Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3808

Mickey's Circus.

2030 | 2018-07-24 | 3448

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2021 | 2017-06-09 | 4150

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

2000 | 2017-06-07 | 3751

„Trys varliukai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pasakojimas apie tris varliukus, kurių pelkę nusausino. Panoro jie jūroje gyventi ir išvyksta kelionėn. Kelyje radę darbinę mašiną, jie nusprendžia ją užkurti ir taip pasiekti jūrą. Kokia bus varliukų kelionė? O gal jos taip ir nepamatys? Viską sužinosite šiame linksmame filmuke, kuris rodo tikrą draugystę,ryžtą bei pamoko,jog niekada negalima šiukšlinti į vandenį, nes gyventojams tampa sunku išlikti.

1983 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: TV lėlių spektaklis pagal Kosto Kubilinsko pjesę.

1986 | 2017-05-31 | 3846

The discovery of a severed human ear found in a field leads a young man on an investigation related to a beautiful, mysterious nightclub singer and a group of psychopathic criminals who have kidnapped her child.

Mėlynasis aksomas / Blue velvet -  (1986)

2000 | 2017-06-07 | 3698

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

1998 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: Teletabių šalyje teletabių skrudintuvas, siūlų kamuolys ir debesėlis virsta netvarka. Kartais Tinkis Vinkis, Dipsis, Lia-Lia ir Po sukelia netvarką. Pasitaiko, kad teletabių mašinos pradeda blogai elgtis. Bet galiausiai Nu-nu viską susiurbia. Ir kai pradeda suktis malūnas, teletabiai gali matyti tikrus vaikus, kaip ir jie patys, besimėgaujančius netvarka.

2030 | 2018-07-24 | 3514

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2007 | 2017-06-09 | 4032

Aprašymas: Liujisas – vaikų namų auklėtinis, išradęs minčių skaitytuvą, kurį pavagia piktadarys Skrybėlius ir jo skrybėlė Doris. Liujisą aplanko iš ateities laiko mašina atskridęs paslaptingasis Vilburas Robinsonas ir išsigabena berniuką į ateitį ieškoti skaitytuvo…

2007 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Kiekvieną vakarą prieš užmigdamas mažas našlaitis Timas sėdi ant stogo ir stebi savo mėgstamą žvaigždę. Bet kartą ta ima ir pradingsta. O paskui pasirodo keistas personažas – Katinų Piemuo, kurio prižiūrimos katės savo murkimu turi migdyti mažus vaikučius. Kartu su Piemeniu ir jo katinu Tobermoriu Timas išvyksta ieškoti savo žvaigždelės. Jis stebi nepaprastus magiško Nokturnos miestelio įvykius. Netrukus ima gesti ir žūti šio miesto gyventojai. Bandydamas išgelbėti paskutinę žvaigždę, Timas net neįtaria, kad dėl tų nelaimių kaltas ji pats. Berniukui tereikia nugalėti savo tamsos baimę – ir pasakų miestelis vėl žibės…

2016 | 2017-06-09 | 3963

Aprašymas: Liucijus – magiška karalystė, šventojo kristalo namai. Tačiau grėsminga Niflhaimo Imperija padarys viską, kad kristalas atitektų jiems. Tarp šių karalysčių karas tęsiasi taip ilgai, kad niekas nepamena, kada jis prasidėjo. Liucijaus vadas, karalius Regis, vadovauja elitinėms kareivių pajėgoms, dar žinomoms, kaip Kingsgleivai.Pasinaudodamas karaliaus magija, Niksas Ulrichas, bei jo ištikimieji draugai stoja ginti Insomnijos miestą, kovodami prieš nenumaldomą Niflhaimo armiją. Prieš Imperijos nesuvokiamą jėgą, karalius Regis teturėjo vienintelę išeitį sustapdyti karui – jis turi atiduoti visas žemes už sienos ribų, bei matyti, kaip jo sūnus, princas Noktis susituokia su panele Lunafrėja, buvusia Tenebros princese, dabartine Niflhaimo kaline. Karui besitęsiant, Niflhaimo mechanizmai Insomniją padarė kovos lauku, verčiantį Niksą kovoti už savo karalystę iš visų jėgų.

1996 | 2017-06-09 | 3602

Aprašymas: Animacinio filmo herojai – laivo „Linksmasis klajūnas“ įgula: kapitonas Leo, junga Timas, bocmanas Cikas, motoristas Rokis ir kokas Petas. Plaukiodami jūromis ir vandenynais, šaunieji jūrų šunys patiria įvairiausių nuotykių. Vieną akimirką jie kovoja su piratais ir siaubingomis pabaisomis, kitą – jau griauna vilkų planus uzžkariauti visą pasaulį ir gelbsti povandeninius rūmus. Savo išmones ir gyvybingumo dėka linksmoji komanda visada randa išeitį iš bet kokios situacijos.

2009 | 2017-06-09 | 4144

Aprašymas: Šalia trijų fermerių ūkių, po medžiais apaugusia kalva, gyvena ponas Lapinas su savo gausia šeimyna bei draugiškais kaimynais – Barsuku, Kiškiu ir Žebenkštim. Gyvenimas ramiai teka sava vaga, nuobodybė šeimos ir draugų apsuptyje negresia, o ir maisto nestinga – vienas ūkininkas augina vištas, kitas – kalakutus, o trečiasis – visko po truputį. Vieną naktį ponas Lapinas padaro klaidą. Jo vagiliavimas iš kaimynystėje klestinčių ūkių tampa atskleistas ir visi trys fermeriai pakyla į kovą.