Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 4798

Aprašymas: Linksmieji burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras niekad nenuobodžiauja. Kai, rodos, gyvenime viskas vyksta sklandžiai – jie viską apverčia aukštyn kojom. Šįkart jie leisis į nutrūktgalvišką kelionę po Ameriką.

2000 | 2017-06-07 | 3758

„Aitvaras palėpėje“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams apie tris vaiduoklius,kurie nusprendžia pamiegoti palėpėje.Jie nori miegoti visą dieną, nes juk diena, kai yra šviesu, vaiduokliai nesivaidena. Mažasis gąsdintojas pro langą išvysta nepaprastą daiktą-aitvarą. Juo žaidžia mažas berniukas, tačiau jam vis trukdo paauglys. Išsikišus mažąjam vaiduokliui, didysis berniukas patenka į palėpę, pilną vaiduoklių. Kaip vaiduokliukai draugausi ir gąsdins berniukus pamatysite šiame filmuke, kuris teigia,jog negalima erzinti mažesnių už save, nes gali likti nubaustas.

1998 | 2017-06-09 | 3943

Donald Duck Wide open spaces išleistas 1947 m.

2022 | 2017-06-09 | 3738

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2000 | 2017-06-07 | 3930

Filmukas Apie šuniuką. Gyveno kartą šuniukas, kuris nežinojo kam reikia kandžiotis. Nors visi jo bijojo ir pabegdavo. Šuniukas nusprendė eiti konors paklausti kam reikia kandžiotis. Sutiko bebrą kuris statė užtvanką. Vėliau sutiko šerniuką, tačiau tas atsakė, kad jam patinka gilės. Taip ir neaišku šuniukui ar gerai kandžiotis ar ne - niekas nežino. Vėliau sutiko vilką, kuris pareiškė, kad tuoj draugus suės :) Šuniukas su šerniuku spruko nuo vilko. Sutiko dramblį ir pamatė dramblio iltis. Sutiko karvę kuri valgo žolę, tačiau ji valgo žolę ir sunkiai kalbėjo. Kas buvo toliau pažiūrėkite patys :)

2012 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Nuo senų senovės Škotija buvo apipinta legendomis ir padavimais, tad pagrindine animacinio filmo „Karališka drąsa“ tapo atkakli ir užsispyrusi Škotijos princesė Merida. Rinkdamasi savo gyvenimo kelią, mergina atsisako paklusti senovę menančioms karališkoms tradicijoms ir ryžtasi savo karališką prigimtį iškeisti į svajonę tapti didžia lankininke. Merida meta iššūkį galingiems Škotijos klanams ir jų valdovams – lordams Makgufinui, Makintošui ir Dingvolu. Neatsargus princesės elgesys prišaukia nelaimę, tad dabar karalystei ir Meridos tėvams gresia pavojus, o princesė žūtbūt privalo įveikti pavojingus magijos kerus. Galėdama pasikliauti tik savo pačios drąsa, Merida privalo susikauti su pačiu baisiausiu tamsiųjų Škotijos urvų padaru.

2012 | 2017-06-09 | 3906

Aprašymas: Kai Baksterių šeima persikelia į naują namą kitoje valstijoje, dešimtmetis Finas baiminasi, kad jų name vaidenasi. Kol jis spendžia spąstus „vaiduokliui“ sugauti, jo tėvai įstringa mieste, ir Finas su sesute lieka namuose vieni. Tuo metu vagių trijulė ieško brangaus paveikslo, kurį slaptame kambaryje paslėpė ankstesnis savininkas. Tačiau ar jiems pavyks gauti tai, ko nori ir laimėti mūšį su genialiu vaiku?

2009 | 2017-06-09 | 4242

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2030 | 2018-07-24 | 3668

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2014 | 2017-06-09 | 3888

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

2000 | 2017-06-09 | 3665

Smurfas raganius – šauni lietuviškai įgarsinta animacinė istorija apie vaikų pamėgtus mažuosius padarėlius. Šį kartą piktąjam Gargameliui pavyksta sučiupti tris iš jų. Bet šiems personažams sekasi ir jie pasprunka. Ir vėl šie herojai susiruoš į ilgą kelionę. Dabar jie keliaus pas smurfą raganių. Vaikus sudomins kas gi tas naujasis smurfas. Neapsieisime be netikėtumų. Ir vėl gerieji žmogeliukai pateks į pavojų.Smurfas raganius – neįtikėtinai intriguojanti serija mažiesiems.

2007 | 2017-06-09 | 3639

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

1986 | 2017-06-09 | 5066

Aprašymas: Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai pasauliniame kare yra trijų dalių animacinis filmukas sukurtas pagal čekų rašytojo J. Hašeko satyrinį romaną. Šveikas – atviraširdis kvėša, pasaulinis kvailys, genialus idiotas, sugebantis su geraširdiška šypsena atskleisti prieštaravimus tarp menkų kasdienybės rūpesčių ir didžiųjų istorinių įvykių patoso.

2000 | 2017-06-07 | 3799

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2000 | 2017-06-07 | 3849

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.