko Vaido komikso „Babelio bokštas“. Ra al Ghul pavagia konfidencialius failus, kurios Betmenas patikėjo saugoti Teisingumo lygai ir išsiaiškina visas jų silpnybes.

2007 | 2017-06-09 | 3887

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2030 | 2018-07-24 | 3456

Aprašymas: Ančiukų istorijos (angl. DuckTales) – JAV animacinis serialas. Ančiukas Skrudžas Mak Dakas yra turtingiausias ančiukas pasaulyje, o kartu žinomas ir kaip didžiulis gobšuolis. Išgirdęs, kad įvairiuose pasaulio kampeliuose yra paslėpti didžiuliai lobiai, verti milijonų, Skrudžas Mak Dakas išsirengia šių milžiniškų turtų ieškoti – Amazonėje, Transilvanijoje, Afrikoje, Himalajuose ir net Mėnulyje!

2022 | 2017-06-09 | 3878

Epizode „Augimo vitaminas“ lokys norėdamas pagerinti derlių užsiima moksliniais atradimais, o mažoji Maša jo namuose siaučia tol, kol ją pačią paveikia stebuklingas lokio vitaminas. Lokiui tenka skubiai galvoti receptą vitamino, kuris sugrąžintų milžinei Mašai jos ūgį. Serijoje „Augimo vitaminas“ vaikučiai, išvys, kaip sekėsi lokiui atradinėti stebuklingus vitaminus.

2006 | 2017-06-09 | 3670

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.

1990 | 2017-06-09 | 4373

Aprašymas: Viskas klostėsi laimingai. Jie – trys viengungiai vyrai ir moteris – gražiai augino mažąją Meri. Visiems patiko taip gyventi, kol mergytės mama nusprendė ištekėti už turtingo anglų režisieriaus… Mažylė ir jos gražioji mamytė išvyko į ūksmingąją Angliją. Bet netikėtai vienas iš šauniosios trijulės pajunta, jog nebegali be jų gyventi. O kai paaiškėja, kad piktasis anglas stačiai nekenčia mažosios Meri, įsimylejusi širdis neatlaiko, o įsimylėjęs protas sugalvoja, kaip išgelbėti abi taip mylimas moteris.

2030 | 2018-07-24 | 3886

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-09 | 4007

Aprašymas: Linksmajam meškiukui ir jo draugams: kačiukui, ančiukui, pelėdai ir vištai, sunku nustygti vienoje vietoje. Visas dienas mažyliai praleidžia žaisdami. Kas geriausiai peršoka per balą? O kas sugalvos patį baisiausią kostiumą šventei? O kas sugebės padėti mamai-meškai darže ir išvaryti kenksmingus vikšrus? Mūsų nenuoramos visada čia. Tyrinėdami juos supantį pasaulį jie padaro nepaprastų atradimų. O tvirta draugystė padeda jiems įveikti sunkumus.

2030 | 2018-07-24 | 3574

Aprašymas: Sato Tatsuchiro – hikikomoris. Jis, nei dirba, nei mokosi, jam sunku bendrauti ir jau beveik du metus jis neišeina iš namų dėl savo “atsiskyrėlio sindromo”, kuris taip sparčiai plinta Japonijoje. Būdamas 22 metų Tatsuchiro jau pilnai susiformavęs nevykėlis: tiki sąmokslais ir vietose, kur daugiau žmonių – patiria ūmius panikos priepuolius. Tačiau, negali žinoti, gal visa tai pagydoma? Kartą į Sato duris pasibeldžia misionieriai, dalinantys dvasingas skrajutes. Jauna mergina, vardu Misaki, pasako mūsų atsiskyrėliui, jog žino kaip jam padėti. Ir jei tik Sato pasirašys sutartį ir įsipareigos ją vykdyti, jis greitai nustos būti hikikomoriu ir gyvens vargo nematydamas…

2030 | 2018-07-24 | 3968

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

2009 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

1994 | 2017-06-09 | 3730

Aprašymas: Šių laikų Japonija, vakarinės Tokijo apylinkės. Esant vietos stygiui, žmonės naikina miškus ir kalvas, apstatydami juos gyvenvietėmis. Šios vietos seniau priklausė meškėnšuniams, dar vadinamiems tanukiais. Stumiami iš savo gimtųjų žemių tanukiai pradeda herojinę, tačiau beprasmę kovą už savo išlikimą. Bandydami nepasiduoti, jie atkuria vis dar praktikuojamą transformavimosi meną, kurio pagalba gali pasiversti žmonėmis…

1998 | 2017-06-09 | 3492

Donald Duck Old Mac Donald Duck išleistas 1941 m.