Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 4269

Aprašymas: Nugalėjęs piktą drakoną, išlaisvinęs nuostabią princesę, sukūręs šeimą ir išgelbėjęs uošvio karalystę, Šrekas ima nuobodžiauti. Jis jau nebe tas piktas žalias žmogėdra, nuo kurio neatsisukdami bėgdavo drąsiausi vyrai, o pareigingas šeimos vyras. Anksčiau sapnuodavęsis tamsiausiuose košmaruose, dabar Šrekas dalija autografus ant žemdirbių šakių ir dalgių. Nebeapsikentęs tokio gyvenimo, Šrekas paprašo vieno paslaptingo nykštuko grąžinti jam jausmą tų dienų, kuomet jis buvo jaunas, laisvas ir nepriklausomas pelkėje gyvenęs žmogėdra. Deja, norai nebūtinai pildosi būtent taip, kaip mes įsivaizduojame. Šrekas susivokia patekęs į kažkokią keistą realybę, kurioje karalystės valdovas – tas pats piktasis nykštukas, žmogėdras medžioja visi kas netingi, jiedu su Fiona apskritai niekuomet nebuvo susitikę, Asiliukas jo taip pat nepažįsta, o Batuotas Katinas apskritai pavirtęs savo paties karikatūra. Dabar tik nuo Šreko priklauso, ar bus atstatyta teisybė ir ar pasaulis bei tiek paties Šreko, tiek jo draugų gyvenimai sugrįš į normalias vėžes.

2030 | 2017-06-09 | 3808

Aprašymas: Sveiki atvykę į linksmą „Hello Kitty“ pasaulį! Štai jau daugiau kaip 30 metų jo pagrindinė herojė japonų katytė Kitty ir jos draugai žavi viso pasaulio mergaites. Ji visada mielai kviečia savo naujus pažįstamus kartu su ja pažaisti. Linksma muzika ir ryškūs personažai nepaliks mažylių abejingais, o jų tėveliai suspės pailsėti, kol vaikai svečiuosis pas Kitty! Programa sukurta padedant Japonijos kūdikių ir ikimokyklinio amžiaus vaikų auklėjimo instituto direktoriui Abi Naomi.

2000 | 2017-06-07 | 3779

Filmukas Kaip ožiukas laikė žemę. Pasakojimas apie ožiuką, kuris labai susidomėjo kokia gi ta mūsų žemė. O paukštė jam atsakė, jog žemė - tai daug pievų, sodų, gėlių ir ji panaši į didelį obuolį. Kartą užėjus audrai ožiukas pamatė nukritusį obuolį. Ir įsigando, kad žemė irgi gali nukristi. Tuomet geraširdis ožiukas išmainė savo varpelį į virvutę. Pasagėlę į kartelę. Taip ožiukas didvyriškai ėmė laikyti žemę ir visi jį pripažino.

2000 | 2017-06-07 | 3967

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

2008 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Du ne patys geriausi drakonų medžiotojai, Gvizdo ir Lijanas-Ču, turi svajonę: užsidirbti pinigų ir įsigyti fermą, kurioje augintų įvairius gyvūnus. Senas ir aklas lordas Arnoldas turi problemą – kas 30 sezonų pasirodantį siaubingą drakoną, visur sėjantį mirtį. Nei vienas garbingiausias riteris, pasiųstas nužudyti šio siaubūno, gyvas negrįžo. Jo anūkė Zoja netyčia suranda Gvizdo bei Lijaną-Ču ir užsimena apie būdą užsidirbti…

2000 | 2017-06-07 | 3669

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

2030 | 2018-07-24 | 3206

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2009 | 2017-06-09 | 4531

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…

2000 | 2017-06-09 | 4073

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

2021 | 2017-06-09 | 4022

Pirmasis nuostabaus animacinio filmuko Tomas ir Džeris sezonas iškarto prasideda nuo linksmų gaudynių. Gudruolis katinas Tomas vaikosi Džerį vis ką nors jam iškrečia. Tačiau mažasis Džeris taip pat ne iš kelmo spirtas. Šis herojus nors ir mažas bet labai vikrus tikras greituolis. Šie veikėjai prikrės išdaigų virtuvėje o juk su indais žaisti negalima. Nežinia kas bus jeigu pamatys šeimininkė.Kitose serijose veikėjai patirs dar smagesnių nuotykių. Tai filmukas sužavėsiantis net pačius mažiausius žiūrovus nes jame mažai kalbų ir daug veiksmo. Animacinis filmukas mokys vaikus draugauti bei suteiks idėjų naujiems smagiems žaidimams.

1989 | 2017-06-09 | 4901

Aprašymas: Kiemsargį Čarlį įkiša į kalėjimą piktasis buldogas Bukagalvis. Pabėgęs iš kalėjimo padedant ištikimam draugui Kasikliui, Čarlis neįtardmas apie Bukagalvio išdavystę, grįžta tiesiog į jo letenas, kur galų gale žūsta. Bet iš rojaus Čarlis pabėga…

2012 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2010 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Trumpametražinis fantastinis filmukas „Sintel“ nieko nepaliks abejingu. Be abejo, tai geriausias studijos Blender Foundation darbas. Ši jaudinanti istorija įvyko spalvingame ir fantastiniame pasaulyje. Pasaulyje, kur vienišai merginai vardu Sintelė teks vykti ieškoti svo neįprasto mažo augintinio, kurį ji priglaudė…

1969 | 2017-06-09 | 4180

Aprašymas: Daug metų vandenyne be pėdsako dingsta laivai. Per stebuklą likę gyvi prisimena, kad prieš katastrofą jie matydavo paslaptingą laivą vaiduoklį. Gigantiškas robotas Golemas, griaunantis Tokijo kvartalus, pasiskelbia laivo vaiduoklio pasiuntiniu. Miesto gatvėse visiems matant dingsta žmonės. Visi mano, kad tai laivo vaiduoklio klasta. Ir tik drąsus berniukas Chajatas ima tuo abejoti. Jis pabandys įminti laivo vaiduoklio ir jo paslaptingo kapitono paslaptį…

2030 | 2018-07-24 | 3911

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2013 | 2017-06-09 | 3771

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2000 | 2017-06-07 | 3516

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2002 | 2017-06-09 | 3584

Aprašymas: Į tą šalį galima patekti per ketverias duris – Oro, Vandens, Žemės ir Ugnies, durų raktus saugo išmintingasis drakonas Etelbertas, kuris vienintelis žino jų paslaptis. Bet tos durys visada atviros žmonėms. Ne visiems – tik tiems, kurių širdyje rusena tikėjimas stebuklais, kurių sielos trokšta nuotykių, atradimų ir pažinimo džiaugsmo. Bet netgi čia, pačioje saulėtos šalies širdyje, giliai pasislėpę tūno klasta ir blogis. Raganius Septimus, ištremtas už savo piktus darbus, ieško kelių atgal į žmonių pasaulį. Jis rengiasi grįžti ir jį užkariauti, bet tam jam reikalingas vienas daiktas iš Drakonų šalies. O jį paliesti gali tik tyro ir švaraus žmogaus rankos. Tuo žmogumi tampa Kevinas, padūkęs fantazuotojas ir nuotykių ieškotojas. Drakonų šalis įsuka jį į savo keistos kasdienybės, stebuklų ir pritrenkiančių įvykių verpetą. Blogį nugali draugystė, narsa ir išradingumas. O tiksliau – Kevinas su jaunais drakoniukais Elfiu ir Mod – tokiais pat nutrūktgalviais, kaip ir žmonių vaikas.