Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3840

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

1970 | 2017-06-09 | 3720

The Little Whirlwind.

2010 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

2030 | 2018-07-24 | 3230

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2005 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: XVII amžiaus Prancūzija. Karališkąjį dvarą apgaubė intrigos, o karalienės garbę yra pasiruošęs suteršti kardinolas Rišelje. Tik drąsuolis D’Artanianas su savo naujais draugais muškietininkais gali išgelbėti valstybę nuo naujo skandalo ir karo…

2000 | 2017-06-07 | 3909

Senosios animacijos filmukas Kaip grybai su žirniais kariavo. Juokingas ir šmaikštus filmukas pasakoja apie karalių Baravyką, jo karalaitę ir pasipūtėlį žirnį. Žirnis buvo mandras ir pasipūtęs. Čia pat gyveno ir visa grybų šeimyna. Vieną dieną žirnis pareiškė, kad ims Baravyko karalaitę į žmonas. O jeigu ne tai bus karas. Šmaikštus filmukas, kuris išaukština nuolankumą, nuoširdumą ir paniekina puikybę, pasipūtimą, gobšumą.

1984 | 2017-06-11 | 4225

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2030 | 2018-07-24 | 4580

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1998 | 2017-06-09 | 3664

Donald Duck Old sequoia išleistas 1945 m.

2012 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Senelis šaltis, Velykų zuikis, Dantukų fėja, Smėlius ir Džekas Frostas – pasakų personažai ir geriausi vaikų draugai. Jie auga kartu su vaikais, su jais žaidžia, valgo ir miega… Suteikia jiems pačias gražiausias svajones, tikėjimą stebuklais ir gerais darbais. Visi jie kadaise prisiekė saugoti vaikų svajų pasaulį nuo blogio jėgų. Nuo tos dienos tokie skirtingi, tačiau bendrą tikslą turintys Sergėtojai nenuilstamai vykdo savo pareigą ir neša mažiesiems viltį, stebuklus ir džiaugsmą. Tačiau net ir pačius gražiausius pasaulius kartais užpuola piktos jėgos. Taip atsitiko ir šįkart… Todėl Sergėtojai suvienija jėgas bandydami nugalėti ties pasakų pasauliu pakibusią grėsmę. Tačiau niekas nežino, ar susivieniję legendos pajėgs atremti blogio smūgį ir užtikrinti mažųjų ramybę…

2011 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

1973 | 2017-06-09 | 4021

Šioje serijoje Katino Leopoldo kerštas pamatysite kaip nenuoramos peliukai drąsiai nusprendė nuskriausti katiną Leopoldą. Tačiau nemenkai aptalžytam Leopoldui gydytojas davė sužvėrėjimo vaistų, mat šis per geras. O išgėręs šių vaistų katinas tapo nuožmus ir baisus, taigi peliūkščiams teko sprukti. Filmukas Katino Leopoldo kerštas parodo, kad kartais reikia pamokyti skriaudėjus, tačiau visuomet atleisti ir susitaikyti.

2000 | 2017-06-07 | 3593

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2030 | 2018-07-24 | 3115

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-09 | 3991

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2015 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Čarlis Braunas yra žavus vaikis, tikintis, kad jis yra didžiausias nelaimėlis pasaulyje. Jis taip nepasitiki savimi, jog net patys paprasčiausi kasdienybės įvykiai jam tampa didžiausiu iššūkiu. Laimei, Čarlis turi geriausią šunį pasaulyje – pašėlusį biglį vardu Snūpis. Snūpis yra geriausias jo draugas, nuolatinis palydovas ir didžiausias patarėjas. O šįkart Čarliui patarimų prireiks labiau nei įprastai: jo klasėje atsiranda gražuolė naujokė. Visus pakeri jos grožis, o Čarlis supranta: tai – pirmoji jo meilė! Kaip užkalbinti savo simpatiją? Ką jai sakyti, kaip sužavėti? Pesimistui Čarliu pažintis su naujoke taps didžiausiu metų iššūkiu. Todėl Snūpiui darbo bus per akis: ištikimasis šunelis skatins Čarlį imtis veiksmų, rizikingų žygių ir pavers jį nugalėtoju. O jam pačiam teks akis į akį susitikti su savo didžiausiu varžovu – Raudonuoju Baronu!

2000 | 2017-06-07 | 3980

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

2000 | 2017-06-07 | 3934

Filmukas Apie šuniuką. Gyveno kartą šuniukas, kuris nežinojo kam reikia kandžiotis. Nors visi jo bijojo ir pabegdavo. Šuniukas nusprendė eiti konors paklausti kam reikia kandžiotis. Sutiko bebrą kuris statė užtvanką. Vėliau sutiko šerniuką, tačiau tas atsakė, kad jam patinka gilės. Taip ir neaišku šuniukui ar gerai kandžiotis ar ne - niekas nežino. Vėliau sutiko vilką, kuris pareiškė, kad tuoj draugus suės :) Šuniukas su šerniuku spruko nuo vilko. Sutiko dramblį ir pamatė dramblio iltis. Sutiko karvę kuri valgo žolę, tačiau ji valgo žolę ir sunkiai kalbėjo. Kas buvo toliau pažiūrėkite patys :)